![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
400 buc X 0.05 BANI 450 buc X 0.10 BANI 70 buc X 0.50 BANI TOTAL 100RON;);););):twisted: e ok? care mai vrea sa zika!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Va salut,va rog sa avem toti o actiune indreptata catre grupul care a monopolizat piata romaneasca OMV-PETROM sa nu mai vedem ca la Cluj se merge la Mol altii la altele si asa mai departe(speram sa ai luam pe rand)....chiar ieri la realitatea mi s-a reprosat slaba organizare,ca suntem rasfirati,nu avem actiuni coerente ca se mai trezeste cineva sa boicoteze o benzinarie sau ca facem turnee in tara.
De aceea rog sa va cat mai repede sa desemnati un lider care s-a implicat aici pe forum si care a mai fost prezent la actiuni...se pot si autopropune insa vreau de la cei din oras sa imi spuna daca a fost si daca s-a implicat pentru ca nu vreau sa vorbesc cu persoane cu ochi albastrii si cu statia in mana Va multumesc si succes azi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.realitatea.net/emisiuni/deschidelumea.html vizioneaza dupa minutul 42. Eu incerc sa ne organizam mai bine ca sa evitam astfel de situatii |
Quote:
:) Noi mergem toti pe acelasi peco, nu ne rasfiram prin tot orasul. Sunt curios sa vad cate masini ne strangem, cred ca cei care au fost activi azi pe forum vin toti. |
Noi mergem toti pe acelasi peco, nu ne rasfiram prin tot orasul.
Sunt curios sa vad cate masini ne strangem, cred ca cei care au fost activi azi pe forum vin toti.[/QUOTE] da ne organizam toti intr-un loc si sper sa ne si iasa bine, clar trebuie facut ceva... |
E vorba de spiritul civic, care nou ne cam lipseste, nu o sa scada pretul benzinei cum nu a devenit nici Romania mai curata cu LDR, dar macar am aratat ca ne pasa si ca se poate (cel putin unii dintre noi)!
|
Quote:
PS: inca o data parcarea REAL unde au fost carturile la ora 16:30 PS: nu sunt Politai:P oare ma potrive ? |
Fu cam fain.
:) |
1 Attachment(s)
Cam asta am reusit eu :) !
|
0.15 cred ca e recordul :)
|
Quote: