![]() |
Re: E36 - 2.0L
Quote:
Am inteles:-).Multumesc mult pentru informatie!:peace::love::love::love::love::love: |
Sau achizitionat inele adaptoare pt. difuri ovale+un set de difuzoare Kicker Freeair made in usa, acuma astept vremea cand o sa fie puse......sa vedem.....face bum,bum sau fas, fas...:D
|
salut cum ai reusit sa prinzi pragurile ca aceeasi miscare vreau sa o fac si eu in cel mai scurt timp si nu stiu ce solutie as putea gasi sa le prind lumineaza-ma :) stima
|
Am cumparat cleme dopuri si tot ce trebuie, masurat bine, si dupa aia dat gauri in praguri.Masoara de doua ori inainte sa dai gauri.......spor la lucru:-)
|
imi spui te rog ce jante sunt alea pe cat si dimensiunile gumelor , ms mult
|
GOTTI 16' 8J ET 11
BBS 17' 8J ET 20 .......nu stiam la care jante te referi.... |
1 Attachment(s)
Am pus difuzoarele....nu sunt prea multumit...adica se aude mai bine, dar ceva i-mi blocheaza bass-ul la un moment dat , cand dau mai tare. Probabil are ceva filtre, protectii, care sa protejeze difuzoarele originale. Mai studiem problema....Masina a mai primit si volanu' de M/// si nuca de schimbator sa imbracat in alcantara...Ma gandesc sa fac si volanu' la fel dar o sa decid cand va veni schimbat interiorul(daca va fi schimbat :???:) Si o poza cu volanul, c-am pe intuneric, dar acuma am terminat de montat.
Pe aceasta cale doresc sa urez tuturor colegilor de forum un an nou mai bun, cu mai multe impliniri,roti late, suspensii tari, motoare mari, interioare frumoase, tobe zgomotoase....:D La multi ani ! |
4 Attachment(s)
Am gasit ceva ce-mi doream de mult sa pun pe masina, bari transversale, OEM, pot sa pun si eu acum schiurile si alte chestii pe sus....Sunt super OK , se monteaza usor si vin cum trebuie.....
|
Foarte bine arata cu ele, nu vezi in fiecare zi. Imi poti spune de unde le-ai luat si cat au costat?
|
Le-am gasit ocazional in targ, am dat 220 de lei pe ele.Acuma nu stiu daca e mult sau putin, eu in vara am intrebat la o firma ce comercializa produse THULE si pt. E36 coupe mi-au spus undeva la ~700 de lei :shock:. Asa ca eu zic ca le-am luat OK.
|
3 Attachment(s)
Si mai niste poze cu volanul si nuca de schimbator tapitata in alcantara.Sunt curios cat ar tine volanul imbracat in alcantara, avand in vedere ca fac undeva la ~10 000 de km pe an. Probabil o sa-l imbrac la vara, chiar daca nu reusesc sa-mi achizitionez alte scaune.....
P.S. daca are cineva un dop, ce se pune la suportul de cric pt. praguri de plastic, rog sa dea un semn.... |
Quote:
|
Tipla nu e,aproape de tipla poate,:-), nu am cum sa-l tin cum mi-as dori, masina o folesc zi de zi, + bebe, dar tot sper sa pun piele+alcantara, sper sa se poata intretina mai usor decat textil-ul asta care ma omoara, si e si griul asta deschis pretentios ca naiba.
|
Quote:
atat costa pe ebay :D imi plac jantele la nebunie |
Un pret OK zic eu, dar mai greu de adus in tara(transport=$) si iar se ajunge la suta de euro :evil:.
"imi plac jantele la nebunie" doapele de bere...!!?? :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2026 4Tuning