![]() |
Re: Renault 19
ma ajuta si pe mine cineva cu niste etriere si suporti pt spate pt ren 19
|
am o punte de spate cu discuri de 19 16v.....dc vrei etrierele si discurile....conul pe care vine butucul din stg e putin stramb.....in rest perfecta stare.....
|
vreau hai sa vedem cum ne auzim ca imi trebuie cat mai repede
|
la puntea spate la ren 19 am problema k o bucsa din partea dreapta knd bag ranga se deplaseaza un pik :D si vreau sa schimb doar bucsa aia sau tre sa schimb toata puntea????
|
Se schimba bratul respectiv.
|
Quote:
doar atat????? :lol: |
si ce mai ziceti mai baieti cu r19 :D ca pe mine unu ma luat capu cu masinuta asta care o am :)) am schimbat kitu de ambreiaj ca il facusem praf acum am alta problema imi intra greu in viteze le cam caut :) am dat comanda de tija care duce de la maneta la cutie o sa`mi vina si aia in 7-8 zile din franta am luato originala...si acum cand o accelerez mai tare pe loc se aude un sunet asa de tabla asa subtire nustiu de la ce o fii.mai am de schimbat acum uleiu filtrele si curelele si am sa`i pun maine alte cauciucuri si jante de tabla ca pe astea pe care le am pe ea le`am facut ovale...dupaia urmeaza sa schimb amortizoarele si rulmentii planetare nustiu ce dreaqu ca urat a inceput sa faca...si cam atata.va salut si bafta :lol:
|
sal'tare caut si eu un set de yale pt ren 19 adik contact butuce portiere buson haion si capacul de la rezervorul de benzina pls help :D
|
Re:vand Renault 19
vand renault 19 tse,af.1990 ,itp valabi; 05.08,consumabile schimbate recent[<2000km]masina arata si functioneaza ff bine.cd player,alarma ,inchidere centrlizata radio,mai multe detalii la tel 0728801503.brasov pret 2350euro neg.
|
Quote:
|
Quote:
|
va salut baieti. am cumparat si eu un r19 din 92 si nu are telescoape de loc.ce ma sfatuiti???? sai pun hidraulice sau pe gaz
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning