![]() |
Re: Batranica mea '86
Iti dau un sfat prietenesc: Daca tot ai scos busonul de la rezervar din locasul lui puteai sa sudezi o tabla si sa o faci acolo intre lampi dreapta.Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.
|
Frumoasa masina . Cateva poze mai noi cu ea , se poate ? :D
|
3 Attachment(s)
Ieri am fost in vizita pe la nicu si am fost suprins placut de ceea ce face el.Masina intradevar arata super bine ,el nu a mai postat nimic de ceva timp asa ca postez eu ceva poze ,cu noua capota la care lucreaza.App masina a facuto in 2 culori arata super bine8).Mi-a fost pare rau ca nu am putut sa vin cu dacia mea la el si am fost cu o alta masina un golf 2
|
Probleme cu internetul...
Să sperăm că deseară/la noapte să putem încărca şi noi două , trei poze mai de Doamne-Ajută ! Capota e pregătită pentru vopsit.... Până atunci ... se lucrează! |
43 Attachment(s)
Update:
- Vopsit pavilionul negru lucios - Triple custom - Capota modificata custom Vă las pe voi să alegeți următoarea modificare că eu sunt cam nehotărât! :D Mâine voi reveni cu poze cu capota pe mașină . |
Quote:
|
Quote:
|
felicitari,arata chiar bine...daca a-i gasi niste jante,ar fi belea...
|
Sa-i faci barile albe si pragurile asa cum ti-am zis eu ,garantez 100 % ca,o sa-i stea bine :lol: hai ca, cat de curant de vizitez iar:D
|
Era chiar asa mare nevoie sa ii pui triple de alea ? ...
Nu de alta dar vei fi considerat cum nu-ti va place de unii participanti la trafic... |
16 Attachment(s)
Pana la urma o sa vopsesc si barele si pragurile cu alb , Jante in curs... Motor in curs ....
Multumesc pentru aprecieri :) mai astept sugestii... Poze de azi.... Acum am terminat de reconditionat o bara spate din fibra, originala de dacie , impreuna cu GAB... Maine... alte poze.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|