![]() |
re: E36 - 318is coupe
1 Attachment(s)
poate................
|
Quote:
|
si sa ii faci la loc bandourile negre........;)
|
Aveţi cuvântul meu că nu am mai văzut aşa ţigăneală şi aşa înjurături pe 4tuning de mai bine de un an.
Nu trebuie să vă spună nimeni nimic, ştiţi bine ce tare aţi sărit calul. Vă rog eu frumos, lăsaţi forumul deoparte, încercaţi pur şi simplu să nu mai intraţi, nu avem nevoie nicio secundă de "contribuţia" voastră. |
nu se mai aude nimic de pisicuta ta?noutati ceva?asteptam
|
Quote:
|
asteptam sa vedem poze cu difuzorul urcat pe masina!
bft! |
topic de caterinca e asta de acum , din cate vad eu ! hai sa venim cu sfaturi utile !
@Azzkiker jante originale de bmw m6 exista numai pe 19 , dar nu face nimic , am si eu pe aici oameni care sunt in stare sa mi ia gatul , numai sa ma convinga ca au jante de m6 pe 17-18 originale ! faza ca nu iti trece masina tie itp ul din cauza ca jantele sunt replici , e cea mai mare minciuna auzita vreodata [ nu e chiar asa dar e e printre ele ] ! ideea e sa ai dimensiunile omologate pe carte , ca in rest , ii poti pune si 22 de inchi daca te tine ! Ca sa te convingi singur , da o janta jos si vezi ce scrie pe interior [ cunoscatorii stiu de ce ! ] Coboara masina putin mai jos cu o suspensie buna , daca nu ai bani , macar un set de arcuri ! in rest nu o tigani , cum se face de obicei in spania ! inainte sa mi vii cu o replica gen , ce stii tu sau etc , sa stii ca sunt si eu umblat prin tarile alea si stiu cum sta treaba si cu omologatul si cu tuningul si cu , cunostintele in ale tuningului celor de pe acolo ! Oamenii care au venit cu sfaturi incearca sa te ajute si sa iti imbigatesti cunostintele in modificarea bmw urilor ! daca tu ai alte gusturi , iti zic de pe acum ca ai gresit forumul ! Cat despre ricko , ii recomand sa ramana la sectiunea Citroen! |
Quote:
|
Quote:
|
el a crezut ca daca ai jante replici nu treci itp-u..cacat:):). Acum stie ca daca ai 18 in talon si 18 pe masina ( nu 19 ce a spus el acum cateva pagini ca are) nu se leaga nimeni de tine oricat de mare ai avea buza :):):)
azzkiker poti sa dai jos bandourile de pe bari ? |
Quote:
|
Quote:
|
da.... dar si Raducioiu a uitat romana pe aeroport........:lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)