Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire .... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2470-sentimente-durere-dezamagire.html)

ffocus 12-11-04 19:19

te duce sigur...iar cand dai startu' sa fi in fusta d'aia scurta scurta si fara chilotzei ca sa castige :wink:

Eryka 12-11-04 19:20

or not! ca nu mai pleaca de la start :lol: :lol: :lol: :lol:

ffocus 12-11-04 19:21

ba pleaca ca nu mai e nimic special :twisted: :twisted: :twisted:

Eryka 12-11-04 19:27

:raving:

luca 12-11-04 22:26

TERMINAT CAUTA TERMINATA
Nu m-am putut abtine.
I love M5.

MadMax 13-11-04 02:33

Parerea mea: Topic inutil pe un forum dedicat cu totul si cu totul altui domeniu (masini, motoare, cai putere). Pt asta exista mirc, nenumarate site-uri Internet (noidoi.ro, prietenie.ro etc), emisiunea lu' Mirciulica Radu \"Din dragoste, bre\". 4-5 pustani care decat sa omoare tastatura cu lacrimi pe obraji, mai bine ar face ceva constructiv si s-ar intalni la un suc sau chiar doua si ar purta discutii prietenesti mult mai usor...
Ia incercati, poate reusiti si ne lasati cu prostiile astea...
Va multumim!

Singurelu 13-11-04 07:36

hihihi.....Problema mea(Alecs....astept un sfat..o parere)....Nu vrea sa mai fie cu ala...Lo dat dracului...Parintzii ei ma plac....Ea...Ma innebuneste zi de zi..sms`uri asa mai \"speciale\"... mailuri...telefoane la ora 3 de noapte....diseara iesim in oras :P yeee !! ! !

Eryka 13-11-04 13:28

felicitari singurelule! vezi ca se poate???

iasi_drifter 13-11-04 13:48

bai du-te la intalnire cu ea se pare ca inca te place dar ai grija sa nu te trateze ca pe un amic. Radeti, distrati-va, sarut-o, faceti prostioare :) si dupa aia pastreaz-o daca zici ca iti trebuie siva potriviti. Dupa intalnire zici ce-ai facut. Acum iti urez multa bafta. :)

luca 13-11-04 13:57

Singurelu vreau ursuletu tau. Cand vii prin Bucuresti sa te pandesc si sa ti-l fur. :twisted: :twisted:

SpeedeR 13-11-04 14:03

Luca ... vezi sa nu t indragostesti prea tare de fructul oprit, pe nume M5... nu d alta dar nu vrem sa vdm la stirile d la ora 5 k ai violat m5u' pt k nu te mai putea abtine sa o simti, sa te contopesti cu ea,bla bla :lol: :lol:

luca 13-11-04 14:16

Ma sa sti ca e posibil, sper doar sa nu fie stramta ca dupa aia o dam in alte lucruri (penis captivus) :lol: :lol:.
Nu va suparati pe mine, eu de fapt sunt un dulce. (Not)

SpeedeR 13-11-04 14:26

si dk faci un penis captivus nu ai fi fericit?! ce naiba?! dk omu ala o ia la o tura de autostrada?! :P

esti dulce? vzi sa nu dea o grasa peste tine k te rade de pe fata pamantului....

PS: observati cum din \"sentimente,dragoste,dezamagire,suferinta,bla bla\" nio vdm partea frumoasa a lucrurilor si facem haz de necaz ( a se citi caterink) :lol:

Singurelu 13-11-04 14:30

YEEEEEEEEEE.....Ma pregatesc...un dush lung.....ma fac frumos(nu ca nu as fi)....si ma duc...dar faza e ca...mo chemat la ea acasa..si ea si parintzii ei....cica\"sa vezi ce are compu meu si sa mai stam de vorba...\" alea..alea... :D si stiu ca parintii ei pleaca asta seara nuj undi dracu :D..... :P dar eu am sa fiu baiat bun si le zic ca am eu grija de a :)).....itzi dai seama :D.....dar hmmmm...ar trebui sa iau ceva.....cu mine...cand ma duc la ea..ceva....dulce...flori..alea alea :D!!!!! REPEDEEEEEEEEEEEEEE ca la 18:30 plec !!!!

ffocus 13-11-04 14:36

ia si niste prezer....aaaa..flori si ciocolata....u might get lucky :wink:

All times are GMT +2. The time now is 08:21.

- Copyright 2026 4Tuning