![]() |
Re: DACIA 1300 1971
1 Attachment(s)
Lucrari noi,astept pareri
|
Quote:
|
intradevar dupa descrierile tale ar fi o frantuzoaica originala..am vazut toate parerile despre ea,mai mult negative...iti doresc sa o restaurezi cat poti de bine,iar regretele le vei trage pe urma daca tu crezi ca e cazul si nu trebuia sa faci asta;)
|
Multumesc oricum,sper ca masina sa fie gata intr-un final si va fi pe masura asteptariilor mele!!!Doamne ajuta!!!!:lol:
|
Eu m-am abtinut de la comentarii si am asteptat...daca tu crezi ca ai reustaurat complet masina aia prin a suda un lonjeron..prin a schimba fusta spate si prin a vopsi puntea ..atunci e ...si eu am bagat bani..cu nemiluita si cu ce m-am ales..:lol: andrei game si bolidu au dreptate la ce au spus..dar in fine o sa iti pierzi entuziasmul asta imediat cum o sa iti obtii permisul 3-4 ani cat mai sunt..o sa vezi atunci:D ..ce pot sa spun acum spor la lucru....
P.S nu'mi pare asa profesionala sudura aia..si degeaba ai bagat ulei inainte daca nu ai grunduit-o si antifonat-o...;) |
vinde-mi mie electromotoru' cand te apuci de dezmembrat te rog. De fapt sunt dispus si acum sa-l iau daca vrei.
|
Am impresia ca ma luati de prost!!!
1-EU NU SUNT FIE CE PUSTI DE PE ACEST FORUM,EU AM IDEILE MELE AM BANII MEI SI NU COPIEZ SAU IDOLATRIZEZ PE NIMENI !!!! 2-NU e PROBLEMA DVS CA NU VA IESI BINE MASINA ATATA MA CHINUI PANA VA IESI BRICI 3-DIN NOU, NU MA LUATI DE PROST PT CA EU NU SUNT ORICE PUSTI DE PE ACEST FORUM,NU VA PERMIT JIGNIRI !!! 4-NENE DACA AI GLUME IN PROGRAM ATUNCI MERGI LA TEATRU,DE PE MASINA NU VAND NICI MACAR RUGINA CARE E PE EA 5-DACA MASINA NU VA FI FOLOSITA SAU DACA MI SE TREZESTE MIE PESTE NOAPTE SI NU MAI VREAU SA O FAC,VA RAMANE IN CURTE PANA CE VOI INTRA EU IN PAMANT!! 6-PESTE 2 ANI DAU DE PERMIS,DAR NU ACEASTA VA FI MASINA CU CARE VOI CIRCULA,IMI VOI LUA alta MASINA!!! atat am avut de spus,nu va permit sa ma considerati un prost un amarat pt ca nu ma cunoasteti niciunul dintre voi:???:Masina e problema mea,deci retrag ce am spus ca lumea pe acest forum e mai calma mai ingduitoare REGRET CELE SPUSE!!! daca v-om continua toate aceste probleme toate aceste comentarii va rog sa inchideti topicul,in loc sa ma intrebati: mah tampitule ce piese ai nevoie cu ce te putem ajuta???ce luloare vei face masina ce vei pune nou pe ea,dar dvs ma luati peste picior cred ca din cauza varstei!!!! Multumesc!!!! |
Quote:
|
Pai la varsta scrie 21.....dai de permis la 23 de ani?
|
defapt are 16 ani reali..dar se poarta sa se dea mai mare..gen cosminelu-snr ...ai uitat...ce a fost pe forumul ala pana i-am dezlegat itele si am aflat ca defapt nu e frasu si e el??:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu toata lumea poate sa fie de acord cu ceea ce faci tu Razvan FDC. :-)
Comentarii pro si contra mereu vor exista. Important e sa stii cum sa le accepti. Cat despre varsta.... chiar daca ai 16 ani, nu este o problema. Toti am avut varsta asta. Nu e un lucru rau sa o recunosti :-) , mai ales ca esti un pasionat dornic sa investeasca intr-o masina care ii va toca multi bani :-) Atata timp cat dispui de timp si de bani, continua sa duci la capat planul /ideile. Iar pentru ceilalti, nu mai aruncati asa repede cu noroi ;) |
Fara off topic ca scot cartonasele .
|
@Tng-multumesc oricum de sustinere,sunt perfect constient ca nimeni nu e de acord,dar macar sa aiba rabdare sa vada produsul finit,nu sa zica rapid :aaaaaaaa ca nu are rost si nusthiu ce...........De bani dispun momentan numai trebuie sa am rabdare si timp pt ca nu vreau sa ma grabesc si sa fac un lucru pe care-l voi regreta,iar despre varsta am recunoscut ca am 16 ani.Multumiri!!:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning