![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
|
Quote:
|
si ce sa intamplat cu protestul si cu taxa de inmatriculare de acum 2 ani ? =)))) =)))) =))):lol::lol::lol::lol::lol:
|
Nu merita sa ne complica cu stickere. Printat ceva pe A4/A3 in geam la fiecare masina ajunge. Ganditiva totusi ca treaba asta o sa fie facuta undeva in mijlocul zilei si majoritatea lucreaza.
|
da, n-am zis nu la flyere...dar de ce seara? sa para mai suspect? :D
eu sunt de acord, si ma mobilizez. metodele de 'promovare' sunt bune. |
Quote:
|
Quote:
|
esti nebun , ce de-a monede acolo :)).marea problema va fi sa facem rost de atatea monede :D.
in alta ordine de idei , cum ziceau si colegii de mai sus nu trebuiesc autorizatii ca nu facem nimic ilegal.oricum , ce , ei ne cer noua voie sa scumpeasca benzina?avem cred ca printre cele mai mari preturi din europa la carburanti si salariu minim nu e nici macar la 50% din a celorlalti.sa nu mentionez faptu ca mai mult de jumate din carburantii de la noi sunt de pe teritoru tarii pe cand majoritatea europenilor importa,da cu toate astea la noi e mai scump.ei chiar isi bat joc de noi.scumpesc carburantii , tigarile..cu asigurarile isi bat joc de noi si ne jecmanesc de bani , rogvinieta platim si pe drum facem slalom si ne dor pietrele de la rinichi la un drum mai lung , in schimb se ieftinesc obiectele de lux..ca ce p*m toata lumea isi permite in ziua de azi aur si cate-un yacht... ar trebui sa iasa jumate de romanie in strada si sa-i alerge pe parlamentari...dar pana acolo..trebuie sa incepem de usor de jos |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu zic ca asta ar fi bun ca un fel de emblema a protestului...
e doar o idee care ar fi misto sa o facem |
Ce nu poti intelege ca nu e absolut nimic ilegal in treaba asta ? Vrei sa mai scriem de 1000 de ori ca nu scrie nicaieri ca trebuie sa alimentezi in 5 minute, sa platesti numai in bani mari si sa speli masina in 2 minute ? Si nu iti interzice nimeni sa mergi cu 30-40 km/h :|
Daca stateam toti si impingeam masinile ca sa blocam circulatia atunci da era ceva ilegal, dar ce facem e perfect legal. |
Quote:
raspunsul : da e legal ca e tara lor :evil::evil::evil: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning