Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf IV Variant (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/233234-golf-iv-variant.html)

cca_golf 16-02-11 18:14

Re: Golf IV Variant

In legatura cu amenda...incearca sa faci contestatie...;)
Boxele cum suna :-)? Cele vechi au fost distruse ? :-)

daryiyus 16-02-11 19:52

3 Attachment(s)
@cca_golf: Boxele noi suna mult mai clar, asta ar fii cea mai mare diferenta. Boxele care erau pe masina sunt praf si erau doar 2 la numar. Urmaza un nou mp3 player, doar sa il vand pe cel actual.

Pozele promise cu oglinzile..

ptrck92 16-02-11 20:09

Au iesit bine, nu se mai observa asa tare diferenta de marime intre cele doua oglinzi si e un plus la aspect dupa parerea mea.
Bafta!

mydream 16-02-11 20:44

Quote:

Originally Posted by daryiyus (Post 4091817)
@cca_golf: Boxele noi suna mult mai clar, asta ar fii cea mai mare diferenta. Boxele care erau pe masina sunt praf si erau doar 2 la numar. Urmaza un nou mp3 player, doar sa il vand pe cel actual.

Pozele promise cu oglinzile..

vopsite sau colantate ? hai ca dau bine ... :D capacelu din capota unde e ? :D

daryiyus 16-02-11 21:36

L-am dat jos sa il vopsesc in culoarea masini...asta pana cand o sa umplu golu sau chiar un bad boy...
Oglinzile sunt cu colant, cand da caldura o sa le vopsesc:)

mydream 16-02-11 21:51

Quote:

Originally Posted by daryiyus (Post 4092158)
L-am dat jos sa il vopsesc in culoarea masini...asta pana cand o sa umplu golu sau chiar un bad boy...
Oglinzile sunt cu colant, cand da caldura o sa le vopsesc:)

si eu sunt in lucru cu bara din fata ... am avut un mic incident ... deabia astept maine sa o duc la vopsit ... sa vedem cum o sa iasa ... sapt asta am reusit sa mai fac ceva din lucrurile care mi le`am propus ( oglinda mare dreapta ,astupat gaura la bara si bandou clean )

daryiyus 16-02-11 22:37

Te-ai miscat bine, foarte bine. Si eu trebuie sa caut pe cineva in arad sa imi vopseasca fustele, oare cam la ce pret sa ma astept?

mydream 16-02-11 22:40

Quote:

Originally Posted by daryiyus (Post 4092388)
Te-ai miscat bine, foarte bine. Si eu trebuie sa caut pe cineva in arad sa imi vopseasca fustele, oare cam la ce pret sa ma astept?

deci in jur de 100 de euro ia prietenu asta al meu ... dar bandouri + fuste + manere .. numai fustele sa fie undeva la 1 mil sa zic

daryiyus 16-02-11 23:04

O sa caut si eu prin arad, sunt curios cat face vopsitu fustelor..

cca_golf 22-02-11 13:05

de joey ce se mai aude ?:-)

bitang 23-02-11 17:18

Salut.Am vazut ca ti-ai montat boxe in usile din spate.Ai avut firele trase sau a trebuit sa le tragi tu?Arata bine masina in momentul de fata.Modificari simple dar de bun gust.Mult noroc pe viitor!

daryiyus 23-02-11 17:38

@bitang: nu am avut firele trase...a trebuit sa le trag eu, iar la boxele din spate a trebuit sa le fac eu suportul din lemn pentru ca lovea difuzorul lovea geamul.
@cca_golf: Astazi am facut comanda.... sper ca pe sapt vitoare sa am timp sa le fac.

Momentan caut un vopsitor in arad pentru fuste.....

mydream 23-02-11 23:07

Quote:

Originally Posted by daryiyus (Post 4113749)
@bitang: nu am avut firele trase...a trebuit sa le trag eu, iar la boxele din spate a trebuit sa le fac eu suportul din lemn pentru ca lovea difuzorul lovea geamul.
@cca_golf: Astazi am facut comanda.... sper ca pe sapt vitoare sa am timp sa le fac.

Momentan caut un vopsitor in arad pentru fuste.....

ai facut comanda de sticla pentru faruri ? daca da sa imi spui si mie de unde ... cat te-a costa si daca dau bine ... adica sa se potriveasca :D

valitataye 24-02-11 08:07

Se potrivesc de minune oglinzile:)

ralphmandl 16-03-11 16:17

hai la norbi cu basu cand vrei sa-l schimbi te ajutam noi. gasesti tot ce vrei.

All times are GMT +2. The time now is 01:10.

- Copyright 2025 4Tuning