Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 30.10.2004 (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004.html)
-   -   Cum a fost? (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004/2318-a.html)

ducu 01-11-04 08:20

Offtopic:Eu am intzeles dar poate altzii nu \"intzeleg\"... shi nu are rost sa iasa vorbe aiurea! :wink:

ffocus 01-11-04 09:43

una peste alta a a fost o sambata excelenta! BRAVO :wink:

x-28-TRA 01-11-04 10:42

excelenta putzin spus a fost chiar BEEEEEEETON:)))))

zetemte 01-11-04 13:29

Ok, mersi! 8)

Hooliganu` 01-11-04 13:58

Am vazut mai devreme ce au scris unele fete...Nu am nimik cu voi fetelor , dar, sincer, tot la cratita va sta mai bine.. :) Cursele sunt pt baieti si unele fete/femei prin care mai mult ca sigur nu cred ca va incadrati!!!Va pup dulce oricum pt parerea voastra!!! :twisted: P.S. Vad ca mai nou astia fara carnet si sub 18 ani sunt baza la curse, nu stiu cum, dar cam asa e ...ei sunt baza. Faza asta ar trebui adaugata la glumele despre Culmea lucrurilor!!! :D 8)

Eryka 01-11-04 14:24

or fi ei baza... dar gandestete ca noi, astia \"minori\" suntem viitorul curselor! :wink:

iar cat despre femei... ma abtin!

Al3xius 01-11-04 14:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hooliganu`\"
Am vazut mai devreme ce au scris unele fete...Nu am nimik cu voi fetelor , dar, sincer, tot la cratita va sta mai bine.. :) Cursele sunt pt baieti si unele fete/femei prin care mai mult ca sigur nu cred ca va incadrati!!!Va pup dulce oricum pt parerea voastra!!! :twisted: P.S. Vad ca mai nou astia fara carnet si sub 18 ani sunt baza la curse, nu stiu cum, dar cam asa e ...ei sunt baza. Faza asta ar trebui adaugata la glumele despre Culmea lucrurilor!!! :D 8)

scurt si repede ce am de zis :

daca vrei iti arat fete care iti dau ceata si in mecanica si in condus ...

iar despre faza cu minori am doar un lucru de spus : tu te-oi fi nascut major si cu permisu un mana .... :x

nu am vrut sa jignesc pe nimeni !

Bogdan_16v 01-11-04 14:50

Hooliganule, si din ce cartier ai zis ca esti? :lol:

Gabi 01-11-04 14:53

Eu cred ca sta ori in zona Ghencea, ori Stefan cel Mare. Si mai cred ca tine cu \"U\" Craiova :lol:

Rapidistii n-ar trebui sa aiba acces la anumite cuvinte din DEX :lol:

aicad 01-11-04 15:37

offtopic si eu un pic:

alex berea mi-a dat o surubelnita, pe care am uitat s-o dau inapoi... Scuze alex sper sa nu fi avut nevoie de ea... data viitoare cand ne mai vedem am sa ti-o dau, iar daca ai nevoie urgent de ea da-mi un PM sau un mail :)

In rest eu sunt de parere ca alex a facut cel mai frumos show la ¨grupa mica¨

pace la toti

:)

AlexB 01-11-04 16:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aicad\"
offtopic si eu un pic:

alex berea mi-a dat o surubelnita, pe care am uitat s-o dau inapoi... Scuze alex sper sa nu fi avut nevoie de ea... data viitoare cand ne mai vedem am sa ti-o dau, iar daca ai nevoie urgent de ea da-mi un PM sau un mail :)

In rest eu sunt de parere ca alex a facut cel mai frumos show la ¨grupa mica¨

pace la toti

:)

Nu mor fara surubeslnita pana la prima etapa ....

Merci ptr aprecieri! :D

aicad 01-11-04 18:01

ok ne vedem la baneasa, daca nu aJUNG TI-O TRIMIT PRIN CINEVA ;)

Hooliganu` 02-11-04 08:55

Eryka, siger tu esti baza in viitor, imi dau seama... :P O sa fii vreun fel de Micutu 2...sau baza curselor :) Al3xius vad ca esti aparator al pixdii :) Nu am zis ca nu e femeie sa ma faca la mecanica sau la altceva, chiar sunt multe, doar ca alea sunt foarte putine in lume cum am zis si eu mai sus...Cat despre faza cu majoru, nu m-am nascut major asa cum zici tu, dar la varsta lor nu eram miez sau nu comentam unele chestii...tu ce draq sa vezi?oi fi si tu vreun puradel ...Bogdane daca-ti zic ca sunt de acolo de unde ti-a zis ma-ta sa te feresti te superi...asa ca ma abtin. Gabi...tie ce draq ti se poate cere de la viata mah??Eu cel putin nu ma astept la nimic interesant din partea ta, asa ca marsh... :P :twisted:

Gabi 02-11-04 09:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hooliganu`\"
asa ca marsh...

Esti \"letal\"! Poate ne intalnim la Baneasa... tu si prietenu' tau |eminem| :lol:

Gabi 02-11-04 11:06

Din filmele pe care le-am vazut, cred ca a iesit BINE!
Felicitari TRA - X-team Constanta, Alex Berea - Trabantelul crem, WRC/VEC/Sierra V12 4 the show.

WTF? BAV-u' a spulberat 75 % din jaloane :lol:

All times are GMT +2. The time now is 19:37.

- Copyright 2026 4Tuning