Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intalnire Dacia Dambovita-Targoviste (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/223693-intalnire-dacia-dambovita-targoviste.html)

Cosmin-SNR 06-09-11 10:11

Re: Intalnire Dacia Dambovita-Targoviste

Duminica asta ceva careva? Hai luati-va scandurile si hai la drift :lol::lol: Duminica la ora 18:00 la Kaufland, asteptam toti posesorii de dacia !!

Cosmin-SNR 10-09-11 12:28

1 Attachment(s)
Salutare la toti membrii DACIA CLUB TARGOVISTE ! Am hotarat sa fac niste mici parasolare sa le poarte doar membrii clubului, eu pun o poza si imi spune-ti ce parere aveti, iar peste doua saptamani va aduc cate bucati vreti(contracost, ca nici eu nu le iau moka):rolleyes2

3-DB4421 10-09-11 12:37

Scuze de off topic dar vreau sa stiu cat costa un palasolar deala?

Andreynyo 11-09-11 00:38

Quote:

Originally Posted by 3-DB4421 (Post 4576951)
Scuze de off topic dar vreau sa stiu cat costa un palasolar deala?

Nu mai bine vrei sa stii cat costa o carte si un caiet?
Nu cred ca te-am vazut pana acum la vreo intalnire, asa ca ia-ti gandul de la "palasolar".

momolan77 14-09-11 20:54

salut detin o superba dacia originala din '77 original motor franta si asi vrea sa fiu membru in clubul dacia din [email protected]

catlin25 15-09-11 19:59

Quote:

Originally Posted by momolan77 (Post 4585804)
salut detin o superba dacia originala din '77 original motor franta si asi vrea sa fiu membru in clubul dacia din [email protected]

Salutare.Vino pe data de 25 Septembrie in parcare la Kaufland dupa ora 18 ,sa ne cunoastem si acolo vorbim mai multe.Eventual noteaza numarul meu de telefon si vorbim mai in detaliu.
Cosmin ,parasolarul acela ar da mult mai bine doar literele negre aplicate pe parbriz;nu pe fundal albastru.

0724738149 (Catalin)

Cosmin-SNR 16-09-11 15:08

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by catlin25 (Post 4587740)
Salutare.Vino pe data de 25 Septembrie in parcare la Kaufland dupa ora 18 ,sa ne cunoastem si acolo vorbim mai multe.Eventual noteaza numarul meu de telefon si vorbim mai in detaliu.
Cosmin ,parasolarul acela ar da mult mai bine doar literele negre aplicate pe parbriz;nu pe fundal albastru.

0724738149 (Catalin)

Cred ca ti-am mai zis si la telefon de treaba asta, literele nu sunt pe fundal albastru, aia e folia de transfer pe care stau ele lipite.. ele sunt simple si albe care se pot lipi pe geam. Uite o poza ca sa nu mai apara vorbe aiurea..:rolleyes2

vasy-alex 16-09-11 18:59

sper sa ajung si eu pe 25 septembrie...sunt de prin apropierea Ploiestiului....incerc sa fiu si eu prezent...numai bine!

catlin25 16-09-11 20:08

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4589068)
Cred ca ti-am mai zis si la telefon de treaba asta, literele nu sunt pe fundal albastru, aia e folia de transfer pe care stau ele lipite.. ele sunt simple si albe care se pot lipi pe geam. Uite o poza ca sa nu mai apara vorbe aiurea..:rolleyes2

Gata domnule nu mai tipa asa am inteles,dar literele nu sunt si pe culoarea neagra?

Cosmin-SNR 18-09-11 19:02

Quote:

Originally Posted by catlin25 (Post 4589572)
Gata domnule nu mai tipa asa am inteles,dar literele nu sunt si pe culoarea neagra?

Se pot face pe comanda... Imi spui ce vrei si iti fac.

catlin25 19-09-11 19:53

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4592563)
Se pot face pe comanda... Imi spui ce vrei si iti fac.

Acele literele-as vrea gen grafiti si negre.
Cine vine la intalnire Duminica aceasta,ca data trecuta toata lumea a spus ca vine si nu au venit decat 3 persoane

Cosmin-SNR 19-09-11 21:54

Quote:

Originally Posted by catlin25 (Post 4594776)
Acele literele-as vrea gen grafiti si negre.
Cine vine la intalnire Duminica aceasta,ca data trecuta toata lumea a spus ca vine si nu au venit decat 3 persoane

Bine, o sa vad ce gasesc si iti fac, vezi ca pentru alte fonturi e 15 lei parasolarul.... pentru ala simplu cum am pus eu poza e 10... Si in legatura cu intalnirea, nu stiu sigur daca ajung pentru ca am pus carburatorul dublucorp pe masina si trebuie sa ajung in Pantelimon cu ea sa o reglez pe banc... asa ca nu promit nimic, am mult de munca la ea, sunt prins si cu scoala si nu stiu sigur daca ajung:rolleyes2

catlin25 25-10-11 21:10

1 Attachment(s)
Stimati "DACIOTI",ce se intampla, nu mai vrea nimeni sa mai posteze pe acest thread;i-l lasati sa moara?
O poza de la intalnire:https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1319562465

Cosmin-SNR 26-10-11 21:56

Quote:

Originally Posted by catlin25 (Post 4669287)
Stimati "DACIOTI",ce se intampla, nu mai vrea nimeni sa mai posteze pe acest thread;i-l lasati sa moara?
O poza de la intalnire:https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1319562465

Pai daca voi nu postati cand mergeti la intalniri, doar cand vin eu cu Stefan TEI-ul apar poze pe topic...:rolleyes2 Nu-i asa domnule organizator? :lol:

DJBOSS 26-10-11 22:30

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4671933)
Pai daca voi nu postati cand mergeti la intalniri, doar cand vin eu cu Stefan TEI-ul apar poze pe topic...:rolleyes2 Nu-i asa domnule organizator? :lol:

pai tu nu ai timp ma,tu umbli prin severin ca, golanu :)))

All times are GMT +2. The time now is 09:53.

- Copyright 2026 4Tuning