![]() |
Re: Boicot Benzinărie
oo ady ce faci mah te gasi si u aci foarte bine...bah creca ai dreptate:))
|
dap si eu pe aici:D...am vazut filmuletele de la aia au fost super putini fata de noi :)....fortza TG JIU :D....si multumim DMX pt poze si filmuete
|
da da domnu Ady cu placere
|
Nu conteaza numarul,important este sa atragem atentia,pana unde se poate ajunge.Pai dupa cum anunta astia ajunge 6 lei litru de benzina.Pai noi avem salari de 6 lei litru,deja a ajuns un pret exagerat.
|
ieri cand ma m gandit sa facem asta am crezut ca nu o sa vina decat cateva masini ...oricum am vazut ca suntem uniti si putem sa facem ceva
organizam ceva mai de amploare in ianuarie dar sa fi m putin mai organizati si sa blocam odata mai multe benzinariii si pt mai mlt timp... mersi la toata lumea ati fost la inaltime 8) ne vedem la anu ...revelion placut baieti si distractie maxima Va salut |
6 lei litro :O:O:O astia nu gandesc probabil nu o sa mai plecam cu masinile din parcare decat la ocazii speciale pana la urma...ar trb sa se mai fac incontinuare iesiri de astea nu sa ne oprim numai la azi pt ca asa nu am rezolvat nimic ,,,
|
te claxonai pe la ecaterina staticyoo...da trebuie sa facem in mai multe sa blocam mai multe deodata ...la fel si tie Un n nou fericit si plin de ieftiniri:))
|
eram in fuga sa fac cumparaturi de revelion maine dimineta plec la Rusu la munte cand ma intorc hai sa ne intalnim toti undeva inainte la un cico si sa discutam mai amanuntit cum o facem ....nu vreau sa ne oprim aicia ....
ati fost la inaltime RESPECT TG JIU RYDERS :-) |
ne intalnim cum sa nu...tare targu jiu Ryders;))
|
Plin tg-jiu asta de Ryders:lol:
Data viitoare sper sa fim mai multi;) |
asa alx ule intrasi si u poi asa va vreau...si data viitoare de suntem tot atatia si e bine blocam cate 2 benzinarii deodata si aia e...si le luam la rand apoi
|
daca mai aveti poze sau video dati cu ele aci :))
|
ideea e sa stati cat mai mult ,nu veniti 20 de oameni alimentati de 2 lei si apoi plecati , trebuie sa blocam pompele , si ar trebui sa fim la doua benzinarii odata , eu am fost cu baietii la rovinari si am reusit sa inchida pompele ....o ora am stat in peco.
|
Totusi odata si odata trebuia sa ma alatur si eu in MAXIMIA:lol:
|
cataline si noi la rompetrol nici nu intraram bine si se oprira pompele si staturam cam 25 de min si 40 de min la petrom sus langa jandarmerie si vreo 20 de min la petrom la dacia...o sa mai facem ...e bine si asa acu decat deloc
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning