![]() |
:D
Vreau sa vad si eu skyline ala de 1000 de CP pe ce site este !
poza ceva pe dinotest orice ! Pt ca eu sunt \"toma necredinciosu\" si oricum e tare si el nu spun ca nu e tare dar totusi sa spui ca o masina modificata bate una de serie mi se pare totusi cat de cat hilar ! |
am un video cu un skyline cu 1000 de kw cam 1350 de cp o sa pun mai tarziu video pe site si nu este drag cei tari sunt am mai spus crde de vreo cateva ori www.exvitermini.com osa pun video diseare poate o sa ma crezi :D :) :D :D :D
|
1000+
ahi pe racingflix.com era unu video.... un skyline verde..
|
atentie pt toata lumea in special pt tine turbo 110 am pus video cu skyline cu 1000 de kw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D la fime esp movies:d
|
din pacate mie` nu`mi merge :( zii si mie te rog direct linku de unde il pot lua
|
imi pare rau nu mai stiu exact lam luat de mult scrie pe google nisann skyline si o sa gasesti video cu skyline mai multe :? :lol: :(
|
dah am filme cu skyline da`l vreau pe asta cu 1000 de cai sau cat are
|
shit!
ma infig shi yo la download :lol: treia sa il pui aici sa nu mai avem de cautat..... |
da se poate pune si aici??nam stiut lasa ca mai pun daca creti tia placut?? :D :D :D azi o sa plec pt 2 zile pana la münchen sa cumpar o masina sa nu va mirati daca nu mai scriu vreo 2 zile :D :shock: :shock:
|
shit!
am scos de 2 ori filmu shi tot nu vrea sa se dezarhiveze... shti p@#$ ce are... hmmm mergi sa itzi iei 200 SX???????? :shock: |
daca mai vreti ceva filme cu skyline sau cu supra anuntati-ma :D :) :D
|
normal ca mai vrem...
da' totushi... mergi sa itzi iei 200 SX ? :lol: |
:d
Sa imi trag ...... in el de net cu fise ! nu meere sa downlodez !
|
nu nu imi iau 200 sx motor as vrea sa imi iau poate la vara :D :D :D
|
ok...
obafta... ia-o ca e mishto mashina... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning