![]() |
Intrebare : Marfa masina fuge calumea, ce masina e?
Raspuns : Skoda... ... ... ... Sper ca am fost inteles |
:D
Pun casa pe golfu de la insomni ce zici merge ! :?:
|
Turbo110 : asa ca o gluma de off topic pun si eu casa :D , da eu merg pe Skoda
|
sa vina la libere acum la legale si vedem
|
Re:
Quote:
Quote:
o sa vina si ziua aia cu libere la legale ... cred ca se apropie destul de repede ... si atunci ... banuiesc ca o sa fiti amandoi prezenti acolo si poate sa va faceti ... sa vedem si noi care e mai bun. :chew: in leg cu \"putoarea de 110\" cred ca aici .. ai cam gresit ... avea 110 .. .acum nu mai are atat ... :dance: :confused2 :dance: :dance: |
suntem ferm convinsi ca nu mai are atat (DOH!) daca ti-ai pus doar chip/flash filtre evacuare iti zic de pe-acum sa stai acasa ca vei pleca dezamagit si in + dai si bani aiurea pe motorina dus-intors...daca te-ai luat de turbina ambreiaj volanta alt soft atunci esti serif...si apropo ne dam oricum la libere, dc nu te bagi la grupa B? sa gusti din toate cele 3 golfuri de la insomnia?
|
eu propun altceva ... sa se dea cele 3 glofuri de la INSOMNIA si care este cea mai buna sa se dea cu SKODA de la - X-team NSL - :D :D :D
|
Skoda are sanse numai in cazul daca a schimbat turbo. Din comentari vad ca asa a facut ...
Atunci Golfuri din Insomnia nu au sanse. Dar putem gasi cineva ... de xemplu un Seat, tot TDI, 150 CP stock ... tractiuna fata. Depinde si ce turbo a pus ... |
Re:
Quote:
P.S: poate vine acuma pe 20martie`n Bukle si vdm cine face.. 8) |
Re:
Quote:
|
cred ca at fi ma echilibrat sa ma dau eu cu (110+flash) cu skoda aia!Let me know.
|
dar intalniti-va intr-o seara si rezolvati problema , banii mei sunt evident pe Dan
|
care \"joaca`n\" deplasare ?
cta la buc ? sau buc la cta ? :roll: |
Re:
Quote:
|
proprietarul octaviei (DTA),Silviu,spune ca mashina are undeva intre 150 shi 200 de cai...dar inca nu a pus-o pe dyno...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning