![]() |
nu stiu ce sa zic...pacat ca nu a votat publicu!
cat despre matiz...nu stiu ce v-a placut asa mult! e drept ca muzica era super tare si lucrata ca lumea de tot, dar...din cate am inteles cel care a venit cu matizu lucreaza cu fibra...si de aia avea portbagajul atat de aratos :) bmw a castigat probabil fiindca era bmw... oricum , ideea e ca nu sunt de acord cu podiumul cea mai tuned era honda...si sunet, si motor, so caroserie La motor ar mai fi ursuletzu ala...si ala avea motor beton.Pacat ca kitu de caroserie arata invechit...si cu muzica statea cam prost. Si 406 era facut fain,dar smabata nu a fost ala acolo savedem si interiorul si motorul. Daca era sa fie pe bune mai bine arata xoy decat gaj :)) si nu stiu de ce nu a ajuns si calibra pe podium, ca paint ca ala nu mai este in romania...macar cea premiu de onoare trebuia dat, pentru aspect. Ca muzica este in constructie si motorul e de 2000 cmc si 8 valve (se poate tuna usor, ca e Opel). Oricum as propune ca cineva cine are drept de admin sa puna o lista cu masinile si cei care au chef sa faca un top al lor...adica noi :)) sa votam una in cele 20 si ceva de masini care au fost prezente... Sunteti de acord? :twisted: Si inca ceva...unde-s pozele? |
da, asta vroiam si eu sa zic, daca poate cineva sa puna pozele ar fii calumea
|
oricum ,pimplex sa nu te astepti la ceva super
:)) nu a fot chiar beton dar e un inceput. ce nu inteleg este de ce nu a votat publicu'. in rest, ideea e buna, ar mai trebui organizate in tara asemenea manifestari...sa ne cunoastem si noi ca suntem inca destul de putini. pana am si eu masina...sa o tun :lol: vin cu prietenii. astept poze , ca maine le primesc si eu...de fapt nu sunt 100% sigur ca le primesc maine, ca mine numa duc cd-u. Si o sa incerc sa pun pe picioare situ ala cu tuning din Oradea. Pana atunci...salutare si respect. ;) |
da, te cred, doar sunt curios de concurenti, oricum n-a venit toata lumea ca sunt convins ca s-ar fii gasit peste 100 masini.
Intradevar ar trebui sa puna publicul sa voteze daca au fost numai 24 de masini. Nici aici nu voteaza ppublicul, exista un fel de juriu cu acreditari internationale in a judeca masini modificate, dar pana la urma tot publicul ar trebui sa voteze ca de multe ori ies niste kitchuri pe podium..... |
poze sunt pe forumul clubului afterdark......
va zic io ca nu au participat multe masini tari....nu toti au chef sa isi lase masina 2 zile acolo :> |
important e ca s-a organizat un astfel de concurs nu cine a castigat....si cum a castigat....oricum bmw ala merita locu 1....calibra 2 si a4 3...asta la aspect....
e complicata treaba cu votatu..cel mai bine e cum zice pimp sa voteze publicu.....! |
ar99beamve :lol: ce vrei sa spui HONDA PRELUDE nu merita sa castige ??? te inseli beamwe ala nu ar trebui sa iasa locu 1 8) 8)
|
ups..am uitat de prelude :)....vedeti ce greu e sa faci parte dintr-un juriu :)
merita ma...tzam zis ca e beton :>mere bine..suna tare...arata bine....cate fomei ai racolat cu ea ?:) |
ar99beamwe ai vazut femeia aia bruneta am facut poza cu ea mor dupa fata aia dar nu stiu unde o gasesc :shock: :lol: :lol: :lol:
|
nu stiu care...ca erau mai multe :)
|
nu ai vazut poza aia ca am pus si aici uite te a 3 a pagina
|
tekin, da n-ai gusturi deloc proaste...indiferent daca e aia cu care ai facut tu poza pe masina sau cealalta.
pe alea 2 am pus is eu ochii :twisted: dar inca nu am masina...si in plus nici nu stau p'acolo :)) ...stau in Oradea. Daca chiar te intereseaza il intreb pe Ervin ca el sigur stie. Apropo, ce s-a primit ca premiu?...pentru toate locurile, daca stii... |
din cate stiu locu 2 a primit statie de 600 rms :)) sampanie tricou niste reviste cd atat haaa si 2 fete :P :lol: .locu 1 a primit tub bass de 500 rms locu 3 habar nu am ce a primit ca atunci ma uitam la fata aia bruneta 8)
|
bine tekin omule...ms de informatii.
daca cumva se mai face show la oradea sau ceva curse...te anunt. Si sper sa primesc si eu poze de la show si le pun pe forum. Oricum ai o masina faina si showul a fost reusit...sper sa continuie si altii ideea lansata la Arad!! |
6 Attachment(s)
mi s-a parut cam slaba expozitia fata de ce a fost la Oradea, chiar dk nu a fost organizare, sala, femei, dar au fost lucrurile principale, adik masinile.
pe viitor sa speram ca se va ridica standardul... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning