![]() |
Re: Scena STANCE + BMW (StanceWorks, Dropped,StanceEngineeing, HellaFlush, Poke, etc.
Exista diferite notiuni pt "cel mai tare" personal n-as folosi aceasta expresie puerila.
Masina o sa ramana istorie din cauza multiplelor etape prin care a trecut cat si pt ca a fost ceva unic. Plus ca nu mai putea fi numita bmw de ceva vreme, ramasese ceva tabla de bmw poate. |
Re: Scena STANCE + BMW (StanceWorks, Dropped,StanceEngineeing, HellaFlush, Poke, etc.
deja imi pare rau ca am dat trabantu la programu rabla anu trecut....
https://www.youtube.com/watch?v=8Dc6r...eature=related |
FINALLY!!!pe o parte imi pare rau ptr pierderea omului....(da are balta peste) insa in acelasi timp ma bucur,acum o sa isi indrepte lumea ochii si spre alte masini..."cel mai tare bmw?" wtf?masina aia nu mai aducea de mult timp a bmw.
La un moment dat imi placea pentru ca venise cu ceva nou si original...apoi a dat-o in sf-uri rau ...parerea mea. |
Mai, ideea e ca nu trebuie sa-ti placa masina, nu trebuie sa fie pe placul tuturor, dar merita maxim respect pentru munca depusa, pentru ca a incercat ceva diferit, si i-a reusit...
|
Quote:
Am vazut multe masini (diferite marci) care ar fi batut la cur masina lu mike lejer...da sa nu uitam cat de promovata a fost masina asta...cred si eu ca a ajuns superstar... |
Quote:
+ 1 ... tot el a declarat ca va revenii cu ceva mai tare :D |
Pacat de masina,da' ... mie mai rau imi pare de jantele care le avea pe ea + inca cateva seturi:lol:
|
Quote:
e o chestie de gusturi, mie sincer mi-a placut inainte sa ii taie acoperisul si sa o faca rusty. |
Exprimarea mea clar a fost gresita, am fost f subiectiv, din punctul meu de vedere, masina era perfecta, era exact pe gustul meu. Am exagerat cand am spus ca "era cel mai tare BMW", dar pentru mine, pentru gusturile mele, ramane cel mai spectaculos BMW. Nu cred ca are sens sa comparam masina lui cu altele.
|
1 Attachment(s)
Epic:D
|
Tot E28 si-a luat, :(( sa vedem ce face cu asta.... dar sincer, prea fumata treaba uc e28-u, poate mai adauga si el un punct la serie, din 5 sa faca 6 :))
|
Quote:
E24 desigur :)) |
Poate omul are o pasiune cu E28-ul. Nu e neaparat faptul ca vrea sa impresioneze lumea sau nu mai stiu eu ce. Poate omului chiar ii place modelul asta si nu vrea sa renunte la el.
|
1 Attachment(s)
a avut e24
|
Quote:
Masina a avut diferite stagii, unele chiar frumoase, dar deja o ardea aiurea cu acel "chop top". Ma bucur ca a murit aceasta masina, a avut foarte mult prost gust in ea, a fost mult prea promovata, sunt perfect de acord la Quze. Sa incercam sa fim on-topic, nu dati search pe google dupa BMW-uri si le postati aici, incercati sa puneti poze cu masini stance din tara, poate are vecinu una, poate are socru una, cine stie? Bafta tuturor. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning