![]() |
Re: [POZE] - Useri
13 Attachment(s)
Poze cu mine, Ilinca (aia micuta), Maria si ceva masini...
Nu radeti de freze :lol: de multi ani caut una calumea si nu gasesc :lol: Unele poze au doi ani altele sunt de saptamana asta. Edit: Poza alb-negru este editata de Fabi ;) (Apropo, mersi :hug:), aia cu Maserati-ul 2.24v este un edit, nici numarul, nici eu, nici masina nici nu suntem reali :lol:... Dar am undeva o poza care arata la fel (in afara de numar) si e reala. |
10 Attachment(s)
Alte pozee :)
|
10 Attachment(s)
Dani: Astea sunt de la Tiefenbach sau din Elvetia? Oricum, frumos... :D Si ce inghetata :dribble:
Niste poze mai vechi cu mine (la aia de grup sunt ala cu Adidas negru/auriu la mijloc) si cartierul (cartier de vile se cateva blocuri in care stau eu :lol:) |
bravo baieti . poze excelente
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Si tu mergi in Elvetia la paste? :D
Fiecare an, sau la Guarda sau la Tschlin... Ambele sate fiind in Engadina. Am atasat poze din Tschlin (casa si satul), e simpatic satul :D (Cer scuze pentru pozele care nu sunt rotate. Defapt ele sunt rotate dar cand le pun pe net nu mai sunt :|) |
10 Attachment(s)
Quote:
Eu merg foarte des in Elvetia. Noi poze.. P.S: Scuzati-ma pentru calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul. O sa le descarc si de pe camera, dar deocamdata este la sora mea.:D |
10 Attachment(s)
de pe la noi
transfagarasean 2009:peace: |
3 Attachment(s)
pe mine ma stie lumea i guess allready dar pe junioru nu prea so here it is together with my better half Marianne
|
Sa-ti traiasca,e scump foc.
|
thank you seryoga
|
4 Attachment(s)
POZE CU MINE SILVIU! SI CU MAMA SI O PRIETENA A EI IN ISRAEL+ SEMNATURA UNDE APARE SI MASINA MEA! Attachment 1064488Attachment 1064461Attachment 1064462
|
@draculas ai o frumusete de copil
@ silviu WELCOME |
3 Attachment(s)
|
Sa-ti traiasca! @ Draculas.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:37. |
- Copyright 2026 4Tuning