Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sun Racers (https://forum.4tuning.ro/232-sun-racers.html)
-   -   Cafenea >>> (https://forum.4tuning.ro/232-sun-racers/22351-cafenea.html)

sil4tuning 03-10-06 20:05

Re: Membrii Sun Racers >>>

ce femeie ...mai tata ...:)

bluey 03-10-06 20:11

Re: Membrii Sun Racers >>>

Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 573650)
ce femeie ...mai tata ...:)

Nu stiu cine dracu se uita la un melc ca el (o sa stearga postul asta iti dai seama ca-i subminez autoritatea).Cert e ca a inceput sa nu mai vine toata saptamana la pescarus.intarzie vinerea.Ceva e dubios la mijloc.
De venit nu a venit cu ea ca ii e frica sa nu se indragosteasca fata de vreunu din baieti ca doar suntem toti niste frumosi :P

SUN 04-10-06 17:50

Re: Cafenea >>>

V-am mai zis sa nu mai aberati unde nu trebuie...e chiar asa greu de inteles? Si nu iti sterg postul Marian pentru ca fiecare are dreptul la propria opinie...indiferent daca e buna sau rea atata timp cat aceasta nu lezeaza in mod voit una din parti sau este considerata lipsa de respect pentru unul dintre noi.

bluey 04-10-06 19:23

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 574645)
V-am mai zis sa nu mai aberati unde nu trebuie...e chiar asa greu de inteles? Si nu iti sterg postul Marian pentru ca fiecare are dreptul la propria opinie...indiferent daca e buna sau rea atata timp cat aceasta nu lezeaza in mod voit una din parti sau este considerata lipsa de respect pentru unul dintre noi.

Mmmmm "lezeaza"
Ce cuvinte stii melcule :bunch:

sil4tuning 04-10-06 20:14

melc ...:)) lasa-l pe marian in pace ca acuma iti trimite un vairus :D
sunule ....e cafenea ...pai cafenea sa fie :) .....
nu va mai luati de melc ca nu e frumos .....ce misto sa e sa fi in lav :D :)) .....

bluey 04-10-06 20:24

Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 574813)
melc ...:)) lasa-l pe marian in pace ca acuma iti trimite un vairus :D
sunule ....e cafenea ...pai cafenea sa fie :) .....
nu va mai luati de melc ca nu e frumos .....ce misto sa e sa fi in lav :D :)) .....

vezi poate iti varsa cafeaua pe tine ca nu vorbesti frumos.
Melcule....aaaa scuze.Reformulez:
Domnule maellk ce se mai aude cu lista oamenilor din sun racers si id-urile de messenger?
Sa ne mai conversam si noi pe ym pe seama ta fara sa ne stergi posturile:twisted:

Rasheed 08-10-06 09:25

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 574645)

eu cred ca sun-u' e gabor unda'cover dupa cum isi foloseste vocabularul de MAELK...este si anume acel preseDINTE devotat clubului si nu in ultimul rand membrilor...noi trebuie sa il iubim neconditionat pt ca e al nostru si pt ca...si chiar nu mai stiu de ce ...
LOVE 4EVER: SUN,CLIO,GORDINI STRIPS,BEING LATE,HAVING A MAELK FACE,DOIN' "LALA DANCE", P.I.M.P.combined wit GHETTO clothing, blah blah......

sil4tuning 08-10-06 09:28

Quote:

Originally Posted by Rasheed (Post 578851)
..
LOVE 4EVER: SUN,CLIO,GORDINI STRIPS,BEING LATE,HAVING A MAELK FACE,DOIN' "LALA DANCE", P.I.M.P.combined wit GHETTO clothing, blah blah......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mult prea tare ......e de spasm .......:lol:

SUN 08-10-06 13:24

Ce oameni in clubul asta...si p deasupra eu i-am ales...usor usor ajung la vorba unui vechi prieten...
In alta ordine de idei...vroiam sa va spun ca luni seara voi avea jantele p masina...asa ca cine vine in pesca luni le va vedea...

B-83-DAC 08-10-06 14:12

si ce vrei ma acum sa faci din moment ce nu vine lumea.Nu vezi ca abia ii scoti din barlog.

bluey 08-10-06 16:30

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 579005)
Ce oameni in clubul asta...si p deasupra eu i-am ales...usor usor ajung la vorba unui vechi prieten...
In alta ordine de idei...vroiam sa va spun ca luni seara voi avea jantele p masina...asa ca cine vine in pesca luni le va vedea...

Stii ca trebuie sa pui si cauciucuri pe ele???
De cand ne ameninti....

B-83-DAC 08-10-06 16:32

cu siguranta pune si gume :)) lasa ma ca incetul cu incetul se contureaza

Rasheed 08-10-06 18:03

eu cred ( pt ca sunt roman => ma pricep la fotbal si la politica dar mai ales sunt PARERIST, ca restul poporului) ca va veni cu ele pe bancheta din spate + portbagaj...si intr-adevar, LE VOM VEDEA ......glumesc! astept acest moment orgasmic de juma de secol . FORZA SUUUN !

bluey 08-10-06 18:14

Quote:

Originally Posted by Rasheed (Post 579316)
eu cred ( pt ca sunt roman => ma pricep la fotbal si la politica dar mai ales sunt PARERIST, ca restul poporului) ca va veni cu ele pe bancheta din spate + portbagaj...si intr-adevar, LE VOM VEDEA ......glumesc! astept acest moment orgasmic de juma de secol . FORZA SUUUN !

Nu se poate pe bancheta din spate.... Acolo este locul deodorantului :twisted: :twisted: :twisted: .
Dar zice DVDu ca poti sa-l iei cu incredere pe MEN pe post de deodorant...:idea:

B-83-DAC 08-10-06 23:46

haha dupa faza de aseara clar il iei pe MEN pe post de deodorant :))) dar un alt fel de deodorant...sti tipul ala de iti face ochii inlacrimati

All times are GMT +2. The time now is 11:20.

- Copyright 2026 4Tuning