![]() |
Re: E39 - M5 V8 XXX
Pai cam da am condus unul a unui prieten si mi s-a parut foarte ok si stabil in curbe mai ales si foart fiabil in mod special! Dar in ziua de astazi a ajuns motorina mai scumpa ca benzina ... si stiu ca marea majoritate sunt diesel si nah... Criza :)))
|
Quote:
Super tare M5, sa ai parte de el si sa reusesti sa faci ce ti-ai propus cu el.:twisted::twisted::twisted: |
M-am incurcat scuza-ma te rog ^^!
|
Quote:
Quote:
man : nu mai are rost sa iti spun si eu ce masina conduci:)) toata cele bune /in realizarea planurilor;) |
Quote:
Intai sa dai de permis , dupa aia sa te gandesti la masina ! abia am scapat de ceilalti , acum vad ca incepi tu sa poluezi topicurile oamenilor cu visele tale din nfs ! incearca sa revii la realitate te rog :). Pana la urma razvane , ce ganduri te mai bat acum? |
Quote:
M-au poluat toti copii cu nfs-urile lor :)) HELP ME !! App legat de planuri o sa dau m5-ul asta si am gasit o pisik frumoasa si aranjata pt drag, e vb de fostul TOP si o sa-i pun motor de 5000 v8 de m5 turbo :D .... |
Quote:
Succes. |
Quote:
Ma apuc oricum incet incet sa strang toate piesele necesare ca furnica si cand le am pe toate hop sus pe masina, bafta si tie si daca auzi ceva pe cineva care vrea M5-u sa-mi spui , poate ai fani pe la Valcea :) |
Quote:
|
Quote:
pai cum prietene sa pui m5 langa aixam?:))))da'o .... de treaba:))) inca odata scuze de off,si eu sunt un copchil fara carnet dar nici asa:))) zic si eu lucrurilor pe nume,si ma opresc doar la atat:)) |
Quote:
|
Quote:
mie nu mi se pare convenabil plsu ca stiam ca masina era la vanzare la pake cu vreo 12000??(corectati-ma daca gresesc) nu sunt sigur dar banuiesc ca un motor mai mult de 3-4000 de m nu e...la fel nu sunt sigur chiar mi-ar placea sa stiu sigur ... |
Da banuiesc ca pisica care o sa o ei cu motor V8 si turbo o sa fie diesel, nu de alta da stii tu criza asta si plus ca motorina e mai scumpa ca benzina?:shock: Scz.de offtopic
Sincer nu inteleg de ce dai M5 ii o masina superba, nu mai spun de fostul M3 care era si el demential, in fine tu stii ce faci is banii tai si sper sa iti reuseasca planurile. Te salut |
Quote:
Nu o sa iau o pisica cu motor v8 si nici turbata si nici diesel, o ironie cam ne la locu ei !!! Iau o carcasa sa zicem , fara motor cutie etc... si o bucata motor m5 v8 si o bucata turbo si aia e .... dau m5 ca nu mi se pare ceva wow , m3-ul ma plictisisem de el ... fac o pisica tare, am un 335 forta si mai imi iau un m6 si gata joaca sau vrun evo x , mustang shelby :-?? depinde |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning