![]() |
Re:
Quote:
|
Ducu, aveam niste linkuri cu VR6 cu turbina care dadea rusini la RS4, dar nu le mai stiu...un VR6 cu turbina nu are ce discuta cu un 4 cilindrii diesel, orice fel de turbina sau alte componente ar avea...si da-mi voie sa ma indoiesc de durata lunga de viata pe care o va avea acel diesel...iar cand ma gandesc si la preturile unor injectoare sau pompe pt diesel, ma ia durerea de cap...sigur, o poate aduce la 300cp+, dar o sa aiba o durata de viata egala cam cat a unui monopost de Formula 1 daca o sa aiba acea setare non-stop. Per total, daca trag linie, o sa ma coste mult mai mult intretinerea acelui motor decat decat montarea unui turbo la VR6 cu toate modificarile adiacente(inclusiv micsorarea compesiei) si intretinerea lui la un loc...Nimeni nu zice ca amsina nu fuge bine, felicitari proprietarului, dar sunt multe minusuri pe care tb sa le avem in vedere...in plus de asta, consumul nu mai este cu siguranta unul mic, pt ca, dupa o logica simpla, unde-i putere mare tb sa fie si consum mare de energie...pretul la diesel tinde sa-l egaleze pe cel al benzinei, se intampla deja la noi, asa ca la partea cu consumul iarasi nu ne mai ies calculele...
|
dar in nici un caz cu 5000 euro ; cat despre motorina turbo diesel in 4 cilindri , mai vorbim, poate la un suc si vine si ceky ;)
oricum a degenerat discutia , sau cel putin am deviat de la subiect ; mai bine vorbim dupa ce are loc confruntarea peace |
parerea mea...cearta fara bataie nu are rost.....asa ca hai la start si rupetzile odata in gura pe masini sa ne convingem si noi ce si cum!!!eu unul mi-as pune banii pe vr6!!!nici o sansa pt diesel 8)
|
poti sa pariezi cu mine , te rog ;) ca poate mai imi iau si eu ceva pentru masinutza mea dopata :)
|
bah fratzilor...eu vad 6 pagini de laude shi aburi...e deja ceatza locala...threadurile astea sunt doar asha de forma sau pana la urma chiar va luatzi la o liniutza..ceva...daca chiar va luatzi la intrecere....zice-tzi shi mie pe la ce pagina....ca sa nu mai citesc pagini intregi de posturi aiurea..
|
VR6 cu TDi galben?
400m- GOLF-u finala -VR6 parerea mea! :lol: |
Re:
Quote:
s-au dat de fff multe ori , de cele mai multe ori a castigat vr6ele.. insa golfu a tot evoluat si evoluat .. si acum il face.. alte probleme mai ai ? ducule.. un vr6 turbo .... n-are rost sa vb... :D tu pune banii la bataie si vedem ce si cum , si sunt curios cat o sa mai tzina motorasul lui vyp ;) poate vb prostii , e doar parerea mea .. |
Re:
Quote:
cat despre motorul lui VYP daca e treaba bine facuta o sa tina suficient de mult |
Re:
Quote:
Si eu cred ca la viteza finala il fac. |
Re:
Quote:
|
Serban recunoaste asa ca nu inteleg nimik din discutia asta!
Golf-ul ala e super acum-am mai spus asta ! Nu inteleg de ce atata tam tam! oricum Serban accepta provocarea din cate il stiu eu(si il stiu destul de bine)! Iar pentru cei care nu cunosc golful ala ii sfatuiesc sa taca din gura-nu stiu despre ce vorbesc-au luat multe masini rusine de la el in ultima vreme- TT-uri si multe altele! |
Re:
Quote:
|
sunt de acord cu toata lumea ... exista masini si masini ... care mai de care mai modificate ....
ideea sta in felul urmator : eu si golf galben ..suntem in fiecare seara pe asfalt ... se stie unde ... pe bishop nu prea l-am vazut sapt asta .... cand va dori sa vina ... noi suntem acolo .... acest post a fost aprobat de glof galben , cu alte cuvinte asteapta provocarea live , nu doar online ... see u there ! ! ! |
corect :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning