Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Tuning de prin zona (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22488-tuning-zona.html)

CBY 24-04-07 16:04

Re: Tuning de prin zona

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 859258)
Hahahha.
Ui pe CBY zis Neamtu, care nu are ce sa faca in GERM si se da pe 4tuning:))

... de plictiseala , Mutzule ! ...

F.R.Sonic 05-06-07 12:53

2 Attachment(s)
un mini chopper

danicrisan 02-10-07 01:41

tare mini chooperu asta :lol: :peace:

StarGoose 02-10-07 16:06

Vreau si eu unu ... de unde se pot gasii ?? Cica sunt de serie ...

danicrisan 02-10-07 17:13

cauta pe ocazi.ro :lol:

BAD-GUY 19-10-07 16:52

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by danicrisan (Post 1129510)
cauta pe ocazi.ro :lol:

Postati si voi masini si tunate daca se poate...

Ceva de genu asta...

Daca vreti sa o vedeti live,e in sapte la cofetaria Select din Hunedoara,a si uitam,daca va intereseaza cumva body kit'u e facut de Toni.

F.R.Sonic 19-10-07 17:15

E faina mazda nici fiatu albastru si toyota(sau ce e)galbena de langa nu arata rau.
Astea demult stau acolo creca nu mai functioneaza :) ...e langa blocu meu un seat negru turbat cu niste roti imense..o sa-i fac poza zilele astea... si aseara am vazut un golf fain portocaliu cu un body-kit mare si tare prin oras nu stiu de unde a aparut cu numere ceva de genu HD-XX-ZOZ sau cam asa ceva :p

BAD-GUY 19-10-07 17:40

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 1157379)
E faina mazda nici fiatu albastru si toyota(sau ce e)galbena de langa nu arata rau.
Astea demult stau acolo creca nu mai functioneaza :) ...e langa blocu meu un seat negru turbat cu niste roti imense..o sa-i fac poza zilele astea... si aseara am vazut un golf fain portocaliu cu un body-kit mare si tare prin oras nu stiu de unde a aparut cu numere ceva de genu HD-XX-ZOZ sau cam asa ceva :p

Functioneaza :)

Seat'u negru adica leon 2?

F.R.Sonic 19-10-07 17:49

Dap Leuon 2 :) fac poze imediat si pun aici ;) sper sa fie acasa ca imediat ies s-o vanez :D

mitza_27tyc 19-10-07 17:49

seat'u negru e leon 2 cum zice bad-guy, l-am vazut astazi in calan si e foarte frumos.

Kedy 19-10-07 23:54

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1157348)
Postati si voi masini si tunate daca se poate...

Ceva de genu asta...

Daca vreti sa o vedeti live,e in sapte la cofetaria Select din Hunedoara,a si uitam,daca va intereseaza cumva body kit'u e facut de Toni.

Dap si astea sunt toate trei a lu' Picus si sunt toate de vanzare :lol:

BAD-GUY 20-10-07 08:53

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1157950)
Dap si astea sunt toate trei a lu' Picus si sunt toate de vanzare :lol:

Dap stiam,dar le are de ceva vreme...daca tot vrea sa le vanda macar de punea o foaie in geam sa stie lumea...nu stiu cum a facut rost de ele...e o prostie sa investesti bani in asemenea masini decat daca eventual le-a luat moca...sau e mare fan,din cate stiu eu a mai avut 2 mazda acelasi model,cu una se plimba in momentu de fata.

xxdadixx 20-10-07 15:51

Mazda-i facuta la Tony

Rafaila 20-10-07 17:26

Scuze ca intervin cu o antrebare chiar daca nu sant pasionat de tuning auto ,doar audio,Am vazut an deva o dubita visinie cu geamuri fumuri si jante de aluminiu foooooaaarrrttteee frumoasa si cu un bas puternic si curat .Ca sa nu al opresc eu pe drum si sal iau la antrebari despre sistemul lui audio sa zica omul cas nebun VA ROG pe voi concetateni mei care poate al cunoasteti sa vorbiti cu el poate posteaza pe aici cu sistemul si ceva poze sa vedem ce ascunde el acolo de saude asa fain.Cu scuze si multumiri anticipate tot un devean.

GYM 20-10-07 17:30

Eu sunt "vinovat" pentru sistemul lui :) Are un Hertz HX380 pe un SRX2S (600 RMS)

All times are GMT +2. The time now is 08:33.

- Copyright 2026 4Tuning