Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sisteme turbo si NOS (https://forum.4tuning.ro/15-sisteme-turbo-nos.html)
-   -   Turbo Charger ... Pe ce masina vreti sa il puneti ? (https://forum.4tuning.ro/15-sisteme-turbo-nos/227-turbo-charger-masina-vreti-puneti.html)

ebh 18-04-06 23:51

Re: Turbo Charger ... Pe ce masina vreti sa il puneti ?

apropos de costuri... era unu pe homemadeturbo.com care isi facuse sistem BITURBO pe un civic cu mai putin de 400$

rechinasu 24-04-06 21:20

am un rechin cu motor 1800/105hp.motor pe injectie(m10) (k-jetronic).motoru ii destul de bun.se poate pune turbo pe el?si daca da ce rezultat ar avea si cit ar costa?

viorem87 29-04-06 01:59

pe un motor de 796cmc aspirat .... se gaseste, in tara, ceva(turbo mecanic ,electric, compresor) ? la ce bani? si cam ce putere ....

einstein1984 30-04-06 21:10

Da, un turbo de Smart. Dar cu combustibilul ce faci?

200SX 02-05-06 15:49

E posibil sa zic o tampenie dar cand va ganditi sa puneti turbo pe un motor care este de fabrica normal aspirat trebuie sa va ganditi ca sistemul de injectie nu o sa faca fata, si o sa trebuiasca schimbate injectoarele , eventual pompa de benzina , regulator de presiune pentru benzina, la in final o "chipuire".

morala nu va puneti problema doar de turbina, pt ca ea nu reprezinta decat o parte a modificarilor ce trebuie facute, de multe ori alegerea ei e cea mai usora parte

einstein1984 02-05-06 18:10

Exact asta am intrebat si eu mai sus.

bob 06-05-06 11:55

ce ce se poate monta pe o vectra de 2000 16v si ce performante si fiabilitate va avea?

ebh 06-05-06 13:24

Quote:

Originally Posted by einstein1984
Da, un turbo de Smart. Dar cu combustibilul ce faci?

da' problema e ca tre' sa-si faca singur galeriile... ca smartu are doar 3 cilindrii

Bmw_E30dak 06-05-06 21:16

Quote:

Originally Posted by ebh
da' problema e ca tre' sa-si faca singur galeriile... ca smartu are doar 3 cilindrii

da pentru cielo ??

einstein1984 06-05-06 21:44

Quote:

Originally Posted by ebh

Turbian are prostul obicei sa se monteze dupa colectorul de evacuare si respectiv inainte de colectorul de admisiune. Sau tu vrei turbo pe fiecare cilindru?

dinodish 07-05-06 20:29

PE un golf 4 SDI se poate pune turbo ? cam la cat m-ar duce,o marca ceva imi paote zice cineva ? astea trebuie aprobate RAR sau se pun fara a fi nevoie sa anunti autoritatile? daca trebuie sa le anunti si nu le anunti poate observa ceva cashchetaru' ? La Meteor daca m-as duce mi-ar monta ? pe la ce pret m-are duce un turbo ?

DJ-24-ALN 22-05-06 22:50

Pt cielo 1.5 16V ce mai trebuie in afara de turbina, intercooler ??care e treaba cu compresia pt motorul meu, ce trebuie facut?
injectoare mai mari deja am si este si resoftata pt a da debit.
daca stie cineva ce turbina mi-ar trebui?
multumesc si rog sa raspunda doar cei care chiar se pricep

blondu_glf 2 02-06-06 00:21

am un golf 2 de 1600,injectie monopunct,carb dublu corp........se poate pune turbo pe acest motor sau nu??????

EVOLUTION8 02-06-06 00:51

Pai ori ai injectie,ori ai carburator ??

vlad_Mafiotu 10-06-06 22:42

se poate pune turbo pe un seat cordoba motor de 1.4 si 101 cai (stock) ?

All times are GMT +2. The time now is 19:15.

- Copyright 2026 4Tuning