![]() |
Re: DACIA BERINA 1300 TURBO intercooler 1978
Am fost si eu duminica la mall.Felicitari pt cursa,ai mers foarte bine.Tzineo tot asa si vei ajunge mult mai cunoscut si respectat in oras si de cei care considera ca daciile nu sunt masini.Felicitari inca o data pt cursa si pt ce ai facut din masina
|
Merci pt aprecieri...ma bucur ca le place si la altii ceea ce fac eu......de si nu sunt nici pe de departe gata cu ce vreau sa mai fac la masina. Problema e ca imi tot vin idei...dar lipseste timpul si banu pt asa ceva......oricum masina va mai suferii niste imbunatatiri. ;)
|
Sa nu cumva sa pui spoilere si alea alea pe ea ca e pacat de masina. La asa ceva trebuie urmarit stilul shaved sau gordini. Personal nu as opta nici pt asa ceva, as merge pe un sleeper dar nu cred ca vrei tu asa ceva asa ca bafta in continuare!
|
Nu na'naul ala pe capota nu mai e sleeper de mult... :p
|
pentru fata poti sa pui discuri ventilate fuzete de papuc diesel pentru detalii intrebi de mine si poate iti si iei 2 fuzete sunt la mine pe stoc
|
Quote:
|
stiu cine te poate ajuta dar in bucuresti
|
Merci mult de intentiile bune dar e ff departe.... o sa gasesc banuiesc si pe aicea..Oricum va mai trebui cred nu sunt sigur pana nu le pun pe pozitie fabricat si un distantier gandit bine la prinderea etrierului ...de si aparent vine unde trebe..........
|
Quote:
|
Quote:
|
Maine Raliu la BUZIAS.. am sa postez filmari vedem ce iese .... din cate se aude singura dacie de orice fel care s-o inscris.....:)
|
1 Attachment(s)
flime de azi .........................: cu ceva chinion si cu probleme ......
am ajuns acolo...si face figuri (aparent timoneria) defpat imi era crapata tija de la maneta de schimbator..(care s-o si rupt, am ramas cu el in mana ca in filomele cu prosti ) ....so improvizeaza rapid....:)...s-o facut cu un prelungitor de cheie clicket mic de ala mai lung taiat ti batut inauntru in maneta ( e model renault gol pe din inauntru) I n cursul raliului constat ca frana de mana nu prinde pe ambele roti :( iar erau niste jaloane care cel mai eficient se ocoleau cu frana de mana.... |
Baga si pana de cauciuc acolo,ca sa fie ghinionu complet !
|
Mai eu nu stiu dar cand ramai cu maneta de schimbator rupt in mana numai ghinion pot sa ii zic...verifici ce verifici la o masina inainte de start dar la cati din voi i-o trecut prin cap sa verifice tija schimbator pt crapaturi? sub ornamente etc....?
|
1 Attachment(s)
film mansa 2..buzias 2006
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning