![]() |
Re: E30 - Diesel Touring
cu placere, esti acasa ?.... alooo, sunteti acasa?.. sunt baiatu cu ciocanu... am venit sa va sparg geamu ( ce tine de geam)... O zi buna...
|
:)) sunt chiar la garaj :) te astept
|
bafta Gabitza ... pe mess o mai arzi da`mi si mie un prv cu id-ul tau sa iti zic una alta :D THX ... si SUPERB e30 ... TIPIC TU :lol:
|
Sincere felicitari pentru munca depusa, desi nu sunt mare fan urs imi place foarte mult masina ta din prisma faptului ca ti o faci cu manutza ta (din ce am inteles de la prieteni, astea sunt obiceiurile tale). Multa bafta in continuare :D
|
1 Attachment(s)
o "poza'
Open With Internet Explorer ! |
Dillo esti ma ... cand va zic ca nu e sanatos la cap. :twisted::twisted:
Smecera poza :D |
daca iti pui si telefon in masina ,sa raspunzi mai des esti suk rau :))
|
mai usor cu piesele alea puse peste tot ca imi zgarii masina. poate te vizitez si eu maine daca esti la treaba.
|
Quote:
Sunt curios si eu de proiectoarele galbene..abia astept sa vad o poza cu ele, dau cu banuiala ca sunt oem si nu folie nu? Mult spor la munca! |
7 Attachment(s)
Ce sa zic , sunt OEM, dar nu pentru Franta. :)
Ceva poze de la garaj |
au iesit f misto.. bv :D
da-mi si mie un pm cu detalii cine ti-a facut "poza" aia la garaj.. |
forta breku :D bv bro !!!
|
jante, faruri, M tech , interioare M design ... poze jemkere 3d ... zici ca te crezi ca esti in suedia cumetrash ...
|
Ai mai facut si tu ceva la cazanu ala? :lol:
|
7 Attachment(s)
Pai nu mare lucru. Am reparat singurul accident al masinii (structural ma refer) :) si in sfarsit am reusit sa gasesc o varianta accesibila pt inmatriculare ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning