Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4 Speed Squad (https://forum.4tuning.ro/57-4-speed-squad.html)
-   -   Membrii 4Speed Squad in Mass-media!!!!! (https://forum.4tuning.ro/57-4-speed-squad/23560-membrii-4speed-squad-mass-media.html)

viviesp 08-07-07 00:43

Re: Membrii 4Speed Squad in Mass-media!!!!!

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 983356)
Dupa cum spuneam '' nu ratez nici o televiziune '' se pare ca au decurs bine filmarile cu Roxana si o sa apar din NOU pe sticla la PRO MOTOR dar ideea este ca nu stie sigur daca saptamana asta sau cealalta ( SAMBATA ) !! :idea: 8)
Oricum 4 SS din nou prezent pe sticla ( de aceasta data am vb mai mult despre club alea alea ca mi-a pus cateva intrebari ) si o sa vedeti ce reclama buna am facut . ;)
HONDARE sa te sparg cu colega aia a ta care s-a miscat ca un cur si a ajuns tarziu ca nu am mai apucat sa pun parasolarul pe masina !! Oricum eram prezent in tricou si chilotii cu 4 SS :twisted: :lol: !!
A ramas sa mai vb cu Roxana sa imi spuna daca ma da saptamana asta sau cealalta !! Va anunt sa ma trageti si pe mine pe caseta ( din nou ) :lol: :twisted: !!
PS: Multumesc lui DANY ( GGD ) de asistenta si prezenta !!

poate te lipesti si de fimarea pe care a facuto in noaptea aia la gratar (anul trecut parca)...

TAU-le... nu ai incheiat frate luna de miere?pune si tu filmuletzul ala...

Hondarul 09-07-07 10:48

Bai, vedeti cum o cuplati pe fata sa-l bage pe Bogdan Lascu cu Oltetzul ca ea vorbise demult cu el dar a uitat, pun pariu... Sau sa faca cu grupul, asa cum a facut cu alte cluburi. Cand e urmatoarea filmare?

Xel'Naga 09-07-07 13:48

Quote:

Originally Posted by viviesp (Post 987124)
poate te lipesti si de fimarea pe care a facuto in noaptea aia la gratar (anul trecut parca)...

TAU-le... nu ai incheiat frate luna de miere?pune si tu filmuletzul ala...

Am vb cu ea si cauta FILMAREA si o sa ma sune ( ca am facut schimb de carti de vizita - poate o agat cu o asigurare :lol: :twisted: ) ...
Da pai te tinea minte pe tine cu RENAULT galben, pe SOTY si pe FLEX cu jeep ( chiar ma intreba de voi :rolleyes2 :oops: ).
Iar la faza cu FILMATUL poate ne lipim tot clubul la o filmare gen cum a fost cea cu MR. ( dar aici trebe sa fim cat mai multi prezenti ) ;) :rolleyes2

Xel'Naga 09-07-07 13:51

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 988847)
Bai, vedeti cum o cuplati pe fata sa-l bage pe Bogdan Lascu cu Oltetzul ca ea vorbise demult cu el dar a uitat, pun pariu... Sau sa faca cu grupul, asa cum a facut cu alte cluburi. Cand e urmatoarea filmare?

DA MAN, am vb cu ea pentru BOGDAN LOA, BOGDAN Oltcit, SOTY cu amandoua masinile. A zis ca vrea masini mai modificate sa le prezinte in emisiune. Cam astea mi-am venit in minte ca sa zic asa atunci cand am vb cu ea MIERCURI la filmare. :rolleyes2 :oops:
PS: Cred ca saptamana asta oi sa ma baga ca i-a bagat pe aia cu BMW deria 6.:twisted: :lol:

viviesp 10-07-07 00:38

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 989133)
Am vb cu ea si cauta FILMAREA si o sa ma sune ( ca am facut schimb de carti de vizita - poate o agat cu o asigurare :lol: :twisted: ) ...
Da pai te tinea minte pe tine cu RENAULT galben, pe SOTY si pe FLEX cu jeep ( chiar ma intreba de voi :rolleyes2 :oops: ).
Iar la faza cu FILMATUL poate ne lipim tot clubul la o filmare gen cum a fost cea cu MR. ( dar aici trebe sa fim cat mai multi prezenti ) ;) :rolleyes2

material serios cu 4SS daca reusesti sa o combini sa-ti dea filmarea.
de sunat eu zic sa nu o astepti prea mult...
normal ca ma tine minte, degeaba am urcato pe capota... :lol:

Xel'Naga 10-07-07 00:44

Quote:

Originally Posted by viviesp (Post 990227)
material serios cu 4SS daca reusesti sa o combini sa-ti dea filmarea.
de sunat eu zic sa nu o astepti prea mult...
normal ca ma tine minte, degeaba am urcato pe capota... :lol:

Hai ca nu esti zdravan ... sau mai bine zis BINE ca ai ramas asa cum te stiam !! ( m-am ingrijorat ca ai renuntat la RACING si te-ai apucat de pescuit ) :rolleyes2 8)
PS: Vezi ca poate il combini pe HONDARUL ca si ala e disperat cu PESTELE si nu le are cu RACING-ul !! :twisted: :lol:

viviesp 11-07-07 00:05

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 990235)
PS: Vezi ca poate il combini pe HONDARUL ca si ala e disperat cu PESTELE si nu le are cu RACING-ul !! :twisted: :lol:

foarte tare frate, l-ai spart... :lol:

Xel'Naga 11-07-07 00:08

Quote:

Originally Posted by viviesp (Post 992028)
foarte tare frate, l-ai spart... :lol:

NU va puneti cu mine ca SUNT NEBUN uneori !! :twisted: :lol: :rolleyes2 :idea:

DVDValy 11-07-07 00:55

stop of topic pls

Xel'Naga 04-08-07 13:01

Am mai bifat o TELEVIZIUNE ... am aparut si pa PRO MOTOR si dupa cum s-a vazut am vb si de ORGANIZATIA ( SECTA ) CLUBUL 4 Speed Squad !!
Sper sa fi inregistrat cineva emisiunea !! :lol: :rolleyes2 :twisted: :shock:

viviesp 04-08-07 21:11

Bravo frate, frumos, traiasca satelitul...
nu mai zice nimic Roxana despre filmarea aia ce trebuia sa o caute...

aDytZa_1989 04-08-07 22:22

super emisiunea. Felicitari Xel'Naga . uitati aici emisiunea http://www.protv.ro/stiri/divertisme...agen-bora.html

Inca odata Felicitari 4ss pentru o asemenea bijuterie. Numai bine

MKE 04-08-07 22:54

felicitari.. a iesit ff tare emisiunea...:D
..cum e aia cu succesu la fete... ??? :lol:

Xel'Naga 04-08-07 23:15

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 1030594)
felicitari.. a iesit ff tare emisiunea...:D
..cum e aia cu succesu la fete... ??? :lol:

este EXACT cum am zis si ACOLO !! :twisted: :lol: :idea:

DIRECTORUL conteaza si nu MASINA !! :twisted: :lol: ;)

DVDValy 05-08-07 12:32

bv mane :D

All times are GMT +2. The time now is 18:17.

- Copyright 2026 4Tuning