![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
7 Attachment(s)
Quote:
Spoiler Ople tigra 2 an 2004 reparata Prelungire capota opel astra vopsita |
2 Attachment(s)
O mica lucrare la masina lui Eugen
Modificat design faruri megane 2 |
Cata ce se mai aude cu lucrarea mea???
|
Salut,
As dori si eu pt un GOlf 5 sa imi faci farurile negre. Se poate? MErsi . |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut.
Ma intereseaza daca puteti sa imi faceti o lucare mai deosebita don plexiglass. Este vorba de o bucata dintr-o capota, care din cauza montajului unui compresor trebuie inaltata cu 80mm. Atasez cateva poze ca sa vedeti despre ce e vorba. |
Quote:
|
Astazi am luat farurile , care au fost vopsite cu negru pe interior + manerele interioare colantate cu carbon. Poze voi face maine cand lucrarea va fi completa, mai sunt cateva de montat. Foarte oke baietii , de apreciat efortul , mai ales la manerele interioare au muncit ceva .
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Cum am promis , uitati cateva poze. Bordul nu este complet, maine sper sa punem noi poze. Foarte multumim de treababaietilor. Recomand cu incredere.
|
4 Attachment(s)
Dupa cum vedeti cateva Gauri si LUcrat FOARTE FRUMOS, MULTA BAFTA SI mai avem d facut=))):DRECOMAND!!!>>>
|
5 Attachment(s)
Primele poze cu capota cu bad-boy look facuta la baietii de la Custom Garage .. super multumit de lucrare .. maine o sa le duc barile fata-spate pt modificari .
|
Quote:
|
Quote:
|
Salutare tuturor!am urmarit topic-ul pas cu pas si am ajuns la concluzia ca toata lumea este multumita de munca voastra,a tuturor celor de la Custom Garage.Felicitari si tineti-o tot asa!detin un golf 3 stock si m-ar interesa ca pe viitor sa ii modific aspectul exterior.daca sunteti amabili, spuneti-mi si mie cat m-ar costa sa fac pentru inceput un bad-boy look si un eleron pt luneta ceva mai deosebit.Toate cele bune!
spuneti-mi si adresa unde va faceti treaba sau macar zona... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning