![]() |
Re: Viteze maxime la Skoda!
in primul rand salut lumea mai veche de pe forum,sunt nou, dar ma pasioneaza discutiile despre skoditze
|
Bun venit aaa II;)..hai ca asa...poate mai avem subiecte...ca vad ca a fost cam pauza...pe aici pe la skoda:) in ultima vreme:)
|
chiar pauza n-a fost... :)
|
Tata a prins 220 km/h[IMG]D:\Costin\Images\Masini\IMG_0167.png[/IMG]
|
cu o octavia de 1.9 90 cp am trecut putin de 190 si eram pe rosu la turatii... din cate am simtit`o trece de 200
|
Quote:
|
nu compara 1.6 cu 1.9 chiar daca e diesel. tdi se comporta aproape ca benzina
|
Quote:
am avut 1 golf4 de 90cp tdi si s-a dus in 190-195 la 5000rot. ma mai interesez... |
Quote:
|
Quote:
|
am mers saptamana trecuta pe autostrada cu un golf4 coupe...1.9TDI.110cp...si nu mai vroia mai mult de 200(aproape 200 ca nu am reusit sa ating 200)...am filmare si poza...dupa ce la dau jos din telefon o sa le vedetzi :D
|
Salut tuturor! Sk Fabia 1,4 70CP Bucuresti - Pitesti 168km/h viteza mentinuta vreo 5min. Mai putea un pic dar frica pazeste pepenii! Multumesc.
|
Asteptam pozele si filmarea;)
|
am mers cu unu cu dacia solenza pe A2 175km/ora cam asa...diseara pozele si pt GOLF 4 1.9TDI si pt SOLENZA...bafta
|
cu superba mea am mers cel mai mult 210-215....mai mult:nervious:nu ma tinut(era si noapte) dar mai putea...greu dar mergea
superb 1,9 tdi adevaru e ca dupa 195 asa urca greu ,dar urca .....e buna rau masina ce draq... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning