Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - M5 V8 XXX (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/236120-e39-m5-v8-xxx.html)

nonameDesign 20-02-11 22:31

Re: E39 - M5 V8 XXX

Pai cam da am condus unul a unui prieten si mi s-a parut foarte ok si stabil in curbe mai ales si foart fiabil in mod special! Dar in ziua de astazi a ajuns motorina mai scumpa ca benzina ... si stiu ca marea majoritate sunt diesel si nah... Criza :)))

oxyde 20-02-11 22:38

Quote:

Originally Posted by nonameDesign (Post 4104590)
Pai cam da am condus unul a unui prieten si mi s-a parut foarte ok si stabil in curbe mai ales si foart fiabil in mod special! Dar in ziua de astazi a ajuns motorina mai scumpa ca benzina ... si stiu ca marea majoritate sunt diesel si nah... Criza :)))

Prietene vorbesti din carti de desenene animate unde ai auzit tu de M5 diesel ca imi iau 3?

Super tare M5, sa ai parte de el si sa reusesti sa faci ce ti-ai propus cu el.:twisted::twisted::twisted:

nonameDesign 20-02-11 22:43

M-am incurcat scuza-ma te rog ^^!

myky99 20-02-11 22:49

Quote:

Originally Posted by RacerJunior (Post 4104246)
Ce am aratat eu e o masina de strada, un sleeper ideal. Daca observi are jantele stock. Ce ai aratat tu, faptul ca are nevoie de wheelie bar spune tot.

LE : Cateodata, un singur turbo e mai bun decat 2,3 sau chiar 4.

Quote:

Originally Posted by Grasu'XxL (Post 4104293)
Jos pălăria pentru felul cum ai vorbit! Īmi dai speranţe că lumea revine cu picioarele pe pămānt! Şi referitor la ce am arătat: ai dreptate tu ai un "adormit", dar eu cred că daca tot bagi banii īn motor, de ce să nu iasă ceva care să spargă cu adevărat tiparul? Şi īn plus ce te opreşte să faci 2 softuri: unul pentru strada (500-800hp) şi unul pentru drag (1400+hp). De ce nu? Şi dacă tot suntem la subectul boost, Ricardinho de ce nu bagi o turbină sau chiar două (una pe fiecare rānd de cilindrii)? Ce te-ar oprii să pui nişte īnducţie forţată, cum ai fi vrut pe M3 īnainte să īl vinzi? De ce nu? Baftă īn continuare, am uitat ce bombă de M ai:)).

"grasule"..ia-o mai usor , viata reala nu e ca asa simpla;) :lol::lol:
man : nu mai are rost sa iti spun si eu ce masina conduci:))
toata cele bune /in realizarea planurilor;)

DEVIL's Style 21-02-11 07:44

Quote:

Originally Posted by nonameDesign (Post 4104309)
Suoerba masina dar cat mananca la suta? ca as fi vrut si eu sami iau m5 din 96-97 dar cand am auzit de consum cred ca ma orientez la un aixam sau ceva mic :)))

Intai sa dai de permis , dupa aia sa te gandesti la masina ! abia am scapat de ceilalti , acum vad ca incepi tu sa poluezi topicurile oamenilor cu visele tale din nfs ! incearca sa revii la realitate te rog :).

Pana la urma razvane , ce ganduri te mai bat acum?

Ricardinho 21-02-11 11:17

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4105078)
Intai sa dai de permis , dupa aia sa te gandesti la masina ! abia am scapat de ceilalti , acum vad ca incepi tu sa poluezi topicurile oamenilor cu visele tale din nfs ! incearca sa revii la realitate te rog :).

Pana la urma razvane , ce ganduri te mai bat acum?

M-au poluat toti copii cu nfs-urile lor :)) HELP ME !!

App legat de planuri o sa dau m5-ul asta si am gasit o pisik frumoasa si aranjata pt drag, e vb de fostul TOP si o sa-i pun motor de 5000 v8 de m5 turbo :D ....

Provenzano 21-02-11 11:20

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 4105752)
M-au poluat toti copii cu nfs-urile lor :)) HELP ME !!

App legat de planuri o sa dau m5-ul asta si am gasit o pisik frumoasa si aranjata pt drag, e vb de fostul TOP si o sa-i pun motor de 5000 v8 de m5 turbo :D ....

frumos proiect,si cred ca si singura pisica cu un V8 de 5000 turbo.

Succes.

Ricardinho 21-02-11 11:23

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 4105767)
frumos proiect,si cred ca si singura pisica cu un V8 de 5000 turbo.

Succes.

Salut, ms frumos da e singura si sper sa ma apuc cat de curand , sper saptamana viitoare ...

Ma apuc oricum incet incet sa strang toate piesele necesare ca furnica si cand le am pe toate hop sus pe masina, bafta si tie si daca auzi ceva pe cineva care vrea M5-u sa-mi spui , poate ai fani pe la Valcea :)

Provenzano 21-02-11 14:35

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 4105778)
Salut, ms frumos da e singura si sper sa ma apuc cat de curand , sper saptamana viitoare ...

Ma apuc oricum incet incet sa strang toate piesele necesare ca furnica si cand le am pe toate hop sus pe masina, bafta si tie si daca auzi ceva pe cineva care vrea M5-u sa-mi spui , poate ai fani pe la Valcea :)

fani sunt ....nu sunt BANI:rolleyes2:rolleyes2

JusT_SaY_BoBo 21-02-11 16:54

Quote:

Originally Posted by nonameDesign (Post 4104309)
Suoerba masina dar cat mananca la suta? ca as fi vrut si eu sami iau m5 din 96-97 dar cand am auzit de consum cred ca ma orientez la un aixam sau ceva mic :)))

pff..sincer imi cer scuze de off dar nu am putut rezista
pai cum prietene sa pui m5 langa aixam?:))))da'o .... de treaba:)))

inca odata scuze de off,si eu sunt un copchil fara carnet dar nici asa:)))
zic si eu lucrurilor pe nume,si ma opresc doar la atat:))

lilimlk 21-02-11 18:02

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 4105778)

De ce nu iei motoru de pe asta sa-l pui pe pisica ca oricum cumparator cred ca vei gasi greu de tot pt ea....nu te-ai gandit la asta?

JusT_SaY_BoBo 21-02-11 18:33

Quote:

Originally Posted by lilimlk (Post 4107023)
De ce nu iei motoru de pe asta sa-l pui pe pisica ca oricum cumparator cred ca vei gasi greu de tot pt ea....nu te-ai gandit la asta?

sa dezmebreze masina doar pentru motor??
mie nu mi se pare convenabil plsu ca stiam ca masina era la vanzare la pake cu vreo 12000??(corectati-ma daca gresesc)
nu sunt sigur dar banuiesc ca un motor mai mult de 3-4000 de m nu e...la fel nu sunt sigur chiar mi-ar placea sa stiu sigur ...

oxyde 21-02-11 21:49

Da banuiesc ca pisica care o sa o ei cu motor V8 si turbo o sa fie diesel, nu de alta da stii tu criza asta si plus ca motorina e mai scumpa ca benzina?:shock: Scz.de offtopic
Sincer nu inteleg de ce dai M5 ii o masina superba, nu mai spun de fostul M3 care era si el demential, in fine tu stii ce faci is banii tai si sper sa iti reuseasca planurile.
Te salut

Ricardinho 21-02-11 21:53

Quote:

Originally Posted by oxyde (Post 4108127)
Da banuiesc ca pisica care o sa o ei cu motor V8 si turbo o sa fie diesel, nu de alta da stii tu criza asta si plus ca motorina e mai scumpa ca benzina?:shock: Scz.de offtopic
Sincer nu inteleg de ce dai M5 ii o masina superba, nu mai spun de fostul M3 care era si el demential, in fine tu stii ce faci is banii tai si sper sa iti reuseasca planurile.
Te salut

Nu o sa iau o pisica cu motor v8 si nici turbata si nici diesel, o ironie cam ne la locu ei !!! Iau o carcasa sa zicem , fara motor cutie etc... si o bucata motor m5 v8 si o bucata turbo si aia e .... dau m5 ca nu mi se pare ceva wow , m3-ul ma plictisisem de el ... fac o pisica tare, am un 335 forta si mai imi iau un m6 si gata joaca sau vrun evo x , mustang shelby :-?? depinde

dony ddc 21-02-11 22:07

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 4108148)
Nu o sa iau o pisica cu motor v8 si nici turbata si nici diesel, o ironie cam ne la locu ei !!! Iau o carcasa sa zicem , fara motor cutie etc... si o bucata motor m5 v8 si o bucata turbo si aia e .... dau m5 ca nu mi se pare ceva wow , m3-ul ma plictisisem de el ... fac o pisica tare, am un 335 forta si mai imi iau un m6 si gata joaca sau vrun evo x , mustang shelby :-?? depinde

Sincer acum ce meserie ai???Cand ma fac mare vreau sa ajung ca tine ca tin si eu 3 masini care consume destul...:)

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning