Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Batranica mea '86 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/223276-batranica-mea-86-a.html)

3-DB 4421 21-04-11 12:32

Re: Batranica mea '86

Iti dau un sfat prietenesc: Daca tot ai scos busonul de la rezervar din locasul lui puteai sa sudezi o tabla si sa o faci acolo intre lampi dreapta.Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.

Daniel_Toa 06-05-11 18:51

Frumoasa masina . Cateva poze mai noi cu ea , se poate ? :D

DJBOSS 09-05-11 12:33

3 Attachment(s)
Ieri am fost in vizita pe la nicu si am fost suprins placut de ceea ce face el.Masina intradevar arata super bine ,el nu a mai postat nimic de ceva timp asa ca postez eu ceva poze ,cu noua capota la care lucreaza.App masina a facuto in 2 culori arata super bine8).Mi-a fost pare rau ca nu am putut sa vin cu dacia mea la el si am fost cu o alta masina un golf 2

GJ 64 GAB 09-05-11 12:44

Probleme cu internetul...
Să sperăm că deseară/la noapte să putem încărca şi noi două , trei poze mai de Doamne-Ajută !
Capota e pregătită pentru vopsit....

Până atunci ... se lucrează!

Nicuduy 09-05-11 23:15

43 Attachment(s)
Update:

- Vopsit pavilionul negru lucios
- Triple custom
- Capota modificata custom

Vă las pe voi să alegeți următoarea modificare că eu sunt cam nehotărât! :D

Mâine voi reveni cu poze cu capota pe mașină .

Andreynyo 09-05-11 23:29

Quote:

Originally Posted by Nicuduy (Post 4315325)
Vă las pe voi să alegeți următoarea modificare că eu sunt cam nehotărât! :D

Motor! :-)

Nicuduy 09-05-11 23:50

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 4315351)
Motor! :-)

O să vină și ăla cât de curând! :D

ovy_geo93 10-05-11 06:26

felicitari,arata chiar bine...daca a-i gasi niste jante,ar fi belea...

DJBOSS 10-05-11 12:28

Sa-i faci barile albe si pragurile asa cum ti-am zis eu ,garantez 100 % ca,o sa-i stea bine :lol: hai ca, cat de curant de vizitez iar:D

BrandyMPX 10-05-11 22:35

Era chiar asa mare nevoie sa ii pui triple de alea ? ...
Nu de alta dar vei fi considerat cum nu-ti va place de unii participanti la trafic...

Nicuduy 11-05-11 00:20

16 Attachment(s)
Pana la urma o sa vopsesc si barele si pragurile cu alb , Jante in curs... Motor in curs ....
Multumesc pentru aprecieri :) mai astept sugestii...

Poze de azi....

Acum am terminat de reconditionat o bara spate din fibra, originala de dacie , impreuna cu GAB...

Maine... alte poze....

Cosmin-SNR 11-05-11 20:32

Quote:

Originally Posted by Nicuduy (Post 4317693)
Pana la urma o sa vopsesc si barele si pragurile cu alb , Jante in curs... Motor in curs ....
Multumesc pentru aprecieri :) mai astept sugestii...

Poze de azi....

Acum am terminat de reconditionat o bara spate din fibra, originala de dacie , impreuna cu GAB...

Maine... alte poze....

Frumos ti-au iesit stopurile, si capota dar sa vezi ce o sa iti stea tie apa acolo, o sa iti blestemi zilele ca ai facut-o asa:lol::lol: Imi plac stopurile mult, un id de messenger poti lasa, sa te intreb cateva detalii:D Ca la mine e in curs de "Tuning"

Nicuduy 11-05-11 22:17

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4319519)
Frumos ti-au iesit stopurile, si capota dar sa vezi ce o sa iti stea tie apa acolo, o sa iti blestemi zilele ca ai facut-o asa:lol::lol: Imi plac stopurile mult, un id de messenger poti lasa, sa te intreb cateva detalii:D Ca la mine e in curs de "Tuning"

nicuduy ID MEU

GEO GR 01 NVN 11-05-11 22:26

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4319519)

nu cred ca ar fi o problema asta,cand vezi ca se strange ceva apa deschizi capota si o ridici sa se scurga,oricum in mers nu o sa stea pe ea,iti garantez ca , caldura degajata o va usca pe loc;)mult succes in continuare cu ea,tine-o tot asa:-P

Nicuduy 11-05-11 22:36

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 4319803)
nu cred ca ar fi o problema asta,cand vezi ca se strange ceva apa deschizi capota si o ridici sa se scurga,oricum in mers nu o sa stea pe ea,iti garantez ca , caldura degajata o va usca pe loc;)mult succes in continuare cu ea,tine-o tot asa:-P

multumesc pt aprecieri .... in legatura cu apa pe capota : exact cum ai spus si u nu e nici o problema chiar azi a plouat si nu sta apa decat cand e masina oprita

All times are GMT +2. The time now is 00:49.

- Copyright 2026 4Tuning