![]() |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
Quote:
Daca vrei sa fie si frumoasa, si fata mare, trebuie sa faci un mic compromis. :lol: De 1.700 EUR... eu mi-am luat un Megane II Sedan Pack Authentique cu facelift, 1.4 16v, la 11.757 EUR (reducere 2.000 EUR). Servodirectie electrica, ambreiaj hidraulic, ABS, 8 airbag-uri, frane spate pe disc, geamuri electrice, radio-CD, computer de bord etc... Pentru 1.700 EUR in plus fata de Logan Prestige, eu cred ca merita. Alt look, alta tinuta de drum, alta imagine, alta emblema... 8) Am scos un consum de 6,4% in afara. Nu este deloc o masina sportiva, dar iti confera o placere extraordinara la condus. |
Quote:
dar am zis masina la aceeasi bani ... nu cu 1.857 euro mai scump si cu o motorizare mai slaba si cu dotari las ca ai si tu lipsuri - de ex. volan,schimbator in piele,geam el pe spate,Mp3 player,jante aliaj,proiectoare de ceata - sunt totusi dotari care conteaza si inca ceva masina beneficia de promo ala ptr ca a aparut faze 2 acum nu se mai fabrica si varianta de baza este pe la 13.000 e deci nu se incadreaza ps-nu mai vb de pierdut valoarea ... la orice masina pierzi cam tot atat (procentual vorbind) -vezi ca ai 6 airbag-uri nu 8 |
E clar ca este un pas in fata pentru Dacia, dar totusi unii au ramas cu ideea preconceputa "tot Dacie e". Incercati sa apreciati calitatile nu sa ii cautati tot felul de defecte! :-)
|
a inregistrat cineva emisiunea de la promotor cu loganu prestige? puteti sa o uploadati aici?
|
Mie chiar imi place Loganul cu 16v mici modificari la aspect, un pic mai placut la interior...pacat k nu au schimbat deloc suspensiile shi nu au dotat-o cu discuri pe spate, ar cam fi fost necesar...dar probabil fiindca este ushoara au decis k vor trebui sa faca un compromis, eu am mers cu Loganul tatalui meu care este un 1.6 8v Ambition cred(cel full option) si la banii care i-a dat el pe ea acu 2 ani 8000 shi ceva nu mai shtiu exact am fost uimit k a primit foarte multe dotari... deci pana la urma ce conteaza k e Dacie ai loc pentru picioare shi pentru cap berechet poti sa ai mai mult de 1.90 shi sa nu stai cu capu intr-o parte ca in alte mashini... asa k pana la urma foarte buna... Keep up the good work Romania... asteptam un propulsor de 1.8 sau mai mare sa mai sarim un prag... cel de 150 de cai...varianta RS de Logan.:lol:
|
Quote:
P.S.: mai in gluma mai in serios poate prin 2000.....(douamiitoamna:D) vom vedea dacia wrc care concureaza cu impreza sau evo (dupa ce am spus astea tocmai mi-am dat seama ca eu de fapt cazusem din pat... era doar un vis frumos :lol:) |
Quote:
|
Quote:
|
cineva mi-a spus k a avut ocazia de a se da in paralel cu un logan d`asta si cica chiar fuge ptr un logan :D
|
Masina arata bine, dar Dacia trebuie sa-i multumeasca primului posesor de Logan care si-a vopsit marginea aceea neagra de deasupra eleronului.(faza e k nu e prea practica vopisrea ei pt ca o vei zgaria knd vei incarca ceva mai mare).Acel propietar trebuia sa-si ia dreputl de autor asupra acelei vopsiri si scotea la banii de la dacia cu sacul.
|
Quote:
loganu cat are 1110 ? 100 de kg diferenta si 35 de cai + aerodinamica mai buna. interesanta ... eu ma refeream la demaraju ala fantastic de 10.2 sec al loganului ... |
da mai dao naibi numa de rau ....fiti si voi mai patrioti ce naiba
|
am vazut azi pe emisiunea autoMOBILE de la National TV k au testat astia loganul prestige 1.6 16v si are performante pt o dacie si mai ales pt drumurile noastre, ca de exemplu, in a patra se tine pana la 160 km/h si i-au dat 190 km/h mergea fara probleme la 5.300 de ture din 6.500 cat am inteles ca duce maxim, o fi limitat la 190 km/h??? daca se tine in a 5-a pana la 6.500 cred ca sare de 200 km/h linistit;). Parerea mea de Loganul nostru, cea mai buna masina noua pana in 10.000 de euro, doar ca scrie pe el Dacia, la banii astia primesti o dacie full option, decat o Skoda Octavia Tour pe limba noastra "cheala". Sunt sigur ca in cativa ani ne vom mandri si noi ca avem DACIE;). Parerea mea;). Va salut
|
nu urca in a 5`a pana la 6500 stai linistit:))))..cel putin nu stock
|
Mai eu nu sunt chiar un fan Dacia dar asta chiar mi se pare un model reusit.Primele modele mi se pare o prostie.Dar asta si cu motorasul asta si chiar cu micile schimbari pe care le-au facut este un pas bun inainte.Am vazut ca este destul de sportiva.Adica nu va mai ***i pe voi dar astia cu 1.9 tdi simplu o sa ve-o cam luati.Adica o sa dea la o parte o lista mare de masini si nu orice masini chair si dinalea de 20000 -30000 euro cum ar fii A4 2006 1.9 tdi.Care are viteza maxima tot 190 km/h, ca sa nu mai vb de pasaturile mai vechi de 90 cp sau octavia.asa ca lasati-o mai moale astia cu criticile ca o sa va cam usture cand te flashuieste ala cu logan din spate.oi avea tu climatronic dar degeaba.
Iar asa de sfarsit una tare.Sa vedeti voi cum da loganul la o parte un BMW 316 i de x zeci de mii de euro.Nu va-ti gandit voi niciodata ca o dacie fara modificari poate face un bmw.Felicitari celor de la dacia.fiti macar o data sinceri si recunoasteti ca au facut treaba buna. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:51. |
- Copyright 2026 4Tuning