![]() |
Re: Sistemul meu din casa
Sistemul meu din casa :D
|
4 Attachment(s)
Sistemul meu din casa :D doua difuzoare de 60W +twetere.amplificator tip mixer cu 2x120W.incinte facute din tego.
|
Quote:
|
Sincer nu stiu provenienta lor exacta ..am 2 incinta mari in care erau cate 2 difuzoare din acestea de 25 cate 2 medii si 2 filtre.daca stii mai exact ar fi ok sa imi zici.mai are imprimat pe spate doar 8 ohmi si 60 Wati
|
4 Attachment(s)
buna ziua,
daca am postat unde nu trebuie rog sa fie mutat la sectiunea corespunzatoare. am urmatoarea problema cu "sistemul" din casa.este vorba despre un philips 2.1 si un creative 2.1 legate pe aceeasi intrare in unitate. de ceva timp au inceput sa gajaie mai ales la sunete inalte,au inceput sa faca din ce in ce mai rau,si ma enervau asa ca am desfacut philipsul refacut cablajul,am desfacut si sub-ul (unde cred ca se afla amplificarea) am verificat si conexiunile difuzoarelor etc,nimic nu este slabit. cunostintele mele in electronica sunt minime... oricum aceste sisteme or sa dispara si o sa vina altul pt ca schimb si placa de sunet cu un asus sonar,nu mai imi bat capul cu ele,dar sunt curios care ar putea fi problema,plus ca a inceput sa imi placa sa le desfac si sa le pun la loc :).cred ca nu sunt primul care pateste asa ceva,poate mai sunt si altii care i-au dat de cap. multumesc, o zi buna am atasat mai jos 2 filmulete si cateva poze poate va ajuta. |
Quote:
|
Xlay,aici e sistemul meu din casa.. Nu bass-u meu din casa :))...Deci orice utilizat in casa poate fi considerat sistem :D
|
Quote:
|
Bine,desi la inceputul lui nu scria de asa ceva...SI daca imi amintesc bine si tu ai sistem 2.1 in casa ;)
|
Quote:
|
E tot sistem 2.1.. Modificat sau nu:))
|
credn ca unora dintre voi vi s-au urcat difuzoarele la cap mai mult decat ar trebui. ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Acum ceva timp am vandut acel system 2.1 format dintrun amp si boxe de logitech si subwoofer bm. Acum lucrez la altceva, dd1508 las niste poze aici si un clip
https://www.youtube.com/watch?v=_zP7H...1&feature=plcp |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning