![]() |
Re: Virtual 4Tuning League - etapa a 3-a
e na....eu lucram la masina si prima data vroiam sa fac toata masina galbena si automat si carbonu ala...si eu nici nu am vazut masina lui knd o terminasem eu pe a mea...mia aratato pe mess da nu era gata(eu am terminato inaintea lui shantzu da am vrut sa o posteze el primu,practic am terminat cam in acelasi timp cu nightdevil)...am vazut mai demult la alcineva carbonu aceasi culoare ca masina...asa ca ma acuzati degeaba de furt
|
Gata frate cu certurile pe mine unu nu ma deranjeaza ka a facut si ra2 asa capota ... ka nu concurez cu el ..daca caoncuram inpotriva lui nu cred ka i-mi placea dar asa nu prea ma intreseaza lucrarile celorlati ...doar a adverarului :)
|
ideile pot fi furate, insa mana de lucru face diferenta
desi sunteti multi cei care spuneti ca masina va iesit bine, ca sunteti surprinsi... aveti destule greseli. de ex. chiar si calitatea pozei pe care tu ai lucrat (aici vb de shantzu) poate sa te faca sa pierzi.nu exista scuze, trebuia sa -ti iei masuri ca totul sa iasa ca la carte |
PointMaster
Kolegu™ george GMN striker_vali george s-a scuzat ... restu ce faceti ? |
tng eu unu zic sa ii mai lasi o zi.... ca poate au scoala/servici si nu au putut sa le termine.........acum ramane sa decideti voi cum sa fie
|
Salut fratilor tuneri :D ! Din pacate timpul ma preseaza am lucrat ceva la masina dar nu o pot termina pana la ora 20:00 ...pt ca eu intelesem ca este termen pana joi :| vina mea deci eu zic pas .... Daca se poate pana maine as avea timp dar eu zic k daca zic pas este perfect se pastreaza un echilibru.... Deci succes celor ramasi in concurs ;)
P.S. Ra2 nu am nimic cu tine mestere stai linistit k eu am dat un ex. nu erai tu cel vizat, defapt nu vizam pe nimeni .... a fost o chestie care mi s-a parut mie imi retrag cuvintele toti sunteti tari ... :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gata si cu a mea:-) . Nu o iesit prea bine k nu am avut timp sa o fac si m-am cam grabit si pe de alta parte sunt si incepator.Bafta tuturor in continuare!!!
|
1 Attachment(s)
am facut si yo putin tuning la dacia asta, dar nu sunt prea multumit de cum a iesit....
|
1 Attachment(s)
Deci rezultatele sunt:
RA_2Fast4u vs PointMaster NightDevil vs Trickz ra2 vs shantzu AlexGBY vs Kolegu™ OmB* vs frost_dani george GMN vs Yackone Gabi vs metal_milita striker_vali vs Mishu-f Urmatoarele Batteluri vor fi: PointMaster vs. NightDevil ra2 vs. AlexGBY OmB* vs. Yackone Gabi vs. striker_vali Noua masina este: :arrow: :arrow: :arrow: |
nu pot decat sa'l felicit pe nightdevil...dar si pe ceilalti......frumoase lucrari....sper sa si fie puse in practica de proprietar;)
|
felicitari ... atat castigatorilor cat si celor iesiti din liga... imi pare tare rau de metal ... a avut o masina misto ... dar si nesansa sa aibe un adversar p masura...
|
felicitari castigatorilor... si bafta in continuare :D
|
Felicitari tuturor!!!... sunt chiar curios ce o sa scoatem din masina asta ...
|
.... :|
felicitari pointmaster si la restu ;) bafta la urmatoarea masina.... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning