Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Cielo - B 98 PSI (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/229161-daewoo-cielo-98-psi.html)

PetricaCBD 17-06-12 20:40

Re: Daewoo Cielo - B 98 PSI

vii anu asta la nationala e in ultimul weekend din luna asta

pepele 21-06-12 19:59

Quote:

Originally Posted by PetricaCBD (Post 5069311)
vii anu asta la nationala e in ultimul weekend din luna asta

salut..... stiu ke saptamana viitoare dar nu pot sa ajung .amo nunta in fam si asa ca pleca din germania sa ajung chear imi doarem sa ajung si eu s sa stau mai mult ...:((( ...sa faceti si voi poze sa le vad si eu

pepele 24-08-12 16:34

gata am rezolvat cu alternatoru !!!! am luoat unu nou original de korea kre ma costat 350 lei..acum trebuie sa-l fac pe cel vechi sa vad care era problema la el de nu mai incarca!!!!!!

pepele 02-10-12 23:25

am si eu o intrebare ..se potrivesc scaunele de astra G pe cielo ????cine poate sa ma ajute si pe mine cu un rasp!!!

Geo_ZGA 03-10-12 07:15

Nu, nu cred ca se potrivesc... cred ca sunt mult prea late la sine, la prinderi. Poate doar sa faci niste improvizatii, cu sinele de Cielo puse pe ele... dar masoara latimea si inaltimea lor, sa vezi daca intra efectiv in masina.

Kahn 03-10-12 10:05

Geo, cu latimea sinei am inteles, dar la ce te referi cand zici de inaltimea sinei? Oricum, prinderile sinelor pe masina sunt cu totul altfel, dar ma gandesc ca poate le pacalim cumva. :D

Geo_ZGA 03-10-12 10:13

In functie de forma podelei, unele sine sunt mai inalte sau mai joase.
Teoretic, orice scaun care are loc fizic poate fi montat. Se pot face adaptari, vezi la topicul masinii mele cum am montat niste scaune Sparco. Le puteam monta in 3 feluri... cu adaptari speciale pt scaune sport, dar ma costau foarte mult (peste 200 lei), puteam sa indoi urechile de la sine (la cele reglabile pe inaltime nu se poate face asta, doar la cele fixe) sau sa folosesc L-uri din metal, modificate si adaptate, cum am si facut.
Trebuie vazut si modul de prindere a sinei pe scaun, la cele de Astra G.

Devu 17-11-12 20:47

Nimic nou?

vlaly 19-11-12 14:02

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 5195889)
Geo, cu latimea sinei am inteles, dar la ce te referi cand zici de inaltimea sinei? Oricum, prinderile sinelor pe masina sunt cu totul altfel, dar ma gandesc ca poate le pacalim cumva. :D

Trebuie gasita ca mai buna solutie eu am incercat sa montez niste scaune dar erau mult prea inalte..si daca era sa tai cu flexul ar fi trebuit sa tai si armatura asa ca am ales sa imbrac scaunele originale de cielo cu husele de pe scaunele care le doream,husele cu tot cu burete,mai ramane doar sa umflu cu burete spatiile care au ramas goale ca sa fie intinse perfect,ca si comfort...snt mai comfortabile ca cele de cielo,urmeaza sa tapitez si tetierele..si restul,in timp..cand apar banutii.
Vezi si tu care snt posibilitatile si bataia de cap..:) solutii mereu exista.

pepele 20-11-12 11:16

Quote:

Originally Posted by vlaly (Post 5253916)
Trebuie gasita ca mai buna solutie eu am incercat sa montez niste scaune dar erau mult prea inalte..si daca era sa tai cu flexul ar fi trebuit sa tai si armatura asa ca am ales sa imbrac scaunele originale de cielo cu husele de pe scaunele care le doream,husele cu tot cu burete,mai ramane doar sa umflu cu burete spatiile care au ramas goale ca sa fie intinse perfect,ca si comfort...snt mai comfortabile ca cele de cielo,urmeaza sa tapitez si tetierele..si restul,in timp..cand apar banutii.
Vezi si tu care snt posibilitatile si bataia de cap..:) solutii mereu exista.

sunt foarte frumoase !! dar cred si paguboase la intretinere!!!stai bn in scaunele de cielo dar am ramas cu gandul la cele de astra F sport !!!!

pepele 20-11-12 11:18

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5251947)
Nimic nou?

momentan nimic a venit frigu :D:D idei o sa-mi fac acum iarna si in primavara vor intra in aplicare !!!!!

pepele 20-11-12 11:26

3 Attachment(s)
asa de toamna!!!

pepele 06-02-13 22:42

2 Attachment(s)
noile accesori pt PSI ........

B 50 FXF 08-02-13 10:15

Arata bine masina, am vazut-o de cateva ori in trafic, te zgaltie destul de rau suspensia, insa arata bine asa lasata!

pepele 24-03-13 13:06

Quote:

Originally Posted by adynita (Post 4947179)
Foarte frumoasa si ingrijita masina
Spune-mi si mie cum se numeste culoarea masini

salut SCZ ca nu am rasp la intrebarea ta..culoare este 60U asa scrie pe foaia masini!!!!

All times are GMT +2. The time now is 06:20.

- Copyright 2026 4Tuning