![]() |
Re: Daewoo Cielo 1500 16 Valve -YxD
3 Attachment(s)
pozee....
|
Quote:
|
masina a primit destule modifcari de la utlima mea postare cateva exemple proiectoare + xenon, semnale smoke, prelungire fata laguna 1 ,bord kadett GSI, 100% functional temporizator stergatoare, cotiera de espero, sitker bomb 1+2, :D si altele care nu imi mai vin acma urmeaza si pozele zilele astea dupa montare si short sifterului care e gata doar trebe aruncat pe masina
|
nu te-ai lasat pana nu l-ai facut si pe ala !!!
cand ajung la CT o sa trec pe la tine !!! :arrow: |
pai ori santem golani pana la sfarsit ori numai suntem :))
|
23 Attachment(s)
Pozele facute pe seara sper sa aiba parte de o sedinta foto calumea am montat si short sifteru si pot sa zic ca e altceva , adik cursa e mult mai scurta si chiar mai precisa . Poze....
|
Quote:
|
O masina demna de admirat,,,cu multa munca depusa la ea,,,cu multe lucruri foarte utile facute la ea,,,si cu bun gust realizata,,,am avut ocazia sa o vad live,,,si sa si lucrez la ea !!!
Tot respectul din partea mea !!! :peace: Si nu in ultimul rand,,,foarte multi si-ar dori o un cielo asa !!!:yikes: |
Quote:
|
ebay.
|
As avea si eu o inrebare, si as avea nevoie de un rsp de la cnva care stie despre ce este vorba ar intra motoru k20 de type r pe cielo , si ar fi posibil acest transplant?:?::rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
azi mi-am loat 2 becuri cu 2 filamente sa fac sa stea pe poziti aprinse toate cele 3 becuri din stopuri sper sa reusesc , si am comandat 2 amortizoare de capota de omega cu tot ce trebuie pt a fi montate ,si burdufele de vectra b pt manetele de la stergatoare astept sa vad cum o sa dea cu ele :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning