Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325i, masina pt pasiune... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/242571-e30-325i-masina-pt-pasiune.html)

Marian_nebunu 26-02-11 01:37

Re: bmw e30 325i - masina pt pasiune...

IL INVIDIAZA TOTI SI PE EL !!!!
https://www.youtube.com/watch?v=hf7vnZn6wyU

lopezz 26-02-11 01:38

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4121665)
comentariul tau nu are nici o legatura cu ce am scris eu , .......ma prefac ca nu am vazut ce ai scris

pai zici ca sa vezi ce ii da maicasa cand vede impozitu si cand e 7 lei litru ..care e problema daca omu are o pasiune ..poate sa fie si 10 lei litru;)

RIcKO 26-02-11 01:41

Quote:

Originally Posted by lopezz (Post 4121675)
pai zici ca sa vezi ce ii da maicasa cand vede impozitu si cand e 7 lei litru ..care e problema daca omu are o pasiune ..poate sa fie si 10 lei litru;)

pai poa sa aiba pasiune ......ca si eu am pasiune un corrado vr6 , dar pasiunea e ca dragostea prietene ,,,,,,trece prin stomac , tu ai impresia ca cineva se imprumuta sa cumpere un urs de 2,5 la un incepator ?..pe criza asta pedeasupra sa te mai si bagi in datorii sa iti cumperi un sac fara fund , gandeste logic

cat despre ursii prezentati ca sa nu fiu off arata bine amandoi , imi place cel negru in mod special

lopezz 26-02-11 01:58

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4121684)
pai poa sa aiba pasiune ......ca si eu am pasiune un corrado vr6 , dar pasiunea e ca dragostea prietene ,,,,,,trece prin stomac , tu ai impresia ca cineva se imprumuta sa cumpere un urs de 2,5 la un incepator ?..pe criza asta pedeasupra sa te mai si bagi in datorii sa iti cumperi un sac fara fund , gandeste logic

cat despre ursii prezentati ca sa nu fiu off arata bine amandoi , imi place cel negru in mod special

asta cu imprumutu nu mai e trb mea ..daca isi cumpara ..iti dai seama ca isi face si el un calcul ce inseamna urs ...oricum nu merita sa faci imprumut pt masina ..mai bine muncesti si strangi ..si peste un an ..sau jumate de an sa il iei cu banii tai .

weedboy 26-02-11 02:04

jakal

am vazut prin filmari ce poate medelinm,si ii urmaresc threadul de la inceput :)) eu ziceam sa-l lasati in pace ca pana la confruntarea finala sa nu fie debusolat,iar asa cand o sa cada o sa cada mai de sus :lol::lol::lol::lol:
oricum competia asta e buna,ca teoretic cand crezi ca ai motorul cu x cai si te duci iti iei bataie,teoretic ar trebui sa te intorci acasa intri in garaj si nu mai iesi de acolo pana nu o faci mai puternica :lol: cel putin asa mi s-ar parea corect :)

detroit muscle 26-02-11 07:49

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4120925)
bafta multa la examen sper sa reusesti sa ei permisu si sa-ti indeplinesti dorinta de ati lua un urs adevarat . orcum sa sti ca nu ma grabesc sa dau masina si poate o sa ai noroc chiar tu de ea! daca vand ursul negru cel gri va deveni v8 e visul meu . bafta multa la examen

ms mult boss.astept chestia asta de cand eram mic si crede-ma ca nu as da cu picioru mai ales ca mai am 2 luni si expira si fisa medicala :D
SI NU IL VINDE PE CEL CARE IL AI TU LA AVATAR...ALA E VIATA MEA CELALALT FARA MANERE PE SPATE NU PREA MA ATRAGE DA NU STIU DE CE.SINCER NU MA ATRAGE DELOC :d sa nu te superi
Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4120947)
pai in primul rand treaba cu grupul este cam ce vrei tu sa faci cu masina ! daca vrei putere si sa faci cercuri sau drifit alegi un grup scurt de ex:3.91 ,410, daca vrei viteza alegi un grup lung de ex 3,15 , 3,25 chiar si mai mic ! daca vrei mai multe explicatii dami add pe mess si iti spun acolo detaliat . id kyler_iulian

ti-am dat add si vorbim mai multe.mersi inca o data si succes pe mai departe cu superbitatile ;)

detroit muscle 26-02-11 07:52

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4121105)
Ma tot abtin sa nu iti scriu ,am tot citit paginile tale (LA TOATE LUMEA DAI TU EXPLICATII,LASI ID DE MESS )Prietene te vezi cam vedeta cu un urs de 2.5

iti dau un exemplu si cu asta iti demonstrez cat de "cunoscator" esti tu in ale mecanicii si performantei

exista o pisica acum cateva luni cu motor de 2.8 24v cu un grup 3.91 care batea M3 (3.0) batea Leon (300cp) si muuuult mai multe masini...cand a schimbat grupul (a pus 3.15) masina a luat bataie de la masini mult mai slabe decat cele mentionate mai sus !!!

TE INTREB DE CE ????????

SUFERI ATAT DE TINE CUNOSCATORULE !!!!

NU INTELEGEAM EU DE CE TOT SE AGITA GUWY ATAT ;) ARE MOTIVE

NU TE SUPARA GADJO TU SANDILO

crede-ma ca si tu poate ai dat id tau la altii ca sa le mai explici cate ceva.am facut ceva ani de mecanica in scoala si mai stiu cate ceva,nu sunt chiar in plop.nu cred ca e normal sa judeci pe altu ce face cu id-ul sau.....parerea mea dam in off topic si cred ca cearta s-ar putea termina pe 400m.bafta

detroit muscle 26-02-11 08:03

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4121618)
frate cand o sa vada maicata cat e impozitul la un 2,5 o sa iti dea vreo 2 shalate sa te linistesti :)))))), tu nu vezi ca e 7 lei litru la benzina si tu cu cerneala uda pe permis vrei urs ? si de 2,5 ? cred ca visezi

nu,nu visez de loc,asta e visul meu de mult timp,sunt foarte bune si ca performante,si ca logivitate,au o viata mult mai lunga decat orice masina fabricata in aceeasi perioada.

Quote:

Originally Posted by lopezz (Post 4121655)
ce aveti cu omu ma .daca are pasiune pentru urs .. si e scumpa benzina si impozitu ce se intampla? nu mai poate lumea sa isi indeplineasca un vis ca boc pune taxe si e benzina scumpa? poate vrea sa o tina in fata portii sau in fata blocului sa se uite la ea ca e pasionat de masina ..daca nuu sunteti pasionati de aceasta marca de ce comentati aiurea pe topicul omului.

iti multumesc ca esti alaturi de mine :oops: nu il voi tine in fata blocului dar nici nu voi dormi in el.unde stau eu in focsani e un oras mic avem 7 intersectii cu semafoare daca am nmarat bine,vreo 5 sunt pe bulevardu principal si restu ratacite...a si 3 sensuri giratorii cu semafiare pe centura orasului.si cred ca in 5 zile lucratoare sunt in stare sa strag ceva bani ca sambata sa ies cu baietii mai ales ca o sa ii pun sa dea bani la benzina :>:> in + o sa ies cu impozit...taxe... :(( da oricum muncesc si recuperez treaba asta.si eu trag nadejde ca mama nu se prea pricepe la masini si o pot prosti.in legatura cu consumu ii zic ca poate are ceva de consuma asa mult... bla bla bla

detroit muscle 26-02-11 08:07

Quote:

Originally Posted by weedboy (Post 4121704)
jakal

am vazut prin filmari ce poate medelinm,si ii urmaresc threadul de la inceput :)) eu ziceam sa-l lasati in pace ca pana la confruntarea finala sa nu fie debusolat,iar asa cand o sa cada o sa cada mai de sus :lol::lol::lol::lol:
oricum competia asta e buna,ca teoretic cand crezi ca ai motorul cu x cai si te duci iti iei bataie,teoretic ar trebui sa te intorci acasa intri in garaj si nu mai iesi de acolo pana nu o faci mai puternica :lol: cel putin asa mi s-ar parea corect :)

da-mi te rog un pm cu threadul creat de el.mersi

kyler_iulian 26-02-11 13:10

Quote:

Originally Posted by lopezz (Post 4121659)
lasa lumea sa vorbeasca...eu de aceea am si inchis topicu ..isi da toti cu parerea pe banii mei ..sa nu vinzi ursu negru:)) fara a-mi zice codul de culoare:))

stai linistit ca nu stiu daca o sal mai vand ,cel putin pana nu apuc sa ma dau cu baietii cu masini puternice ;)

kyler_iulian 26-02-11 13:25

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4121390)
cat de cazan sa fie acel m3 cu 286 de cai de fabrica si cat de mort sa fie motoru ala ????

cand te dai cu o masina de 193 de cai ! cu 100 d cai mai putini ??????????

cat de moarta sa fie acea masina de 300 de cai putere (SEAT LEON FR 2009) ????????

hai ca vreau sa se incalzeasca si personal te conduc la Ploiesti sa vad aia 215 cai !!!!!
si masina aia supraevaluata !!!:D

si eu propun sa te dai direct cu Medelin !!!! sa ti dea un tir sa te potoleasca !

atunci eu nu stiu de ce sa mai fabricat m3 daca ia bataie de la un 328 !!! si cat despre seat nu ma intereseaza pt ca nimeni nu stie ca masina aia era de 300cp dar cand e vb de M3 este masina de varf de la bmw si nu cred ca cineva poate sa creada ca un 328 poate sa faca vreaodata un m3. vb in cazul in care pisica era un 328 normal dupa spusele tale 193cp. si cat despre ursul meu eu nu lam ridicat in slavi nu am spus ca sunt cel mai tare , nu am spus ca il bat pe medelin , nu am spus ca are 215cp in cap , nu am spus ca nu ma face nimeni , deci... si iti spun asa pt tine dupa cum e si titlul ursu e masina pt pasiune , daca vrei sa afli ce inseamna masini puternice te anunt ca pot veni la ploiesti sau unde vrei tu cu masina pana la 650cp. asa ca nu mai fabulati ca ridic eu ursul in slavi , pt ca nu am de ce! si daca ursul alb imi da mie un 'tir' cum spui tu , eu nu pot decat sal felicit pt ce masina are , dar mai bine sa vb fiecare despre ce avem !!;)

stefiPJJ 26-02-11 13:29

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4121672)
IL INVIDIAZA TOTI SI PE EL !!!!
https://www.youtube.com/watch?v=hf7vnZn6wyU

Mariane asta e pentru tine :))) Sa nu mai spui ca aia din videoclip sunt din Craiova :lol::lol:

kyler_iulian 26-02-11 13:41

Quote:

Originally Posted by weedboy (Post 4121561)
zici ca este pe post de calau medelin :lol::lol::lol:
acum serios vorbind,nu va inteleg de ce trebuie sa va atacati atat si sa va certati si etc pana la urma toti aveti aceeasi pasiune,ca fabuleaza omul sau nu toate se vor dovedi la timpu lor,pana atunci......

pace :lol::lol::lol:

tu de ce crezi ca toti il baga pe medelin la inaintare ?!! iti spun eu , pt ca el are cu ce ...

jakal 26-02-11 13:51

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4122797)
tu de ce crezi ca toti il baga pe medelin la inaintare ?!! iti spun eu , pt ca el are cu ce ...

il bagam la inaintare ca ai declarat 215 ponei pe ursu' tau...cutie zf...:rolleyes2...apropo...te-ai uitat pe ea daca e zf?.....ai zis ca are soft la WPP...etc..

nu iti spun ca un repros dar prea l-ai ridicat in slavi inainte de sa vezi ce poate pe strada...la legale...sau iLEGALE

daca il halesti pe medelin...atunci jos palaria...
bafta cu proiectele la ursi...

sal......

kyler_iulian 26-02-11 13:51

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4121864)
ms mult boss.astept chestia asta de cand eram mic si crede-ma ca nu as da cu picioru mai ales ca mai am 2 luni si expira si fisa medicala :D
SI NU IL VINDE PE CEL CARE IL AI TU LA AVATAR...ALA E VIATA MEA CELALALT FARA MANERE PE SPATE NU PREA MA ATRAGE DA NU STIU DE CE.SINCER NU MA ATRAGE DELOC :d sa nu te superi

ti-am dat add si vorbim mai multe.mersi inca o data si succes pe mai departe cu superbitatile ;)

stau si ma gadesc ca eram exact la fel in situatia ta , imi doream asa mult o masina bmw e30 incat eram dispus sa fac orce pt a avea una . treaba cu taxe ,consum etc, nu cred ca este chiar asa o mare problmea cel putin daca nu ai ce sa intreti pe langa o masina. problema cea mare este parintii daca o sa accepte sa iti ei o masina genul asta . cat despre ursi adevarat ca cel negru [asa ai spun eu] este mai placut de toata lumea , dar si cel gri iti garantez ca arata superb si merge ff bine. tocmai acum 1 luna a primit chit ambreaj nou , un ulei nou , si buji.

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning