![]() |
Re: Cafeneaua Sucevenilor
kamikaze intr-un final am realizat ca ai o piesa in lipsa la motoras :
iar povestea cu ce ai facut si sa ma uit pe nu stiu unde sa vad ce ai facut si altele ?! eu in momentul in care am scris Originally Posted by LeX_CLK lol ma acu nu vreau sa ma cert sau altele dar tu de altceva nu esti bun? din nou nu m-am referit si la urma urmei de ce m-ar interesa ce ai facut tu sau ce reprezinti tu ..... in fata mea esti egal cu oricare altul de pe forum sau oricare alt participant la trafic cand ne intalnim .... la postul anterior am facut referire la posturile tale anterioare la adresa noastra si .... si stii prea bine care au fost mistourile tale s.a.m.d. ... La faza cu sef de trib si comentariile la adresa mea .. incearca sa te abtii si sa incerci sa te concentrezi in alta parte deoarece eu nu cred ca am facut vreun comentariu deranjant la adresa ta fara sa fiu provocat sau sa ma bag in seama ca ............ din nou zic ... nu vreau sa ma cert sau sa dau in altele DAR te-as sfatui sa fii mai atent la ce postezi la adresa mea ! ;);) |
kamicazi noi nu aveam nimica cu tine .sa te rog ca vrei sa postezi 4tuning incerca sa deschizi tu un topic sa nu fie discuti ok ?
|
mda.. asa-i lex.. am probleme cu motorasu :)) ai vre-o problema ;)) in fine.. hutzy.. vezi-ti de treaba ta si lasa-ne ;) multa bafta cu "clubu" vostru... nu mai are rost sa zic nimic ca mi-ati dem si face2face cata minte au unii din voi;) multa bafta cu bolizii vostrii
|
alo aloo... nu va mai certati atat ca nu prea isi are rostul. pe sectiune cafenea in princiupiu nu se discuta probleme legate de cluburi e x,y sau z. ar trebuii sa fim toti prieteni pt ca suntem in oale diferite dar pe acelasi aragaz :)
bafta |
Quote:
|
Quote:
|
lex chiar nu inteleg cu ce te-a ironizat kamikaze......si asa ca o informatie de cultura generala, multi din userii de pe acest forum nu au cunostinte despre drift, curse, masini etc.. nici macar pe jumatate din cat are kamikaze asa ca ar trebui sa vb mai putin despre altceva decat despre ce se discuta in acest topic...
Bafta !!! |
gata cu toate supararile astea...hai ca deschid eu un nou subiect...ce ziceti ne auzim de paste la o inghetata...?fac eu cinste:D
|
Quote:
|
kamikaze vezi ca esti putin pe langa ... acu cumva incerci sa te scoti sau ce stii prea bine ca nu despre asta am vorbit si in momentul in care am spus ca "m-ai ironizat" pe mine sau clubul m-am referit la post-uri idioate care contineau idiotenii de genul "domnul sef de trib" , "bolizii vostri (si la urma =))" sau "superbul vostru club" deci daca revizuiesti putin in urma iti dai seama ce idiotenii ai scris si pentru ce sunt revoltat
si pentru MILER dupa ce am explicat mai sus acum tot inca mai esti de parere ca nu a ironizat cu nimic ??? si inca odata si pentru a MIA oara nu am zis ca a facut sau ca nu a facut nu am zis cine e in CD sau ce cunoaste de drift tunning sau altele NU MA INTERESEAZA persoana lui decat in momentul in care spune vreo porcarie la adresa mea sau a clubului .... NU CONTEST CE A FACUT CRAZY DRIVERS si NU MA INTERESEAZA CE STIE SAU CE A FACUT KAMIKAZE deci incetati sa-mi explicati cine e si ce a facut ca e = cu 0 .... nu vreau sa se ajunga la cearta dar daca se ajunge acolo nu dau inapoi asa ca Kamikaze calculeaza-ti vorbele ! ps: daca vrea cineva dovezi despre ce a scris sau unde nu intelege-ti voi ca ma ironizat pe mine sau clubul spune-ti ca ma prezint imediat cu posturile lui |
Quote:
=)) n-am stat sa citesc tot romanu tau... pt ca nu ma intereseaza... sincer.. crezi c vrei despre mine... pt ca ma doare fix undeva... i don`t give a FUCK .. dak zic de masinile voastre ca sunt carute ... va suparati... daca zic ca sunt bolizi.. va suparati... pai cum plm vrei sa zic ma... zi si mie... daca va zic multa bafta cu al vostru club.. la fel.. va suparati.. mai ales tu si flow.... cu simpatie si respect... spionu clubului vostru KAmikazee P.S.. se vede cine n-are ce face pe formu asta si sta si colectioneaza posturile mele... incep sa ma simt important pentru tine =)) |
Quote:
|
mda.. in fine.. cand n-ai cu cine n-ai cu cine... daca vrei sa discutam te astept in pm sau pe mess... nu am chef sa poluez un topic degeaba certandu-ma cu tine care te agiti degeaba... dar mna..
poate face curatenie prin topicu asta un moderator cva... stef... ;)) |
nu stiu cum sa o zic , dar ii cam aiurea treaba :|
|
Quote:
SeRee : Quote:
incercati sa va linistit sau descarcati-va la curse :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning