![]() |
Re: Bmw 325i vs Vw Golf V Gti
Simplu, banii aia in + ii dai pe numele de "BMW" atat, s-a ajuns sa cumperi numele nu calitatea...
|
In leg cu performantele celor 2 masini .. cred ca ati uitat .. ca gti-ul dispunde de o cutie de viteze foarte smechera(Dsg-ul)... de aici si performantele superioare ale gti-ului fata de 325 . pe probate.. :D .. daca ar fi gti cu manuala nush cum ar sta treaba in real life ..
|
Discutia a deviat cu totul.Ati sarit de la E46 second-hand la E60 nou si intrebari de genul "Oare de ce e BMW asa de scump....sau oare de ce e Golf-ul asa de ieftin?" care ne duc din nou la argumentele de tip "BMW e BMW" sau "BMW RULLZ".
Oricum comparatia nu are nici o logica.E aiurea.Apucati-va si comparati si Seria 7 cu Golf... |
Quote:
|
Quote:
Iar pretul o sa fie intradevar mai mare dar nu cu atat! |
Quote:
|
Quote:
|
http://www.bmw.ro/download/BMW%20-%2...20Standard.pdf
Astea sunt preturile de la BMW Romania-baniuiesc ca astia stiu mai multe decat revista de specialitate. |
Preţurile sunt în condiţia de livrare CIP Bucureşti,
se referă la modelele cu dotare standard, nu includ taxele de import şi TVA. ;) |
ok vad ca tot nu te lasi.... 325i e 30.000E fara TVa si taxe ok?punem tva 20% si avem 36.000 mai punem 2000 taxe avem 38.000 acum zi-mi optiuni pana la 53.000E
|
bai alecsutu...de ce nu citit mai macar primul post din topic?
era vb de BMW 325 E46. ai sa fii surprins cate stiu aia de la A. bavaria ! mai multe decat aia din playboy la masini! |
Golf 5 -daca era vorba de un 325 nou mai ziceam asa nu are nici o treaba comparatia.. si preturile cred ca difera destul de mult
asta am zis Bogdan :) postul e pe prima pagina,da stiu cum sunt cei de la Bavaria... Atat ca mi se pare exagerat 53.000E pt un 325 nou si nu cred ca asta e pretul |
:D ai inteles exact pe langa!
in comparatie nu te uita la pretul de la A.Bavaria! pt ca e vb de 325 vechi! la SH> deci nu de la A. Bavaria. si tocmai pe langa ai inteles si comparatia cu playboy.! aia de la A> Bavaria sunt ....cum sa zic sa nu iau warning.... niste ... hmmm... niste nepriceputi. :D sa zic frumos. |
Sunt niste handi... cei de la Bavaria si repet intre E46 si Gti iau Gti intre E90 si Gti nu stiu sincer... uite lista de preturi din Germanica la 325i E90 daca zici ca aia de la Bavaria e veche http://www.bmw.com/generic/de/de/pro..._pricelist.pdf
oricum ideea e ca mi se pare mult 53.000E cu Gti nu am nimic :P a lista e pentru coupe |
te-am inteles acum. dintre cele 2 din VS iei GTI. asta trebuia stiut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:34. |
- Copyright 2026 4Tuning