![]() |
Re: Munca,rabdare si tutun pt un Espero mai special
Quote:
|
Bravo.... Felicitari pentru munca depusa!
|
iMi place ce ai scos din espero asta :),foarte bine o prinde culoarea asta rosu mat,mai bn decat visiniul,la cat merge o colantare d`asta?
|
Quote:
|
Quote:
|
Oho cam scump..ma gandeam la un200 maxim,la 3-400 deja o revopsesti total si e alta viata..
|
Da-mi si mie pontul asta unde vopsesti integral o masina cu 3-400 de euro; nu de alta, dar, de regula, sub 100 EUR/element de caroserie, stiu ca nu prea sa gaseste ...
|
Quote:
|
Stiu man, doar glumeam ... pe seama "colegului". :-)
|
Quote:
|
wow respect omule.. acum am dat de topic din intamplare nu stiu cum de nu l-am gasit pana acum..masina arata wow .. bafta pe mai departe :D ..
|
Quote:
|
Amortizoare stock arcuri sport -4 sau de astra kadett GSI si e mult mai bine :)
|
iti recomand amortizoare stock noi(vezi ca au o oferta buna pt toate 4 la piesedaewoo.ro) si arcuri sport....sau amortizoare stock intarire la nivelul pe care il preferi....
imi place masina ta...ne-am intalnit in trafic intr-o seara acum cateva luni si arata mult mai bine ca in poze pot sa zic....imi place la nebunie cum arata colantata....merita fata de o vopsea....la banii astia...cu 400 de euro o vopseai cu bidineaua...asa ai facut ceva frumos cu un pret bun....poate vii si tu intr-o joi cu ea la polivalenta(intalnire daewoo si cieloclub)...spor in continuare |
Nu sunt bune amortizoarele alea de care zice Petrica. Le-am tinut in mana, le-am "frecat" sa se amorseze si tot aiurea mi s-au parut... moi si cu o cursa cam neregulata. Nu stiu cum se simt pe masina, pt ca am plecat inainte sa le monteze, dar poate joi ajungi si tu la intalnire si vezi cu ochii tai.
Iti recomand intarirea amortizoarelor vechi (stock) la nea Codescu, in comuna Rosu. Le face cum vrei... stock, sport, lemn... sau intre. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:02. |
- Copyright 2026 4Tuning