![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
vineri sunt de munca si nu pot ajunge maine era mai bine dar va urez succes in continuare |
De cate ori se sterge de atatea ori se face altul aproximativ identic cu aceeasi tema...cum alti au timp sa stearga, altii, adica noi, avem timp sa facem...cum altii isi plang de mila si se uita in portofelul plin de panza, noi incercam sa sa ii scoatem pana si pe ei din groapa in care au intrat, nu conteaza...putini ptr noi, noi putini ptr toti.
|
Deci sa moara infipta ma-sa lu ala care mai da report la event ;)
pana una alta , sunt si eu prezent pe 7 jan cu inca cateva masini.:twisted: |
Pe 7 nu pot venii ca plec din oras dar pot trimite cel putin 3 masini pt.event....daca totusi sunteti disponibili pt.alta zi eu astept.
|
ok bun cineva isi bate joc de constanta si reporteaza pagina cu evenimentul de pe 7 Ianuarie 2011 asa ca ramanem aici si anuntam pe alte cai.
o seara buna tuturor, si rusine celor care isi bat joc de asta.. |
Frate
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1293993299 Aici scrie 17 ???? sa se stie.. 7 ianuarie. Am vorbit si eu cu cativa si vin :-? |
1 Attachment(s)
Probabil a fost o greseala din graba
|
1 Attachment(s)
Dap...corect...m-am agitat ca o cola prea tare :D...rectific 07.01.2011 inca odata Scuzati
|
Ne vedem acolo :D
|
daca sunteti sociabili vin si eu :)) hai la mai mare , si va-ti decis la care statie sa mergem sau discutam la fata locului ? pareri pro si contra ca intro democratie ? :)
|
La fata locului ar fi bine :-? Ar fi ok una mai aglomerata :)) Prin centru
|
|
faceti o lista,sa vedeti cat vin. Eu prezent.
|
incep eu sa nu fie problema si se trec restu
LISTA 07.01.2011 1.alex gnt+ prieteni cu masini si multi marunti 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. |
incep eu sa nu fie problema si se trec restu
LISTA 07.01.2011 1.alex gnt+ prieteni cu masini si multi marunti 2.IDM Dan 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning