![]() |
Re: E36 - Swamp
frumoasa masina felicitari si bafta in continuare si ai grija sa nu ramai fara gume pe pissy ;)
|
multumesc baieti multumesc...imi place masina dar in ultimu timp tot mai mult as vrea sa o schimb , mi se pare k e prea batrana ...are personalitate dar :(
Niste idei mi-ar fi de folos |
iati un an mai nou, eu unu nu as schimba bmw cu nimic doar cu un an mai nou 8)
bafta;) |
E pacat sa il dai sa stii.Classicul ramane classic.Si pe langa asta ai bagat ceva banisori in ea.Optiuni iti poti pune si pe asta.Aceeasi bani care ii dai pe una noua se duc in investitiile pt optiuni la E36.Nu stiu sunt de parere sa lucrezi in continuare la el.
|
2 Attachment(s)
Pana reusesc sa ma hotarasc cu masina daca ramane sau pleaca adaug 2 poze cum a fost si cum e acum.
|
1 Attachment(s)
ce spuneti cum ar da jantele vopsite asa? nu are cineva o poza cu o pisika cu jantele asa
|
As avea o rugaminte catre MODERATORI. va rog daca se poate la user name sa schimbati in loc de Swamp boy sa fie COX si la trendul de la masina mea sa fie COX e36 . va multumesc frumos .
|
fAina pisika,cu design original.Ar da bine jantele asa cu miezu auriu da,dar la rosu ar da si mai bine un miez alb.Ti`am mai vazut masina de cateva ori in oras,arata bine,intretinuta,bafta pe viitor.
|
Double Spoke II.Buna alegere.Daca investesti in continuare in ea e semn bun ca ramane la tine.Sunt foarte curios cum dau pe masina jantele(in special cu profil asa mic la gume)
|
18 BSV - incerc sa o intretin cat pot de bine ( cu buget destul de mic :( )
WILGAX - la primavara voi vedea cum fac cu jantele ( asta daca voi mai avea masina ) |
Baieti masina sa vandut.
Topicul de poate inchide. |
i`a prezinta`ne 5aru :D
|
Quote:
e deajuns ca cei din clubu nostru sa stie de el . Ms frumos |
tataa,da repede ai mai vandut-o.
prezinta-ne si E39-ul,sa-l vedem si noi,ori daca nu vrei aici fa-o pe e39.ro. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning