![]() |
valeu te-au omorat.
cu fazele astea am o parere din ce in ce mai proasta despre Connex si daca o tin asa ma lipsesc de abonament la ei. Ar fi bine ca Vodafone sa schimbe rapid situatia pt. ca altfel plec de la ei si nu ma uit inapoi. |
din cate am auzit dupa introducerea 3G-ului in Romania ( lucru ce Connex deja l-a facut ) ar trebui sa urmeze o ieftinire a apelurilor .... la Orange un dezavantaj ar fi costul mare al abonamentelor ...
|
CONNEX forever :lol:
eh,e chestia ca-s client connex de vreo 5 ani si nu prea am chef sa sch retzeaua |
romtelecom rulzzz
|
Re:
Quote:
|
http://www.mma.ro/main_events_3mai_s...les/orange.jpg
sunt pe orange de 2 ani si de un an si ceva am si o cartela connex.. ma apuca toate durerile cand incerc sa apelez serviciu clienti+ca si-au configurat robotelu` sa te plimbe in cel mai plictisitor hal.. un alt minus la connex este semnalul.. |
CONNEX |
in secunda asta yo vad orange`ul in frunte...dar lupta adevarata va incepe din toamna odata cu intrarea Vodafone pe piata romaneasca (Vodafone a cumparat Connex ) ...atunci vor scadea preturile telefoanele si al apelurilor ENORM.....
|
tot orange rulzzz ... am abonametu` de 2 ani si ceva si am peste 300 de minute incluse ... :twisted:
|
yo timp de juma de an am facut manarii:).... stii ca la cartela PrePay prmesti 1 dolar la 100 min primite :).....la abonament exista o optiune care daca o activezi vb gratis cu un numar din retea intre 22 si 6 dim...ehh...am activat optiunea pe numarul lui sormea (are abonament),costa 2 dolari parca :) m`am bagat pe mine drept numar favorit la optiunea respectiva..si intre 22 si 6 dim ma sunam de la ea..si luat cam hmm..3-4 dolari pe zi :D hahaha
|
yo am centu de 3 ani si sunt multumit.
|
ORANGE am de 4 ani si sunt multumit
|
Re:
Quote:
nu prea cred... pt ca la optiunea asta cu vorbitu gratis nu potzi sa alegi decat un numar care e tot pe abonament |
connex is the best of the BEST
am de ceva timp cred ca de aproape 3 4 ani e prea bine am acelasi nr de atunci acu vreau sa schimb cartela pe cent( vedeti ca uni le vand si se face nush ce transfer de o trece pe adresa voastra si numele si va vine vvoua factura vedeti pe www.bursa.rol.ro) |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning