![]() |
Re: ce vor fetele? :)
si aveai nevoie de mine ca sa-ti dai singura seama de ceea ce vrei
|
@lego da corect ! dar as modifica un pic respect pe primul loc (asta implica si sinceritatea) dragoste si bineinteles si stabilitatea materiala
@ mustang - in momentu de fata iubesc la nebunie ...si nu iubesc niste hartii ...iubesc un om cu totul special .... dupa banii lui nu prea as fi putut alerga ptr k ii am si eu pe ai mei si chair f putin peste el .... si iarasi in momentul de fata am fost stimulentul ptr kre tocmai ce si-a dublat venitul ! ...deci SE PARE K STABILITATEA MATERIALA SE POATE CREA SI IN ECHIPA , tot eu si mama lui am " complotat" pentru k el sa-si schimbe olcitu vechi de 50 cai cu o masina cu cai d 3 ori mai multi :)...si tot ptr k l-am batut eu l cap si am fost incurajata de mama lui va intra si primu an l drept in octombrie ........ mustang u vbeai de momentu de fata .... uite asta e momentul de fata si cum se zice ... oficial imi merge bine!! dar ptr o familie .... pun respectul si stabilitatea materiala mai intai .... ptr k deja peste cativa ani nu voi mai fi eu in atentie ci vor fi copiii mei ... si stiu k as muri de durere dk nu as fi capabila sa le ofer tot ce-si doresc ... PS lol vad k se posteaza in d**ci pe aici :):):):) |
Pentru gandirea care o ai in legatura cu copii,mi se pare normal si te respect,trebuie sa ai de unde da pt copii,trebuie sa le oferi o situatie mult mai buna decat am avut-o noi in tinerete,e normal sa iti doresti asta,banuiesc ca orice parinte gandeste asa,e si mai bine ca tu gandesti anticipat asta.
Pana la urma e normal sa ai si bani si sa vrei...:???: |
noua generatie de fete nu stiu cum sa sara mai repede in fata unei masini tunate cand o vad
|
exact ... mai ales k stii k te-ai chinuit ptr banii aia ... si nu ai ales calea mai usoara ..... puteam si eu sa fiu o lipitoare ... k am cu ce ( si nu sunt modesta ) dar am spus k inca pot singura .... si daca pot d c s nu fiu mandra???
|
hahaha...stiu si eu un caz...era un baiat intr'o masina tunata agantand-o pe o colega...tipa s-a intalnit cu el pt masina...pt k tipul nu-i placea deloc.....ba mai mult...ii placea de un prieten de'al lui
|
eu nu prea pot sa inteleg aceste fete , sincer , parca cersesc o iesire in oras
|
lol prima masina cu care m-am plimbat a fost un bmw ... dar nu mai stiu modelul era tare l vremea lui oricum ..... acum tipu are un audi a 8 full !! si un mertz ochios ..... dar ..... degeaba dk n-a fost scanteie ;m-am int odat cu el ...m-a tinut d mana ... mi-a pus mana p picior .... m-am speriat ... k de ! aveam 16-17 anisori si nu m-am mai int cu el ... hahahha kred k pare banal, penibil acum .... :)):))
|
as intelege.....dak n-ar avea bani....dar cand are bani????? tipa are bani....dar mi-a zis verede'n fatza ca n-ar sta cu unu cu bani mai putini ca ea...apoi o dadea la intoarsa ca ar sta dar....ea cand vede un baiat pe strada se uita la el de jos in sus...ca sa vada intai in ce e imbracat....ouf....
|
si de ce sa nu recunoastem ..... k ne plac barbatii kre se imbraca bine ?! clar k da .... daca e sport s fie marca dk e elegant s fie cu clasa .... mi-e imi plac barbatii kre se imbraca bine si ..RECUNOSC cand ma uit ma uit de jos in sus dupa ce m-am uitat in ochii lui
|
blueeyes erai micutza la acea vreme , crezi ca daca istoria sa-r repeta reactia ar fi aceasi ? cat despre logica hainelor aici totul este mai mult decat discutabil si totul depinde de caracterul omului
|
Oricum prima data te atrage fizicul,asta in caz ca nu e in masina cu geamu jos si cu muzica tare ...e normal sa te uiti si la corp pana la urma...
|
stiti care-i problema? nu vrem baieti cu bani ca ne plac neaparat banii....ne plac banii cum va plac si voua.......doar ca vrem sa fim rasfatate :)
|
eee visam si io scaieti pe pereti cand eram ciutanca ..... pana am dat cu fata-n realitate ;:)):)):)) orice fata viseaza lux .... toti avem fluturasi in cap ..la varsta 15-19/20 chestia este k unele fete chiar nu stiu s profite de faptu k sunt mici .... si chiar se dau pe un cico si stau si se intreaba la 20 de ani apoi de ce nu le mai place clubu` si .... p**a .. pai de ce oare ? k sunt satule deja
|
in secolul in care traim se presupune ca sexele sunt egale in drepturi si atunci stau si ma intreb de ce nu sa-r intoarce roata macar o data sa simtim si noi acelasi rasfat pe care il simtit voi , fetele
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning