![]() |
Re: Intalnire Dacia Dambovita-Targoviste
Duminica asta ceva careva? Hai luati-va scandurile si hai la drift :lol::lol: Duminica la ora 18:00 la Kaufland, asteptam toti posesorii de dacia !!
|
1 Attachment(s)
Salutare la toti membrii DACIA CLUB TARGOVISTE ! Am hotarat sa fac niste mici parasolare sa le poarte doar membrii clubului, eu pun o poza si imi spune-ti ce parere aveti, iar peste doua saptamani va aduc cate bucati vreti(contracost, ca nici eu nu le iau moka):rolleyes2
|
Scuze de off topic dar vreau sa stiu cat costa un palasolar deala?
|
Quote:
Nu cred ca te-am vazut pana acum la vreo intalnire, asa ca ia-ti gandul de la "palasolar". |
salut detin o superba dacia originala din '77 original motor franta si asi vrea sa fiu membru in clubul dacia din [email protected]
|
Quote:
Cosmin ,parasolarul acela ar da mult mai bine doar literele negre aplicate pe parbriz;nu pe fundal albastru. 0724738149 (Catalin) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
sper sa ajung si eu pe 25 septembrie...sunt de prin apropierea Ploiestiului....incerc sa fiu si eu prezent...numai bine!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cine vine la intalnire Duminica aceasta,ca data trecuta toata lumea a spus ca vine si nu au venit decat 3 persoane |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Stimati "DACIOTI",ce se intampla, nu mai vrea nimeni sa mai posteze pe acest thread;i-l lasati sa moara?
O poza de la intalnire:https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1319562465 |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning