![]() |
Re: 130i vs. Golf 5 R32
Pe mine va rog sa ma scuzati.
Discutia a luato razna rau. pentru mine argumentele astea sunt suficiente ca sa ma retrag. Nu inteleg de ce moderatorii o bat in cap? |
Quote:
|
e posibil sa ajunga la 270 avand in vedere si eroarea vitezometrului.
@m_power87: invata prima data sa respecti pe cineva mai mare ca tine...iar apoi cand vei avea nivelul lui zGb de cunostiinte in domeniu mai poti comenta!nu trebuie sa ai un murcielago ca sa cunostii o masina dpdv tehnic. |
Nu pricep de ce va rahatiti atat pe voi cu vitezele maxime ca oricum sunt greu de atins la noi...ca mai toate topicurile unde e implicat un model BMW s-a ajuns la arhi cunoscuta zicala "BMW RULLZ" si "argumente" de genul "BMW e BMW" si asta din simplul fapt ca BMW e probabil cea mai comerciala marca,alaturi de Mercedes,la noi in tara si ii strica toata imaginea,care in fond e demna de respect prin gradul de rafinament tehnic.Imi pare rau cand ma gandesc carui gen de oameni se adreseaza marca BMW si cat de departe de acest gen sunt majoritatea proprietarilor de BMW din Romania ("oameni de afaceri",smecheri,bishnitari,mai nou capsunari & co.,etc) care aleg aceasta marca doar pt simplul fapt ca "Am Beemveu!" si nu aleg din cauza pasiunii...
|
Zici ca sunteti pe camp...
Mai bine l-ati inchide !! |
Quote:
Vreau sa spun si eu cateva pareri si opinii: Mie unu imi place bmw 130i mi se pare f cool masinami s-ar parea si mai misto daca ar exista un motor diesel de 3 litri pe masina asta, eu s tiu ca nu exista , poate a aparut , daca da corectati ma.... dar 1. tractiunea spate, avand in vedere cade obicei mergi cu dsc ul pus e un mare dezavantaj de multe ori, mai ales cand vrei sa pleci si tu intr-un viraj stanga dreapta mai tare dp loc... pe mine ma enerveaza rau d tot 2. toate bmw urile pe care le am avut sau cu care am mers mai mult timp au avut probleme majore... m3, seria 6, x5... ( motor, cutie, casete de directie, injectoare, pompe benzina... etc ) 3. nu exista un tuner care sa faca un seria 1 mai frumos decat pachetul m, asta e parerea mea::) 4. interioru e prea comun, bordul ala cu culoarea aia infecta nu l mai suport... ATENTIE, SUNT UN IUBITOR DE BMW... dar asta e adevarul mi-as cumpara bmw - m6 atat, sau mini care e de vis... avantaje pentru care as alege seria 1 : 1. service ul din romania este senzational, schimba tot , se misca repede si eu unul am fost extrem de multumit... 2.iubesc tractiunea spate, imi place la nebunie sa ma joc si sa merg pe viraje cu tractiune spate, dar seria 1 e mai mult masina de oras dpmdv Golf r 32 e f misto masina , la design e k si modificata e si mai cool... avantaje: 1. tractiunea awd, mai ales avand in vedere ca eu unu as alege masina asta ca masina de oras mi se pare cel mai mare avantaj awd, deoarece tot timpul, in orice conditii, ud, praf, uscat, frig pleci in fata pt ca se gaseste mai greu un sofer perfect pe tractiune spate::) 2.e misto si cool de tunat , multe companii etc 3. se poate tuna f agresiv, intr adevar cu banisori mai multi... 4. interiorul , scaunele alea senzationale, volanul ala de vis.... ahhh 5. bordul, luminile... 6. r32 e f rara si e o legenda asa... mi se pare cool ... r32 7. chiar si chestia cu 300 pe bord e cool, e un avantaj... dezavantaje: 1. SERVICE - ULLLLL E INFECCCCTTTT!!!!! mare dezavantajjj mare deci eu unul mi-as lua seria 1 daca ar fi 3.0d , sau golf v daca ar avea 3.0 d dintre seria 1 si r32 mi-as lua r32 pentru lista de mai sus, iar argumentul cel mai important ar fi ca e o masina de oras si 4x4 mi se pare un mare atu!!! dar nu mai imi iau masina cu motor aspirat niciodata.... si va spun si dc pentru ca a: senzatia dintr-o masina turbo e mult mai cool, b: aici toti suntem pasionati de masini si eu insumi sunt tot un pasionat de masini si tot timpul cand cumpar o masina spun ca asta nu o sa o modific etc, dar nu ma pot abtine, iar pretul platit pentru o modificare la o masina fara turbo e mult prea mare fata de cresterile obtinute... SI DECI GOLF 5 GTI SI CU BANII DE DIFERENTA: kit de 270 cai si modificare de tractiune din 2x4 in 4x4 care ar costa cam 4000eur. sau daca as avea mai multi bani si mi as dori o masina cam la acelasi pret mi-as lua audi a4 tfsi 200 cp cu kit motor de 270 cai pt inceput si kit caroserie de RS4 B7... SUPERBA MASINA.... eu unul mi-as lua pentru oras varianta tfsi 2.0 ridicat la 450 cai si kit rs4 i m-ar costa cam masina + 5000 eur modificarea in RS4.... aaa.. sunt un fan bmw, dar sincer deocamdata RS4 e divin, gti ul si r32 ul sunt mai frumoase si performante aproape egale de serie cu seria 1.... sincer in ultimul timp audi surclaseaza bmw ul pentru utilitatea 4x4 in primul rand si pentru ca se gandeste mult si la interiorul masinii.... si a facut niste interioareee de fabrica f f tari.... |
Bv MAFF, te admir, imi place d eu ca esti descurcaret, si eu sunt un mare fan Bmw, si ador M6-ele, apropo M3 si septarul tau sunt dementiale, mai ales M3-ul, mereu il admir la Muncii. Imi place ca esti subiectiv. Eu nu zic a Bmw-urile sunt perfecte dar sunt superioare majoritatii masinilor, si mult mai fun, la parte cu AWD ai dreptate asta daca o iei pt oras. Si apropo pt fanii R32 cu care nu prea ma inteleg si mie imi plac scaunele de pe R32 si mai ales bordul dar in special indicatoarele care sunt luminate in albastru, asta e singura chestie care nu imi place la bmw acel rosu nasol. Sper ca am incetat cu certurile si s ao dam la pace ok? Nu am vrut sa jignesc pe nimeni dar am fost jignit si m-am lasat dus de val
|
bai slaba_power.... cam frumos vorbesti, avand in vedere ca nici macar nu cunosti omu'. unde mai pui ca ai 19 ani, si te ascunzi in spatele monitorului. stii cum e... toti suntem zmei.
chiar un diclesti bine? iti trebuie glasses (adika d-aia de se pun pe oki)? toti iti zicem sa stai in plm cuminte, si tu o arzi la misto cu noi? si mai scrii si ca un analfabet! zGb, sper ca nu te-ai enervat! stii ca are clase cat trenu'. nu vezi ce scoate din el? "BMW e BMW". bine ca nu e Merc!. face 5000 de posturi unu dupa altu, si daca vezi ce scrie in primele posturi "stiu ca imi voi lua injuraturi..dar nu ma intereseaza". atunci HOOOP si eu cu beepa in el! ce sa ii faci, sclavetele imperial..tot sclavete ramane! lasa-l sa pupincureasca pe astia care stie el ca a masinii, poate il plimba si pe el o tura, sail vada ma-sa ca s-a aranjat! are prieteni bazati kinderu' :D :D . auzi tu, ii place de MAff ca e descurcaret.....looool! de fapt ii "place de EU... ca esti descurcaretz" . in afara de M nu stie altceva. cica e fan BMW, dar de 850, 635 vechi, si alte d-astea nu a auzit. stie ca adora M6 (uneori asa mult, ca il vezi in baie gandindu-se la el). cica sunt mai mult fun BMW, dar nu cred ca stie la ce foloseste RWD. ca vad ca AWD zice ca e buna doar pentru oras! asa ca slab_power...ia valul meu si DU-TE!!! vezi ca asa se scrie DU-TE!! OMFG! |
aaah..si Golf V r32, vedeti ca are indicatoarele de la bord albe, si doar acele albastre. ;)
|
am ales R32 pentru ca imi place mai mult ca design
la performante sunt foarte apropiate daca ai bani sa iti cumperi una ramane doar o chestie de gust |
Clar ...trebuie ca inscrierile pe astfel de forum-uri ,mai ales in Romania,sa se faca pe baza de buletin,cazier,carnet de conducere si consult psihologic.....altfel vom fi intotdeauna in pericol :lol: :lol:
|
Quote:
|
Exact din acest motiv am intrebat si eu care este consumul real ale celor 2 masini. Poate ne spune Sebastian in mare consumul de la Bmw pt ca stie motorul de 3.0.
|
motorul de 3,0 litrii beneficiaza de sistemul de admisie valvetronic,care dupa spusele celor de la bmw consuma mai putin cu 10-15% fata de vechiul lor motor de 3,0 litrii.cu siguranta motorul consuma bine in regim normal de condus pentru cilindreea lui,dar nici chiar cel declarat de voi.si parca motorul a fost usurat de ceva kilograme fata de vechiul lor motor.
|
100% Golfu design mult mai bun
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning