Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii KIA (https://forum.4tuning.ro/594-discutii-kia.html)
-   -   Kia (https://forum.4tuning.ro/594-discutii-kia/25199-kia.html)

MIHAI M 19-01-09 08:00

Re: Kia

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 1986808)
Sa o folosesti sanatos Mihai ! Daca te rog frumos imi poti da mai multe detalii despre filtrul acela de aer? Ca ma tenteaza.... :clap:

P.S: Asteptam poze cu masina :D

Detalii despre filtrele K&N le poti gasi pe: www.knfilters.com inclusiv se poate cauta tipul in functie de motorizare si anul de fabricatie. Tot pe acest forum poti gasi detalii de cumparare prin reprezentanti din Romania.

orlando 19-01-09 23:58

Ar fi o idee sa ne facem usergroup...
Eu mai am si hyundai si am usergroup si de acolo :D

ionut.popescu 20-01-09 09:11

Pai de user group am zis si eu. Trimite cineva PM la "Conducerea Tehnica"?

JohnnyX 20-01-09 15:03

O sa le comunic pe topicul SUGESTII/RECLAMATII desi prevad un raspuns, si anume activitate mai multa.

eMH 20-01-09 19:38

Le-am cerut si eu asta...ce e drept un pic mai demult.
Am primit raspunsul pe care il anticipeaza fratili JohnnyX.
Activitate...sa vada activitate pe forum :|

ionut.popescu 22-01-09 09:16

Este alegerea lor, pacat numai.:(

JohnnyX 22-01-09 16:44

I`am trimis ieri un PM lui Zoliat legat de usergroup. Astept un raspuns...:???:

silent 25-01-09 16:19

am stat pe topikul asta si am citit fiecare mesaj si trebuie sa va felicit...desi am doar 16 ani (in curand 17) si parerea mea nu conteaza foarte mult, pot sa va spun sincer k mi-am schimbat parerea in bine despre kia in general am stat si am analizat asa umpik pozele(design interior, exterior, motorizare)....practic/avantajos/frumos....kia. felicitari pentru topic..si felicitari pt toti posesorii de kia va urez"multi km cu putine incidente" salut!!!

Lecca 25-01-09 16:57

stiti ce-mi place cel mai mult? cei care au votat nu si de fapt nu au nici o treaba cu kia, adica nu au kia! mi se pare stupid din partea lor din moment ce scrie clar "cat de multumiti sunteti de masinile VOASTRE kia"
:lol:

silent 25-01-09 17:00

Quote:

Originally Posted by Lecca (Post 2009391)
stiti ce-mi place cel mai mult? cei care au votat nu si de fapt nu au nici o treaba cu kia, adica nu au kia! mi se pare stupid din partea lor din moment ce scrie clar "cat de multumiti sunteti de masinile VOASTRE kia"
:lol:

daca bati vreun apropo...:) sa stii k nu am apasat si nici nu apas butonul ala...

Lecca 25-01-09 17:59

a nu man, stai chill, sunt anumite persoane care au intrat aici special sa voteze "nu imi place masina mea kia" :lol:

JohnnyX 25-01-09 18:11

Sunt curios ce au avut de castigat acei oameni. In fine.... @silent multumim pentru urari !!!

ionut.popescu 26-01-09 11:00

Quote:

Originally Posted by silent (Post 2009268)
am stat pe topikul asta si am citit fiecare mesaj si trebuie sa va felicit...felicitari pt toti posesorii de kia va urez"multi km cu putine incidente" salut!!!

Multumim @silent pentru urarile tale. Ceea ce doresc este sa iti spun ca incercam sa fim impartiali. Suntem constienti ca o masina, marca KIA, nu se poate compara cu un BMW, Mercedes sau Audi, dar in segmentul ei de piata este o alegere foarte buna.
Referitor la sondaj, nu am de spus decat ca este onest sa isi argumenteze fiecare votul.

ionut.popescu 26-01-09 11:04

Pentru a exemplifica ceea ce au spus si colegii mei, sunt curios tangenta dintre userul DACIA-Wrc(care a votat ca nu este multumit de masina lui marca Kia) si marca Kia....

Lecca 26-01-09 20:01

eh sunt unii care mai bine s-ar sinucide decat sa se urce in kia sau sa detina una.... citeam pe un forum peugeot cum un posesor de 307 nu ar putea sa se coboare intr-atat pe scara sociala si sa isi ia o kia ceed.... :lol: acuma daca avea 407 sau 607 ii mai intelegeam basinile , dar asa ....
sau mai spuneau ce fete au cei din kia, frustrate si lipsite de fericire, pt ca ne-am luat masinile cu calculatorul in mana calculand fiecare banutz, si ce figuri relaxate au cei din peugeot-uri, luate din pasiune si bucurie.... :rolleyes2 bai ai unii niste gaze in cap ceva de speriat :crazy:

All times are GMT +2. The time now is 14:23.

- Copyright 2026 4Tuning