![]() |
Re: constructie buggy
forte tare proiectul....
ma apuc si eu de facu un "kart" dintr-o motocicleta, IJ de 350, inca nu am ajuns la partea cu pedalierul si asi vrei si eu sa stiu daca te-a chinuit mult acceleratia si frana, al meu este cu viteze deci mai am pe deasupra si ambreiaj-ul si maneta de viteze de pus la punct.... |
salut! a durat o zi montajul acceleratiei si al franei,am avut nevoie si de strungar.
|
Foarte taree!
Mi-as face si eu unul da' n-am banii necesari. Permite-mi sa te intreb, daca nu e cu suparare, cati bani ai bagat in construcia lui.? |
Quote:
|
:shock: eu ma asteptam sa zici undeva la 1000E :)
Trage bine motorul ala? |
nah! trage destul de bine,dezavantajul mare este ca nu am marsarier.ma cam bate gandul sa-i pun motor si cutie de tico.atunci as avea marsarier,viteza marita,frane si suspensii mai bune.
|
1 Attachment(s)
Postez aici poze cu buggy-ul meu neterminat, are motor si cutie de Vw Polo.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
salut! frumoasa jucaria! ce motor ai avut pe ea?volan ca al meu se gasesc la magazinele de asa zis tuning.
|
Quote:
|
salut, poti te rog sa pui niste poze mai detaliate cu puntea spate , si cateva detalii care sa ma ajute sa o construiesc si eu.
Nu am idee cum sa fac prinderea si totusi sa se invarta puntea odata cu pinionul. ms, cat te-a ajuns ca banuti puntea spate ? mai poti face una asemanatoare ? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
intre timp am plecat in concediu si nu am avut timp sa pun pozele.
|
SALUTARE. AM SI EU UN BUGGY PIRANHA IN DESFASURARE.M AM CAM BLOCAT.VOI POSTA NISTE POZE SI VA ROG,CUNOSCATORII SA MA AJUTATI CU NISTE INFORMATII.MULTUMESC ANTICIPAT
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning