Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - Un fiat si un 10 in engleza... (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/228653-punto-fiat-10-engleza.html)

sike 28-01-11 14:14

Re: Un fiat si un 10 in engleza...

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4029097)
Se incadreaza f bine cotiera:D

Salut,da intr-adevar si eu sunt multumit de rezultat,insa astept sa vina caldura sa pot sa fac mai multe la masina...

Te salut!

Dj_kyd 28-01-11 19:08

Cotiera ai prinso si asa se rabateaza ea?... F. interesant asa poti sa folosesti frana de mana mai usor daca nu mai trebuie strans cablul am impresia.... poti sa faci si o poza cu ea de pe locurile din spate peste ea asa sa vad nivelul dintre ea si schimbator... si eu mias pune asa dar as vrea sa vina cotiera la nivelul schimbatorului.

sike 28-01-11 19:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4030155)
Cotiera ai prinso si asa se rabateaza ea?... F. interesant asa poti sa folosesti frana de mana mai usor daca nu mai trebuie strans cablul am impresia.... poti sa faci si o poza cu ea de pe locurile din spate peste ea asa sa vad nivelul dintre ea si schimbator... si eu mias pune asa dar as vrea sa vina cotiera la nivelul schimbatorului.

Salut,cotiera asa se rabateaza si astfel se trage foarte usor frana de mana ,plus ca eu am reglato in asa fel incat sa pot lucra foarte usor si cu schimbatoru o sa fac poze mai bune ca sa iti dai seama pana la urma are foarte multe reglaje si potii sa o prinzii cum vrei ,si eu sunt incantat de ea ca e destul de practica ..o sa revin cu poze ca iti dai seama mai bine

Te salut!

Dj_kyd 28-01-11 19:19

Okey.. poate o sa imi cumpar si eu una la fel... :-)

sike 28-01-11 19:22

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4030187)
Okey.. poate o sa imi cumpar si eu una la fel... :-)

Dak o sa iti placa cand o sa iti trimit pozele,te pot ajuta sa iti achizitionezii una!

Te salut

GyGy 03-02-11 12:08

Foarte frumos fiatu tau , felicitari si bafta in continuare !

sike 03-02-11 12:20

Quote:

Originally Posted by GyGy (Post 4048473)
Foarte frumos fiatu tau , felicitari si bafta in continuare !

Iti multumesc frumos pentru cuvinte si aprecierii sper ca in vara asta sa pot sa mai fac cate ceva pe la ea ,si tu ai o masina foarte frumoasa ,multa bafta si ti-e!

Te salut,cu respect

Dj_kyd 03-02-11 17:08

Ai mai facut ceva?.... sau mai astepti un picut sa se indrepte vremea mai bine?

sike 03-02-11 17:17

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4049344)
Ai mai facut ceva?.... sau mai astepti un picut sa se indrepte vremea mai bine?

Salut nu am mai facut nimik eu un frig aiciii crunt,din pakate astept pt ca prima data vreau sa ma apuc de spoilere ambele sa le fac un mic up-date si iti dai seama cum sa lucrez cu fibra pe frigul asta +vopsitul apoi suspensia +flanse ,placutze frana fata apoi la muzica o sa modific un pic si anume o sa optez pt doua boxe spate si 2 fata si polita originala pe care inca o mai caut :D,deoarece cer niste preturii enorme la ea ..sunt multe cum ai zis si u la un moment dat dak ai legat statia si tunu si ai simtit din plin frigu iti dai seama cand dai spoiler jos si freaca la el pe frigu asta oricum nu ma grabesc o iau si eu usor usor....de masina sunt foarte multumit pot sa zic urmeaza ca in urmatoarele zile sa imi fac asigurarea ca imi expira ...oricum o sa postez dak e sa ma apuc de ceva :-P

Te salut cu respect!!!

Dj_kyd 03-02-11 17:20

Sa sti ca este frig si nu prea avem ce face... rabdare, trebuie sa mai avem un picut:D

sike 03-02-11 17:24

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4049394)
Sa sti ca este frig si nu prea avem ce face... rabdare, trebuie sa mai avem un picut:D

\

Dap asta e riscu meseriei :-P

Dj_kyd 07-02-11 21:39

Domnu nu ne mai spui nimic?... ai cam ramas in urma:???:

sike 07-02-11 21:46

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4063784)
Domnu nu ne mai spui nimic?... ai cam ramas in urma:???:

Salut,chiar akuma vorbeam cu un prieten ma intreba cand ma apuc zdravan de treaba si i-am zis ca mai astept un pic cred ca pe weekendu asta dak e vremea buna demaram lucrarile la bara fata +bara spate ,desii mi-a zis cineva ca iar o sa ninga saptamana viitoare ...sper sa fie vremea buna si m-ai ales sa am timp ...mersii ca mai ma trezestii din cand in cand :D sa stii ca nu dorm am un plan de atac pe 2011 care incet incet o sa isi deea drumu

Te salut,cu respect!

sike 12-02-11 15:51

Salutare la toata lumea ,am zis sa mai postez si eu cate ceva din ce am facut la masina ....pot sa spun ca vinerii am muncit toata ziua la ea era programata si pentru ziua de sambata numai ca vremea nu m-a lasat sa misc nimica din pakate :cry:

VINERII-M-am ocupat de interior unde am scos platicile de pe laterale din spate si le-am asezat k lumea pt ca cel care a vopsito le-a prins pur si simplu la mistoo apoi am curatat tapiteria spate inclusiv mocheta de pe jos (vanish) dupa ce am terminat am trecut la presurile de vara(originale) curatat bord ,am pozitionat ceva mai bine si cotiera ,apoi am trecut la partea cu motoru unde inteligentu de mine a vopsit akuma ceva vreme capacul de la filtru de aer si bineinteles ca sa decojit vopseaua ,astfel am fost nevoit sa curat toata vopseaua crek am frecat cu diluant 2 ore :D ,e bine ca pana la urma am fost multumit de rezultat ..urma pentru ziua de sambata lucruriii mai serioase gen modificat spoiler fata dar din pakate vremea nu ma lasat sa fac nimik ,nu puteam sa fac nimik pe vantu asta frig:???:

Va salut!!

Dj_kyd 12-02-11 16:02

Este bine ca teai mai ocupat de masina si eu trebuie sa fac curatenie la capitolul tapiterie este foarte murdara:sad:

All times are GMT +2. The time now is 15:50.

- Copyright 2026 4Tuning