![]() |
Re: E46 - BMW E46 Felina Mea
mersi andrei vreau sami pun jante da numai dupa ce trece iarna:-P
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Tot am cautat pe net baietii si am gasit 2 jante care imi plac la nebunie si nu stiu care ar fi mai bine sunt dispus sa le iau numai sa fie ok care ziceti ca sunt mai bune pt e46 dintre modelele aceste?un sfat va rog?:-P
|
cele din poza 1 dau mai bine pe e46...am zis si mai sus dar erau inversate pozele:-P
|
mersi andrei am sa iau legatura cu careva dupa ce trece iarna sper sa fie bine pt ca imi este foarte draga masina aceasta si vreau pe masina asta sa fie un tuning frumos si cu gust de aceea cer sfaturi tuturor care stiti mai bine va multumesc tuturor:-P
|
Apropo andrei tu tiai luat jucaria?ma refer la bmw e46 ce teai decis pana la urma ?iti multumesc pt tot esti un adevarat prieten si ms mult pt likurile alea m-au ajutat foarte mult:-P
|
Quote:
Link-ul ala il am de mult si daca tot am vazut ca vrei sa-ti pui m packet,am zis ca poate te pot ajuta si preturile mi se par destul de ok...imi pare bine ca ti-au fost de ajutor:-P |
Quote:
|
primele sunt frumoase..dar totusi celelalte sunt si mai si :D
|
primele sunt super frumoase!
mda cred ca mai bine ma abtineam in legatura cu postul cu dimensiunea jantelor si am mentionat ca daca merge pe 19 trebuie sa aiba sange si rabdare ...18 cred ca e ok.pe 17 vin echipate e46 farte multe si nu cred ca e trecerea asa de mare... nah cel putin asta e parerea mea... |
Quote:
Dar si pretul la HRE-urile alea este pe masura, sa nu mai zic ca nu stiu cate sanse ai sa le gasesti in europa ... |
Multumesc tuturor care sunteti alaturi de mine si ma sfatuiti sunt hotarat sa-mi pun pe e46 pe 19 HRE-urile mi le aduce cineva 1500euro m-am decis sa le iau numai sa treaca iarna imi plac mult jantele care ies in afara din caroserie da mai trebuie sa schiimb si aripile daca imi iau jante care ies in afara din caroserie?:-P
|
Quote:
Eu nu cred k tu o sa dai 1500 euro pe jante,vezi k are un tip in bazar la 500 euro niste jante frumoase. |
eu cred ca pe threadul asta incepe sa se bata campii rau :doh:
|
multumesc kathalin pt ce mi-ai zis un preten mi-a zis ca trebuie sa schimbi si aripile mi-ai putea da likul cu jantele despre care vorbeai?:-P multumesc mult frate
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning