![]() |
Re: BMW 120d Vs Audi A3 2.0 TDI
Quote:
de gustibus |
...non est disputandum, stiu.
Faceam comparatia cu fratii BMW mai mari, nu cu alte marci/masini. Dintre toti "fratiorii", seria 1 este cel mai accesibil. |
exact ce ziceam. un seria 1 motorizare puternica full options poate fi mai scump decat un frate mai mare... dar cu mai putine optiuni/ motor mai slab! deci... competitia este deschisa chiar si intre ele.
acum, depinde ce vrei de la o masina, chiar de-o fi ea bmw... |
Eu faceam comparatia la aceleasi optiuni incluse, altfel mi se pare putin deplasat si irelevant. Dar iti dau dreptate, prima intrebare pe care trebuie sa ti-o pui inainte sa cumperi o masina este : " ce vreau de la masina mea ?" Poate vrei sa cari toata pustimea din fata blocului la PizzaHut :)). Sau vrei o masina cu 2 locuri cu fitze...etc.
|
Bmw.....plac BMW-urile moolt,mai ales 130i 265 CP.......o adevarata sportiva :)
|
Quote:
|
.. am cumparat bmw ca nah am zis sa vad si eu cum o fi unu! ca toti lauda bmw-ul ca fuge ca face si ca drege . si a luat-o tata.. din germania.. a adus-o .. am luat-o la un test drive.. si am bagat picioru in ea! .. m-am intors acasa si i-am zis hai ne dam? eu cu opel astra tu cu bmw 320 ? ca e cam varza bmw-u tau ;) ( bine..atunci avea o problema mica.. acum s-a rezolvat dar tot lenesa e ) . acu nu zic k astra mea il face.. pt ca nu prea are cum! dar diferenta dintre "zvacuri" este imensa... cel putin la astra ma baga in scaun de-a dreptul . si de atunci eu urasc bmw-u ala! iar golf 4 la 131 cp e vis! l-am condus si nu ma mai saturam
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
crede-ma.. am bmw Quote: si a luat-o tata _________ este interpretabila ;) desteptu lu peste! OK .. AM BMW! SI A LUAT-O TATA!! S-A DUS EL.. s-a deplasat el in GERMANIA SA MI-O ADUCA! k mie imi era sila ! problems?!?! |
Quote:
crede-ma.. am bmw IN FAMILIE .. AM BMW! PENTRU CEI CARE GANDESC PREA MULT SI NU INTELEG UN CONTEXT SIMPLU .. PE CARE L-AR INTELEGE SI UN COPIL ! |
multi nu se impaca cu noua linie bmw, dar eu zic ca e ft reusita.
dintre cele 2 bmw mi s`a parut mult mai stabil si mai sportiv. deci 120d |
Quote:
|
Quote:
asa e . 120d are cuplu mai mare si k 130i ;) |
Quote:
|
am si eu un tovaras care are 520D din 2001.....motoru trage de park ar avea 70cp dreaq....am skimbat toate filtrele posibile....park s-a mai imbunatatit putzin dar nu cn stie ce,oricum greoi de tot,greoi.........deci sunt cazuri si cazuri...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning