![]() |
Re: Cielo Custom-B-41-NEB
Quote:
|
sunt destul de curios cum va arata la sfarsit masina asta...:-P
nu sunt atat de convis de evazarile aripilor...dar ramane de vazut la sfarsit.. multa bafta si spor la lucru pe mai departe, numai bine! |
Quote:
Quote:
Stefy-multumesc mult pentru aprecieri |
Quote:
Sunt sceptic la anumite chestii...dar vorba ta...hai sa asteptam produsul final;) |
Salut,chiar frumos ce am vazut pana acuma chiar neastetptat sincer,imi place absulut totul,chiar o sa urmaresc cu mare interes ..:-P,si sunt de aceeasiii idee ca si tine si anume tre asteptat produsul final si dupa se poate critica ,
Chiar iti doresc din suflet sa iti ducii la bun sfarsit tot ce iti dorestii cu masina . Te salut! |
Quote:
|
Ce se mai aude Razvan, cu masina ? Ai vopsit-o :oops:?
|
Quote:
|
ce se aude bro de masina e gata:D??
|
eu zic ca o sa iese bine ;)
|
cred ca am vazut-o prin vitan...a facut-o rosie....
|
mai exista ma masina asta ???? sau sa evaporat la cuptor ?
|
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
asta e masina astea sunt si pozele,restul e can-can:Pbara e pusa provizoriu,din cauza fagurelui din spatele ei care este cam 2-3 centimetri bagat inauntru si nu imi permite alinierea barii cum trebuie.cand voi avea putin mai mult timp am sa il indrept si va arata cu totul altfel pana atunci...
|
Foarte tare man ,felicitarii ...e exact ce trebuie le-ai cam dat cu mucles ''la fanii taiii' ":lol: ,sa nu te grabestii la jante sa iei ce trebuie in rest multa bafta ,un mare LIKE din partea mea
Te salut! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning