![]() |
Re: Maşina mea: Astra F c20neT
inca valabil pretul a scazut la 500 euro si ramane aici intre timp am achizitionat si o cutie f20 cutia mea f16cr intra si ea la vanzare cine este interesat pretul ei este 200 ron sau schimb cu punte spate cu discuri
|
cutia f16cr nu mai este de vanzare
intre timp am reusit sa schimb si cutia si am reusit sa rezolv si problema cu ambreiajul mai am de facut cate cv pe la ea si apoi la teste :D:D:D |
sal baieti kit ul nu mai este de vanzare mai vind doar serpii cu 150 euro intre timp am achizitionat un bov hks si am mai schimbat cate una alta pe la masina si cam atat
|
1 Attachment(s)
sa cam pus prafu pe topicul meu :cry:sunt in cautare de punte spate cu discuri cat mai accesibila la pret am schimbat si rotile am luat pe 15 alea pe 14 le invarteam mult prea rau pe viitor caut sa achizitionez si o pereche ce slickuri o alta turbina si un soft cv am in gand sa o cobor cat mai mult dar acum cu noile roti nu prea ma lasa dar nu e stres avem flex aparat tot ce ne trebuie sa le facem loc ;););)mam apucat sa reconditionez rotile am in gand sa le fac ori galbene ori aurii ori argintii nici nu stiu mai ramane sa ma gandesc pun si o poza cu modelul de jante ca poze reale nu am
|
Frumoase rau jantele, vreau si eu. Sunt alpina sau doar seamana? Numai bine.
|
nu scrie nicaieri pe ele alpina sunt de bmw au o eticheta pe interior si sunt dedicate au et12 7j acum sunt negre si urate :lol:dar urmeaza restaurarea lor
|
daca sunt ca cele din poza sunt jante alpina si sunt foarte usoare,pot spune ca esti norocos ca ai gasit asa ceva
|
sal nu sunt cele din poza ale mele sunt negre si urate mai mult ca sigur nu sunt alpina ca nu scrie nicaieri dar sunt usoare;)au et ul mic si dau bine pe masina numnai ca sunt nedumerit in ce culoare sa le vopsesc :shock::shock::shock:eu le as face galbene dar imi place cum arata si in poza de mai sus
|
Cred ca ar da bine galbene la culoarea ta. Eu vreau sa le fac portocalii pe ale mele. Sper sa vina bine ca m-am saturat de ele albe.
|
dap mam hotarat le fac galbene inca caut punte spate cu discuri dau la comb o cutie f16cr am cantarit si jantele si au 7kg bucata din cate am mai auzit pe la cineva ar fii o.z dar ce mai conteaza
|
9 Attachment(s)
la multi ani si multa sanatate si un an nou plin de impliniri la toata lumea
ca tot a venit 2012 mi am propus stage 2 asa ca mi am luat pistoane de let mi am achizitionat alta turbina un t3 de pe lancia delta integrale un set de injectoare de 335cc am inceput lucrul la vechea chiuloasa de 1.8 care trebuie sa o mai decomprim si sa o mai portez putin urmeaza alta admisie alta evacuare pe 70 si sper sa am finante sa i pun megasquirt asa ca sper sa trec de 250 de cai (eu visez la 300:D:D:D)bani si timp sa fie |
Bv ma cocos,ai inceput 2012 bine rau..
NU UITA de ambreiaj,asta vara,nu prea era treaba cu ambreiaju stock si aveai "doar" 160-170 cai... Sa ai bafta si rabdare sa pui piesele alea cap la cap. |
da fratimiu ambreiajul la m rezolvat zic eu oricum nu ma mai grabesc le iau usor usor bani sa fie ;)
|
Salut! Spune-mi si mie, daca se poate, cum decomprimi chiulasa. Multumesc.
|
maresc camera de ardere ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:36. |
- Copyright 2026 4Tuning