![]() |
Re: Donatii Piese E30 - toata Tara !
eu am o tabla dar e pe 14.
|
Quote:
regulatorul cu ceas si bara stabilizatoare au plecat....de actualitate doar interiorul |
o elice de vasc pentru motor m10 nu incurca pe nimeni? modelul cu 4 gauri de prindere si 8 palete
|
Quote:
|
Am si eu nevoie de plasticul care fixeaza farul din dreapta,cel din spatele farului.
|
vreau si eu o finala de urs (preferabil stock) cu traseu dublu, preferabil sa aiba si tevile pana la intermediara.
|
donez mochetele din interiorul portbagajului pt E30 coupe,sunt un gri,doar pt bucuresti....0726575359/0762944949
|
merge pe sedan? ca eu am aruncato ca era prea mucificata :D
|
care ma ajuti si pe mine cu o incuietoare de portbagaj care vine pe panoul spate......dau la schimb cele 2 plastice din spatele la faruri
|
mocheta care vine peste roata de rezerva a plecat mai adineauri,au ramas mochetele de pe lateral care vin pe contraaripi
|
mersii bliiiiitz
|
O garnitura de chiloasa 2.5 12v. Am nevoie urgent, contra cost daca doreste detinatorul, sau daca stiti p cnva care are un nr de tel unde pot gasi pm.
|
Quote:
|
Donez si eu 2 usi de cupe fara bandouri si geamuri!!!si as avea si eu nevoie de o bascula stanga spate cu disc k nu gasesc sa o cumpar separat!
|
salut, pot sa te rog sa imi dai niste poze cu usile, le vreau eu, ca ale mele sunt cam ruginite si nu stiu daca are rost sa incerc sa le fac, m-ar costa mai ieftin sa le inlocuiesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning