![]() |
Re: Golf IV Variant
In legatura cu amenda...incearca sa faci contestatie...;)
Boxele cum suna :-)? Cele vechi au fost distruse ? :-) |
3 Attachment(s)
@cca_golf: Boxele noi suna mult mai clar, asta ar fii cea mai mare diferenta. Boxele care erau pe masina sunt praf si erau doar 2 la numar. Urmaza un nou mp3 player, doar sa il vand pe cel actual.
Pozele promise cu oglinzile.. |
Au iesit bine, nu se mai observa asa tare diferenta de marime intre cele doua oglinzi si e un plus la aspect dupa parerea mea.
Bafta! |
Quote:
|
L-am dat jos sa il vopsesc in culoarea masini...asta pana cand o sa umplu golu sau chiar un bad boy...
Oglinzile sunt cu colant, cand da caldura o sa le vopsesc:) |
Quote:
|
Te-ai miscat bine, foarte bine. Si eu trebuie sa caut pe cineva in arad sa imi vopseasca fustele, oare cam la ce pret sa ma astept?
|
Quote:
|
O sa caut si eu prin arad, sunt curios cat face vopsitu fustelor..
|
de joey ce se mai aude ?:-)
|
Salut.Am vazut ca ti-ai montat boxe in usile din spate.Ai avut firele trase sau a trebuit sa le tragi tu?Arata bine masina in momentul de fata.Modificari simple dar de bun gust.Mult noroc pe viitor!
|
@bitang: nu am avut firele trase...a trebuit sa le trag eu, iar la boxele din spate a trebuit sa le fac eu suportul din lemn pentru ca lovea difuzorul lovea geamul.
@cca_golf: Astazi am facut comanda.... sper ca pe sapt vitoare sa am timp sa le fac. Momentan caut un vopsitor in arad pentru fuste..... |
Quote:
|
Se potrivesc de minune oglinzile:)
|
hai la norbi cu basu cand vrei sa-l schimbi te ajutam noi. gasesti tot ce vrei.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2025 4Tuning