Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   connex vs. orange (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2232-connex-vs-orange.html)

iasi_drifter 28-04-05 12:20

valeu te-au omorat.
cu fazele astea am o parere din ce in ce mai proasta despre Connex si daca o tin asa ma lipsesc de abonament la ei. Ar fi bine ca Vodafone sa schimbe rapid situatia pt. ca altfel plec de la ei si nu ma uit inapoi.

IS 18 BOG 28-04-05 12:40

din cate am auzit dupa introducerea 3G-ului in Romania ( lucru ce Connex deja l-a facut ) ar trebui sa urmeze o ieftinire a apelurilor .... la Orange un dezavantaj ar fi costul mare al abonamentelor ...

needBrain 28-04-05 21:29

CONNEX forever :lol:
eh,e chestia ca-s client connex de vreo 5 ani si nu prea am chef sa sch retzeaua

madfish 28-04-05 22:28

romtelecom rulzzz

iasi_drifter 28-04-05 23:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
romtelecom rulzzz

din punctul asta de vedere rds rulzz better (minute moka pe romtelecom si mai ieftin si in celelalte retele) dar sucks la alte capitole (cum ar fi bandwidthul de 256 kbps care e 128 tot timpul)

LaMishto 29-04-05 00:09

http://www.mma.ro/main_events_3mai_s...les/orange.jpg
sunt pe orange de 2 ani si de un an si ceva am si o cartela connex.. ma apuca toate durerile cand incerc sa apelez serviciu clienti+ca si-au configurat robotelu` sa te plimbe in cel mai plictisitor hal.. un alt minus la connex este semnalul..

Sarbulica 26-07-05 20:43

CONNEX

blowwind 26-07-05 20:53

in secunda asta yo vad orange`ul in frunte...dar lupta adevarata va incepe din toamna odata cu intrarea Vodafone pe piata romaneasca (Vodafone a cumparat Connex ) ...atunci vor scadea preturile telefoanele si al apelurilor ENORM.....

madfish 26-07-05 21:17

tot orange rulzzz ... am abonametu` de 2 ani si ceva si am peste 300 de minute incluse ... :twisted:

blowwind 26-07-05 21:33

yo timp de juma de an am facut manarii:).... stii ca la cartela PrePay prmesti 1 dolar la 100 min primite :).....la abonament exista o optiune care daca o activezi vb gratis cu un numar din retea intre 22 si 6 dim...ehh...am activat optiunea pe numarul lui sormea (are abonament),costa 2 dolari parca :) m`am bagat pe mine drept numar favorit la optiunea respectiva..si intre 22 si 6 dim ma sunam de la ea..si luat cam hmm..3-4 dolari pe zi :D hahaha

HD 69 NNN 28-07-05 15:44

yo am centu de 3 ani si sunt multumit.

TEKIN 28-07-05 15:48

ORANGE am de 4 ani si sunt multumit

ESPinoza 28-07-05 16:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
yo timp de juma de an am facut manarii:).... stii ca la cartela PrePay prmesti 1 dolar la 100 min primite :).....la abonament exista o optiune care daca o activezi vb gratis cu un numar din retea intre 22 si 6 dim...ehh...am activat optiunea pe numarul lui sormea (are abonament),costa 2 dolari parca :) m`am bagat pe mine drept numar favorit la optiunea respectiva..si intre 22 si 6 dim ma sunam de la ea..si luat cam hmm..3-4 dolari pe zi :D hahaha

nu prea cred... pt ca la optiunea asta cu vorbitu gratis nu potzi sa alegi decat un numar care e tot pe abonament

Alexutzzz 31-07-05 23:48

connex is the best of the BEST
am de ceva timp cred ca de aproape 3 4 ani e prea bine am acelasi nr de atunci acu vreau sa schimb cartela pe cent( vedeti ca uni le vand si se face nush ce transfer de o trece pe adresa voastra si numele si va vine vvoua factura vedeti pe www.bursa.rol.ro)

blowwind 01-08-05 08:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"
Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"

nu prea cred... pt ca la optiunea asta cu vorbitu gratis nu potzi sa alegi decat un numar care e tot pe abonament

yo timp de 2 luni am reusit sa fac chestia asta....dupa aia nu a mai mers...numarul meu a disparut de la favorite a primit mesaj cu ce tre sa faca si bklablabla

All times are GMT +2. The time now is 09:08.

- Copyright 2026 4Tuning