![]() |
Re: Membrii Sun Racers >>>
ce femeie ...mai tata ...:)
|
Re: Membrii Sun Racers >>>
Quote:
De venit nu a venit cu ea ca ii e frica sa nu se indragosteasca fata de vreunu din baieti ca doar suntem toti niste frumosi :P |
Re: Cafenea >>>
V-am mai zis sa nu mai aberati unde nu trebuie...e chiar asa greu de inteles? Si nu iti sterg postul Marian pentru ca fiecare are dreptul la propria opinie...indiferent daca e buna sau rea atata timp cat aceasta nu lezeaza in mod voit una din parti sau este considerata lipsa de respect pentru unul dintre noi.
|
Quote:
Ce cuvinte stii melcule :bunch: |
melc ...:)) lasa-l pe marian in pace ca acuma iti trimite un vairus :D
sunule ....e cafenea ...pai cafenea sa fie :) ..... nu va mai luati de melc ca nu e frumos .....ce misto sa e sa fi in lav :D :)) ..... |
Quote:
Melcule....aaaa scuze.Reformulez: Domnule maellk ce se mai aude cu lista oamenilor din sun racers si id-urile de messenger? Sa ne mai conversam si noi pe ym pe seama ta fara sa ne stergi posturile:twisted: |
Quote:
LOVE 4EVER: SUN,CLIO,GORDINI STRIPS,BEING LATE,HAVING A MAELK FACE,DOIN' "LALA DANCE", P.I.M.P.combined wit GHETTO clothing, blah blah...... |
Quote:
mult prea tare ......e de spasm .......:lol: |
Ce oameni in clubul asta...si p deasupra eu i-am ales...usor usor ajung la vorba unui vechi prieten...
In alta ordine de idei...vroiam sa va spun ca luni seara voi avea jantele p masina...asa ca cine vine in pesca luni le va vedea... |
si ce vrei ma acum sa faci din moment ce nu vine lumea.Nu vezi ca abia ii scoti din barlog.
|
Quote:
De cand ne ameninti.... |
cu siguranta pune si gume :)) lasa ma ca incetul cu incetul se contureaza
|
eu cred ( pt ca sunt roman => ma pricep la fotbal si la politica dar mai ales sunt PARERIST, ca restul poporului) ca va veni cu ele pe bancheta din spate + portbagaj...si intr-adevar, LE VOM VEDEA ......glumesc! astept acest moment orgasmic de juma de secol . FORZA SUUUN !
|
Quote:
Dar zice DVDu ca poti sa-l iei cu incredere pe MEN pe post de deodorant...:idea: |
haha dupa faza de aseara clar il iei pe MEN pe post de deodorant :))) dar un alt fel de deodorant...sti tipul ala de iti face ochii inlacrimati
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning