![]() |
Re: Symbol 1.5 DCi TR-01-RLJ
am luat azi un subwoofer pioneer de 25 cm, 350W rms, 250 lei, fara statie, deci deocamdata nu pot sa-l montez pe masina:( si oricum vreau sa ii fac alta incinta, asa ca daca este cineva interesat de o incinta sealed pentru subwoofer de 25 cm o dau cu 50 lei
|
8 Attachment(s)
i-am pus folie pe stalpi si putina folie de carbon la interior, poze.....
|
A iesit bine..bravo ;)
|
mersi, ieri i-am schimbat si folia de pe luneta, ca numi placea, acum am puso din 4 bucati dar macar nu mai e plina de cute cum era aia dinainte, am vazut pe un astra g stalpii facuti cu folie de carbon si mi se pare ca arata mai bine decat negrul mat, voi ce ziceti?sa fac schimbarea?sau nu?cu toate ca asta negru mat are abia o saptamana de cand e pusa:)) caut si eu niste plasticaraie din bara fata daca poate sa ma ajute cineva pm
|
o sa cam lipsesc vreo 3 saptamani asa, iar pe la sfarsitul lunii iulie sa speram ca voi termina sistemul: player tot pioneer(daca puteti sa-mi dati un sfat despre ce model ar fi mai bun), o statie , condensator, cabluri si poate schimb subwooferul cu unul mai mare chiar daca nici pe asta nu l-am montat ca deocamdata n-am statie:))
|
intrebare pentru cei care ati mai facuto: cam cat m-ar ajunge un clean look? asta insemnand: jos bandouri, stema de pe fata, scrisurile de pe portbagaj, butonul de la portbagaj si o deschidere a portbagajului din interior, plus vopsea, adica toata treaba ca sa zic asa.
|
nu ma ajuta si pe mine nimeni?:(
|
te duce ceva :D dar daca le faci pe toate la pachet poate or sa iti faca o reducere :D ... eu am tinichigiu dar vad k nu esti din buc :P
|
4 Attachment(s)
Chestii noi din afara pentru RLJ:
-cabluri pentru sistemul audio -maneta schimbator de Citroen C5 cu vitezele la fel -lumina din plafon mai deosebita, cu 2 becuri -lumina pentru torpedou -frana de mana si pedale din aluminiu -rama pentru schimbatorul de viteze special pentru clio -sigurante si niste plastice care le aveam rupte :D in cautare de un volan de RS asemanator cu cel din poza, sper sa gasesc:X si mai urmeaza si un player kenwood si o statie pe care o voi cumpara din tara ca raman fara bani:)) |
am luat si playerul, un kenwood kdc-4251 ury cu 75 de euro
|
13 Attachment(s)
Montat sistemul, cu o statie magnat edition two power, montat lumina torpedou si schimbatorul de viteze de C5, bagat niste burete la bandourile de pe usile din fata ca faceau prea urat cu muzica tare:D si schimbat amortizor stanga fata(indoit intr-o groapa:() + unghiul de fuga
intrebare: cum se scoate frana de mana veche pentru a pune alta noua??? |
nu ma ajuta si pe mine nimeni sami zica cum se scoate frana de mana veche???
|
noua achizitie: faruri dectane:D
|
poze vrem poze:-P
|
10 Attachment(s)
poze si cu farurile dectane, pe care le-am dat jos deocamdata pentru ca trebuie desfacut farul din dreapta pentru a-i schimba cerculetele si drosserul(drosser ars si unu din cercuri se vede ca a fost umblat la el). urmeaza xenoane cand fac si eu rost de bani pentru reparat farul:(
sunt proprietarul masinii, din nou am ban nu stiu de ce:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning